Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Κριός με Λέοντα!

Αυτό είναι ένα ζευγάρι για το οποίο δεν χρειάζεται να αναλύσουμε πολλά: η δυναμική τους, η χημεία τους, η συνεννόηση τους, είναι άλλου επιπέδου.

Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Κριός με Λέοντα!

Μοιάζει σαν αυτοί οι δυο να έχουν φτιαχτεί από το ίδιο καλούπι, ή έστω, με τα ίδια υλικά: δυνατοί, δυναμικοί, περήφανοι, αγέρωχοι, ανθεκτικοί, εξωστρεφής, παθιασμένοι, απόλυτα συντονισμένοι με το τώρα.

Ο Κριός είναι η καθαρή φωτιά, κι ο Λέοντας έρχεται για να της δώσει σκοπό. Το Λιοντάρι είναι πιο εκλεπτυσμένο, ο Κριός πιο αληθινός και πιο πρακτικός! Οι δυο τους όχι απλά συμπορεύονται με απίστευτη αρμονία κι άνεση, αλλά γίνονται ζευγάρι που πολλοί θαυμάζουν, αλλά ελάχιστοι μπορούν να μιμηθούν.

Η εκπληκτική τους χημεία και το γεγονός ότι μπορούν να συνεννοηθούν με ένα και μόνο βλέμμα, τους δένει ακόμα περισσότερο! Η σεξουαλικότητα και των δυο είναι δεδομένη, επομένως, το ζευγάρι αυτό, είναι πλασμένο για την επιτυχία. Αν τους λείπει ένα πράγμα και μόνο, αυτό είναι… το φρένο! Τίποτα δεν μοιάζει ικανό να τους σταματήσει και κανείς δεν μπορεί να τους χωρίσει. Κριός και Λέοντας, είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλον!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved