Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Σκορπιός με Ιχθύ

Φαινομενικά είναι ένα συμπαθητικό ζευγαράκι του Νερού!

Ζευγάρια που βάζουν φωτιά: Σκορπιός με Ιχθύ

Ναι, αλλά σε καμία των περιπτώσεων δεν είναι ζευγαράκι του γλυκού νερού!

Ο παθιασμένος Σκορπιός με τα χίλια βίτσια, βρίσκει στον Ιχθύ τον μάστορα που γύρευε: ο Ιχθύς μοιάζει καλόβολος, αλλά η σκάρτη αλήθεια είναι ότι είναι μάλλον περισσότερο "psycho" από τον wannabe ψυχάκια του ζωδιακού!

Κι όμως καταφέρνουν τα λάθη και τα πάθη τους, τις αδυναμίες και τα κουσούρια τους, να τα κάνουν μια συνηθισμένη καθημερινότητα στην οποία συμβιώνουν οι ακρότητες του Σκορπιού με την ικανότητα παράβλεψης (δεν είδα, μήτε άκουσα) του Ιχθύ.

Αν αυτοί οι δυο δεν πνιγούν στην θάλασσα του συναισθήματος, τότε μπορούν να φτιάξουν μια υπέροχη σχέση που πάντα θα έχει τα σκαμπανεβάσματά της, αλλά θα βασίζεται σε αληθινό, γνήσιο αίσθημα αγάπης και το δέσιμο τους, θα είναι καρμικό.

Κανείς από τους δυο δεν θα κατορθώσει συνειδητά να αλλάξει τον άλλον, μήτε το επιδιώκουν. Το αποτέλεσμα θα είναι λυτρωτικό και για τους δυο: ο Σκορπιός θα γίνει πιο συνειδητός στις αντιδράσεις του κι ο Ιχθύς θα γίνει πιο ανθεκτικός. Αμφότεροι, θα είναι ευτυχισμένοι σε αυτή την σχέση πάθους και τρελού έρωτα, αλλά επίσης, κανείς από τους δυο τους δεν θα θελήσει να φύγει, διότι οι ανάγκες τους, θα καλύπτονται 100%, ακόμα κι αν καλύπτονται με τρόπο… διαστροφικό!

Γάμος ή χωρισμός; Μάθε πώς θα εξελιχθεί η σχέση σου, εδώ!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved