Έτσι θα ξανακερδίσεις τον πρώην σου, Ιχθύ

Αν θέλεις να τα ξαναβρείτε, ακολούθησε τις παρακάτω συμβουλές

Έτσι θα ξανακερδίσεις τον πρώην σου, Ιχθύ

Χωρίσατε με τον καλό σου που είναι Ιχθύς και δεν μπορείς να τον ξεπεράσεις; Ακόμα είσαι ερωτευμένη και τον θέλεις; Εμείς σου προτείνουμε κάποιους τρόπους για να τον καταφέρεις. Πάντως έχε υπόψη σου ότι είναι δύσκολο να ξανακερδίσεις τον κύριο Ψάρι, καθώς μπορεί να υπομείνει διάφορα, αλλά αν στραβώσει, εξαφανίζεται. Αξίζει όμως μια προσπάθεια!

Κράτα χαμηλούς τόνους

Έχεις ήδη καταλάβει ότι ήσουν με έναν άντρα χαμηλών τόνων. Αν, λοιπόν, θέλεις τον ξανακερδίσεις, το χειρότερο που μπορείς να κάνεις είναι να επιδιώξεις μια συνάντηση μαζί του και να προσπαθήσεις να τον πείσεις ανάμεσα σε φωνές και κλάματα. Εννοείται ότι θα... φρικάρει. Μίλησέ του ανθρώπινα, συζήτησε ήρεμα μαζί του και μη χάνεις την αισιοδοξία και τη θετική σου ενέργεια. Κυρίως, δείξε του ότι τα αισθήματά σου παραμένουν πολλά, χτυπώντας την ευαίσθητη χορδή του. Ούτε δράμα, ούτε και θυματοποίηση!

Άφησέ του περιθώρια

Δώσε του λίγο χρόνο, δυο – τρεις βδομάδες, χωρίς καμία επαφή και μετά μπορείς να του ασκήσεις μια μικρή συναισθηματική πίεση. Να του στείλεις ένα μήνυμα ή να του τηλεφωνήσεις να μάθεις πώς είναι και πώς τα περνάει, αλλά και να του υπενθυμίσεις έμμεσα τι ωραίες στιγμές είχατε ζήσει μαζί. Αν τον δεις θετικό, πρότεινέ του να πάτε μαζί για ένα καφέ, σε ένα θέατρο, σε μια συναυλία ή σε ένα σινεμά, τονίζοντάς του έμμεσα ότι δεν περιμένεις κάτι περισσότερο, απλά να διασκεδάσετε λίγο.

Μη ζητάς εξηγήσεις

Το πιο πιθανό είναι ο Ιχθύς σου να μη νιώθει έτοιμος ή να μη θέλει να μιλήσει για τον χωρισμό σας, οπότε το να σταθείς στις λεπτομέρειες και να του ζητήσεις να σου πει τα «πώς» και τα «γιατί» φτάσατε ως εκεί, θα τον κάνει να κλειστεί στον εαυτό του. Για να έχεις μια ακόμα ευκαιρία μαζί του, πρέπει να εστιάσεις στα ωραία που κάνατε μαζί και να του δείξεις ότι τον σκέφτεσαι με πράξεις. Πχ ξέροντας ότι είναι ξεχασιάρης, αγόρασέ του κάτι που ξέρεις ότι μόνιμα του διαφεύγει ή δεν προλαβαίνει να πάει να το πάρει κι είναι σίγουρο ότι θα εκτιμήσει τη χειρονομία σου.

Επιστράτευσε τα... μεγάλα μέσα

Εάν στο σεξ ήσασταν δυνατό ζευγάρι, τότε οι πιθανότητες να ξανασμίξετε είναι μεγάλες. Τυχαία αγγίγματα, ματιές με νόημα, ακόμα και ένα υπονοούμενο ή ένα αθώο φιλί για καληνύχτα μπορούν να επαναφέρουν στη μνήμη του τις ερωτικές σας στιγμές και να αναζωπυρώσουν το πάθος του. Κι όπως σε κάθε Ιχθύ, ένα ποτηράκι αλκοόλ μπορεί να τον χαλαρώσει και να κάμψει τις αντιστάσεις του.

Το θέμα είναι ότι, αν τα καταφέρεις τελικά και τα ξαναφτιάξετε, μην αφήσεις την καθημερινότητα να σας καταπιεί. Διατήρησε τον ρομαντισμό και τον αισθησιασμό στη σχέση σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved