Sexy, παθιασμένο ή σταθερό και αξιόπιστο; Τι σύντροφο ψάχνεις;

Το κατάλληλο ταίρι για σένα, ανάλογα με το ζώδιό σου

Sexy, παθιασμένο ή σταθερό και αξιόπιστο; Τι σύντροφο ψάχνεις;

Κάθε ζώδιο έχεις τις αδυναμίες και τις προτιμήσεις του, ακόμη και σε ό,τι αφορά στα ερωτικά του. Mε αφορμή, λοιπόν, το γεγονός ότι διανύουμε τον πιο ερωτικό μήνα του χρόνου, αξίζει να δούμε τι ζητά το καθένα από έναν ερωτικό σύντροφο. Σε πολλές περιπτώσεις, μια πρόταση αρκεί για να αποκαλύψει τα πάντα!

Κριός: Ψάχνεις έναν σύντροφο τολμηρό, που αγαπάει με πάθος και δε διστάζει να πάρει ένα μεγάλο ρίσκο για τον έρωτά του, ανεξάρτητα από τις συνέπειες που μπορεί να υπάρξουν.

Ταύρος: Θέλεις έναν ερωτικό σύντροφο που να είναι παράλληλα ο καλύτερός σου φίλος, εκείνος ο άνθρωπος στον οποίο θα μπορείς να βασίζεσαι πάντα και για το οτιδήποτε.

Δίδυμος: Ο ιδανικός σύντροφος για εσένα είναι πνευματώδης, διασκεδαστικός, ικανός να εξιτάρει τη φαντασία σου και να διαχειριστεί την απίστευτη γοητεία σου.

Καρκίνος: Το μόνο που θέλεις είναι έναν σύντροφο που να είναι πιστός, αφοσιωμένος και αποφασισμένος να κάνει τα πάντα για την αγάπη σας.

Λέων: Το ιδανικό ταίρι για εσένα είναι κάποιος που εκτιμά τις ρομαντικές κινήσεις που κάνεις (δεν σου είναι εύκολο) και παράλληλα, σέβεται και προστατεύει τη μεγάλη και γενναιόδωρη καρδιά σου.

Παρθένος: Ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα πρέπει να είναι εκλεπτυσμένος, καλλιεργημένος και να θέλει να μοιράζεται μαζί σου τις γνώσεις και τις εμπειρίες που έχει αποκτήσει κατά τη διάρκεια της άκρως ενδιαφέρουσας ζωής του.



Ζυγός: Ο σύντροφός σου πρέπει να είναι ένας χαρακτήρας αυθεντικός, ένας άνθρωπος που ξέρει να κάνει συμβιβασμούς, ευχάριστος στην παρέα και πρόθυμος να «χτίσει» μαζί σου μια σχέση δυνατή και παντοτινή.

Σκορπιός: Χρειάζεσαι να έχεις στο πλευρό σου έναν άνθρωπο βαθιά συναισθηματικό που δε φοβάται να ζήσει έντονα στο πλευρό σου.

Τοξότης: Ο κατάλληλος σύντροφος για εσένα είναι ένας άνθρωπος διασκεδαστικός και αυθόρμητος, που θα θέλει να ζει την κάθε μέρα στο φουλ μαζί σου.

Αιγόκερως: Ζητάς λίγα και απλά πράγματα από τον σύντροφό σου, όπως το να είναι συναισθηματικά σταθερός, κατασταλαγμένος, να τηρεί το λόγο του και να ξέρεις ότι μπορεί να σε στηρίξει αν και όποτε χρειαστεί.

Υδροχόος: Ο σύντροφος που θα «κλέψει» την καρδιά σου πρέπει να είναι ξεχωριστός, που αποδέχεται πλήρως τον εαυτό του και εσένα (ακριβώς όπως είσαι) και φυσικά να μπορεί να σε διεγείρει πνευματικά.

Ιχθύς: Χρειάζεσαι κάποιον που μπορεί να συνδέεται σε βάθος με τα συναισθήματά σου, να είναι διατεθειμένος να αφοσιωθεί στον έρωτά σου και να σε αγαπά, ακριβώς όπως έχεις ανάγκη να αγαπηθείς.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved