Είσαι μόνη; Έτσι θα περάσεις σούπερ του Αγίου Βαλεντίνου!

Έλα, μη στενοχωριέσαι... Μια μέρα είναι...

Είσαι μόνη; Έτσι θα περάσεις σούπερ του Αγίου Βαλεντίνου!

Αν η γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει φέτος δίχως έρωτα και ταίρι, τότε σε ενημερώνουμε ότι δε χρειάζεται να ανησυχείς ή να στεναχωριέσαι. Μπορείς να γιορτάζεις την αγάπη κάθε μέρα και το σίγουρο είναι πως το ζώδιο στο οποίο ανήκεις θα σου δείξει τον τρόπο για να περάσεις υπέροχα την «ημέρα των ερωτευμένων», ακόμη και είσαι single.

Κριός: Αν ο Άγιος Βαλεντίνος σε βρίσκει φέτος μόνη, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να περάσεις εκείνη την ημέρα, καταγράφοντας τους στόχους της νέας χρονιάς. Ναι, έχεις πρόγραμμα και το 2018 μπορείς να γίνεις περισσότερο δημιουργική, κοινωνική και να αποκτήσεις όλα όσα επιθυμείς σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ταύρος: Αξίζει να αφιερώσεις την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στον εαυτό σου. Με την κυβερνήτη σου, Αφροδίτη, θα έχει την απόλυτη pampering εμπειρία. Αυτό σημαίνει ότι θα απολαύσεις ένα «πλούσιο» αφρόλουτρο, θα κάνεις κούρα ομορφιάς από την κορυφή έως τα νύχια και θα κλείσεις την ημέρα της με τον αγαπημένο σου γευστικό «πειρασμό».

Δίδυμος: Πάρε τηλέφωνο τις φίλες σου και βγες έξω. Πήγαινε για ποτό και χορό, φλέρταρε και φάε ό,τι τραβά η ψυχή σου, αλλά φρόντισε να μην κάνεις το μοιραίο λάθος. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά το να τηλεφωνήσεις στον πρώην σου. Όσο ευάλωτη συναισθηματικά και αν αισθάνεσαι, πρέπει να κάνεις υπομονή (τουλάχιστον εκείνη τη συγκεκριμένη ημέρα)!

Καρκίνος: Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου μπορείς να «πονέσεις» που είσαι single. Είσαι ευαίσθητη ψυχή και το μόνο που θα ήθελες για τη γιορτή των ερωτευμένων είναι να την περνούσες αγκαλιά με τον έρωτα της ζωής σου. Δυστυχώς, τα πράγματα δεν έρχονται πάντα όπως τα θέλουμε, αλλά αυτός ΔΕΝ είναι λόγος για να τα «βάψεις» μαύρα. Τι θα έλεγες, αν διοργάνωνες ένα πάρτι σπίτι σου; Κάλεσε τις φίλες και τους φίλους σου για να φάτε, να πιείτε και να ανταλλάξετε δωράκια. Θα περάσεις καλά και θα δεις ότι δε χρειάζεσαι (πάντα) έναν σύντροφο για να έχεις αγάπη στη ζωή σου!

Λέων: Αν στις 14 Φεβρουαρίου είσαι μόνη, αξίζει να δείξεις πόση μεγάλη καρδιά έχεις. Τι θα έλεγες για λίγο… babysitting στα ανίψια ή τα παιδιά των φίλων σου; Θα περάσεις την ώρα σου ευχάριστα και θα δώσεις σε ένα ερωτευμένο ζευγάρι την ευκαιρία για λίγες στιγμές ηρεμίας!

Παρθένος: Αν είσαι μόνη την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, πιάσε τη σφουγγαρίστρα και κάνε το σπίτι σου... λαμπίκο. Τίποτα δε θα σε κάνει να εκτονωθείς και να αισθανθείς πιο όμορφα από μια βραδιά καθαριότητας. Στην περίπτωση, βέβαια, που ψάχνεις απεγνωσμένα για σύντροφο, σου έχουμε μια συμβουλή για καλό Feng Shui: Ασχολήσου με τη διακόσμηση της κρεβατοκάμαράς σου και τοποθέτησε στο νότιο τομέα του δωματίου κεριά, κρυστάλλους και πολύτιμους λίθους.

Ζυγός: Η μοναξιά δεν είναι εύκολη για σένα που είσαι υπέρ των σχέσεων, πόσο μάλλον όταν ο Άγιος Βαλεντίνος σε βρίσκει single. Η λύση, λοιπόν, για να μην φρικάρεις, εφ’ όσον είσαι κατ’ εξοχήν κοινωνικό ζώδιο, είναι να βγεις έξω με τις φίλες σου. Το πιο πιθανό είναι να βρεις κι άλλους στην ίδια θέση με σένα και ποτέ δεν ξέρεις...

Σκορπιός: Αν είσαι Σκορπιός και single, στις 14 Φεβρουαρίου πήγαινε στο γραφείο, μπες στο Ίντερνετ και στείλε στον εαυτό σου μια υπέροχη ανθοδέσμη ή ένα κουτί γλυκά. Θα κάνεις τους συναδέλφους σου να… παραμιλούν. Μην ξεχάσεις να κλείσεις, φυσικά, την ημέρα με μια έξοδο με τις φίλες και λίγο «αθώο» φλερτ.

Τοξότης: Αν στις 14 Φεβρουαρίου είσαι μόνη, τότε δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο για εσένα από το να «γεμίσεις» τις μπαταρίες σου με μια «απόδραση». Πάρε άδεια από τη δουλειά και κάνε μια μονοήμερη εκδρομή. Αν δεν ξέρεις πού να πας, μπες στο αμάξι, πάρε την κολλητή σου από το σπίτι της και απλά οδήγησε στην παραλιακή, ακούγοντας την αγαπημένη σου μουσική.

Αιγόκερως: Η παρέα είναι το «γιατρικό» για σένα που είσαι μόνη. Τηλεφώνησε στις φίλες σου και ζήτα τους να πάτε σινεμά ή θέατρο. Θα περάσεις καλά και δεν θα σου λείψει καν ο πρώην σου.

Υδροχόος: Αν είσαι Υδροχόος, τότε το πιο πιθανό είναι πως πιστεύεις ότι η γιορτή του Άγιου Βαλεντίνου είναι απλώς η πιο… εμπορική γιορτή του χρόνου. Μπορεί, λοιπόν, να μην σε νοιάζει που είσαι μόνη, αλλά σίγουρα αξίζει να περάσεις καλά και ο μόνος τρόπος για να συμβεί αυτό είναι να καλέσεις την παρέα σου στο σπίτι. Οι φίλοι είναι ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή σου και αυτό είναι κάτι που δεν το αλλάζεις με τίποτα!

Ιχθύς: Η ενσυναίσθηση είναι ένα από τα βασικά σου χαρακτηριστικά. Αυτό σημαίνει ότι είσαι ένα άτομο έντονα ευαίσθητο και συναισθηματικό που μπορεί να κατανοεί εύκολα το πώς νιώθουν οι άλλοι και θέλει πάντα να προσφέρει τη βοήθειά του στους γύρω του. Αν είσαι single στις 14 Φεβρουαρίου, φρόντισε να αξιοποιήσεις τα «χαρίσματά» σου και να δώσεις μια χείρα βοηθείας σε εκείνη τη φίλη που έχει ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον. Το σίγουρο είναι ότι θα νιώσεις την «καρδιά» σου να γεμίζει με αγάπη!

Θέλεις να μάθεις αν θα αποκτήσεις σύντομα ταίρι; Μην καθυστερείς! Μπες τώρα στο e shop μας και παράγγειλε την Προσωπική σου Πρόβλεψη 1 Έτους!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved