Ποιοι άντρες του ζωδιακού ξέρουν να παίζουν το φλερτ στα δάχτυλα;

Μα φυσικά εκείνοι που τους αρέσει πολύ να φλερτάρουν!

Ποιοι άντρες του ζωδιακού ξέρουν να παίζουν το φλερτ στα δάχτυλα;

Μην πάει ο νους σου απαραίτητα στο κακό! Δεν μιλάμε για απιστία, αλλά για το αέναο και άκρως γαργαλιστικό παιχνίδι του φλερτ! Δεν σημαίνει ότι ο κύριος για τον οποίο θα κάνουμε λόγο, λοξοκοιτάει, αλλά όταν είναι ελεύθερος, είναι τρομερά δύσκολο να αντισταθείς στο κορτάρισμα του, γιατί είναι μανούλα γλυκιά!

Ο Δίδυμος θα παίξει, γιατί πολύ απλά, είναι στο αίμα του! Διαθέτει τόση πολλή γοητεία στα λόγια του και στον αέρα του, που όμοιος του, δεν υπάρχει!

Ο Ζυγός, ξέρει πως να φερθεί σε μια γυναίκα και ξέρει πως να την κάνει να τον θαυμάσει. Φυσικά και το φλερτ το έχει όχι μόνο εύκολο, αλλά είναι σωστό μαστόρι!

Ο Ιχθύς, γνωρίζει πως να κάνει μια γυναίκα να ενδιαφερθεί για εκείνον και πως να τον ερωτευτεί, αφού χωρίς να το καταλάβει (η γυναίκα), τρυπώνει στην σκέψη και γίνεται κομμάτι της καρδιά της!

Ο καθένας με τον τρόπο του, μπορεί και μαγεύει μια γυναίκα, με τα λόγια, με τις χειρονομίες, με την θέρμη της προσέγγισης του. Γι’ αυτό, αν σε πλησιάσει άντρας Δίδυμος, Ζυγός ή Ιχθύς, να προσέξεις, γιατί μπορεί να πάθεις έρωτα!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved