Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Δίδυμο;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ ΜΕ ΔΙΔΥΜΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Υδροχόου με έναν Δίδυμο;

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τον Δίδυμο;

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Η ευστροφία και η επικοινωνιακή δεινότητα που του χαρίζει ο κυβερνήτης του, ο Ερμής είναι διάχυτες σε όλες του τις δραστηριότητες και συναναστροφές. Η πολυδιάστατη σκέψη του και η άνεση στην έκφραση και στην ανταλλαγή ιδεών αποτελούν βασικά του προσόντα που αφ’ ενός γοητεύουν τον Υδροχόο και αφ’ ετέρου έρχονται πιο κοντά.

Η ένωση τους θεωρείται ιδανική αφού ο χαρακτήρας και τα ενδιαφέροντα ενός Υδροχόου, προσφέρουν την δυνατότητα για μια όμορφη σχέση που θα κυριαρχεί η ελευθερία, η ποιότητα και η έντονη έλξη.

Ο αντιπροσωπευτικός Δίδυμος ομιλητικός, πνευματώδης και δεξιοτέχνης από τη φύση του κινεί την περιέργεια του συντρόφου του και του αποσπά την προσοχή με τον έξυπνο λόγο και την πολύπλευρη προσωπικότητα του.

Αμφότεροι λειτουργούν εγκεφαλικά και ευχαριστιούνται να συζητούν, να ανταλλάσσουν απόψεις, να αφιερώνουν χρόνο σε κοινωνικές δραστηριότητες , να ανακαλύπτουν αλήθειες και να αξιολογούν την καθημερινή ζωή μέσα από το πρίσμα της διανόησης και της επιστημονικής εφαρμογής.

Στον ερωτικό τομέα αν και απουσιάζει το συναίσθημα έχουν ένα δικό τους κώδικα επικοινωνίας που τους επιτρέπει να δοκιμάζουν και να ζουν πρωτόγνωρες και ασυνήθιστες ερωτικές εμπειρίες χάρη στην περίεργή και πολύπλοκη φύση τους.

Πόσο ταιριάζει ο Υδροχόος με τα υπόλοιπα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved