Αντέχει ένας Παρθένος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Τι συμβαίνει όταν ένας Παρθένος βρίσκεται σε παράλληλη σχέση;

Αντέχει ένας Παρθένος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Οι Παρθένοι είναι ρεαλιστές και ορθολογιστές και πιστεύουν ότι ο έρωτας είναι κάτι ιδανικό

Έτυχε ή μήπως έπεσε θύμα.. των περιστάσεων;

Οι Παρθένοι συνήθως έχουν πρόγραμμα που τους βοηθάει να προφυλάσσονται από κάθε είδους κακόβουλες ενέργειες. Έχουν φροντίσει να αποκλείσουν κάθε τι που μπορεί να απειλήσει το καλά σεταρισμένο πρόγραμμα της ζωής τους και η λέξη "δέσμευση" είναι από τις απαγορευμένες. Κάθε όμως φίλτρο προστασίας διασφαλίζει εν μέρει την ακεραιότητα των δεδομένων και είναι πολύ πιθανόν το σύστημα τους να προσβληθεί από ένα χρήστη «σε δέσμευση» βρίσκοντας κενά ασφαλείας.

Όταν τα... «σκάνε» τα νέα!

Οι Παρθένοι σχεδιάζουν εκ των προτέρων κάθε τους κίνηση και ταυτόχρονα καταγράφουν κάθε κίνηση του άλλου. Έτσι αν το άλλο πρόσωπο αδυνατεί να δεσμευθεί για τις επόμενες μέρες ή απαντά μόνο με μηνύματα ή το ένα Σάββατο θα βγει και το άλλο έχει κάτι να κάνει, τότε παρεκκλίνει από το πρόγραμμα και στο σύστημα των Παρθένων θα χτυπήσει συναγερμός με μήνυμα «προσβολή από ιό».

Θα διεκδικήσει ή θα φύγει;

Οι Παρθένοι είναι υπέρμαχοι της καθαριότητας και της υγείας σε κάθε επίπεδο. Μπορεί να μην έχουν φιλοδοξίες, να μην ζητούν τα φώτα της προβολής, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνουν σε μια σχέση – ιό που πρόσβαλλε τη λειτουργία του προσωπικού τους συστήματος. Στην αρχή ίσως τους πιάσει μια κρίση πανικού όμως γρήγορα θα καταφύγουν στη μέθοδο «φασίνα» την οποία θα ξεκινήσουν μανιωδώς. Θα κάνουν αυστηρή αυτοκριτική, θα αναβαθμίσουν το firewall τους με νέα δεδομένα και συγκεκριμένη μέρα και ώρα αφού θα έχουν φάει κάτι υγιεινό, θα έχουν κάνει μπάνιο, θα έχουν διαβάσει κάτι από Γκαίτε (κι αυτός Παρθένος) και με ύφος γιατρού, που βγάζει ιατρικό ανακοινωθέν, θα λήξουν τη σχέση. Είναι η μόνη γιατρειά.

Σφήνα ανάμεσα σε δύο γίνεται;

Οι Παρθένοι είναι ρεαλιστές και ορθολογιστές και πιστεύουν ότι ο έρωτας είναι κάτι ιδανικό, η σχέση κάτι πραγματικό και η σύγχυση του ιδανικού με το πραγματικό δεν μένει ποτέ ατιμώρητη. Πράγμα που σημαίνει πως για να καταλήξουν στο «στους δυο ο Παρθένος χωρεί» τότε έχουν υπολογίσει όλα τα πιθανά σενάρια.

Γιατί επιλέγει το σύντροφο κάποιου άλλου;

Προτεραιότητα τους σε μια σχέση δεν είναι ούτε το σεξ ούτε η οικονομική εξασφάλιση. Αυτό που ζητούν είναι επικοινωνία και νοητική επαφή. Η ηδονή που επιδιώκουν συνίσταται στην πλήρωση ενός κενού που προέρχεται από τη μάθηση που έχουν αξιολογήσει ό, τι μπορεί να τους προσφέρει η εν λόγω σχέση.

Πώς κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα

Με καλή προετοιμασία. Έχει παρατηρήσει ποιες είναι οι ανάγκες του επικείμενου παρτενέρ του και είναι εκεί με πράξεις. Εξ άλλου ο Παρθένος μπορεί να απολαμβάνει τις συζητήσεις και τις αναλύσεις όμως επί το πλείστον αφήνει τα έργα του να μιλούν για το ποιος είναι και τι μπορεί να προσφέρει

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή;

Οι Παρθένοι απεχθάνονται την ακαταστασία και θέλουν όλα να είναι στη θέση τους. Μπαίνοντας ένας Παρθένος εν γνώσει του σε μια παράλληλη σχέση, δεν τον απασχολεί αν θα φορά τη φανέλα με το νούμερο 1. Αυτό που τον ενδιαφέρει είναι ότι έχει τη θέση του μέσα στο παιχνίδι κι αναμφίβολα "την ιδρώνει τη φανέλα".

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved