Αντέχει ένας Καρκίνος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Τι συμβαίνει όταν ένας Καρκίνος βρίσκεται σε παράλληλη σχέση;

Αντέχει ένας Καρκίνος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Εδώ σε θέλω αγαπημένε κάβουρα, να περπατάς... παράλληλα!

Για τους Καρκίνους το δέλεαρ δεν είναι ότι ο άλλος είναι δεσμευμένος αλλά ότι μπορεί να είναι στοργικός και τρυφερός μέσα σε μια σχέση. {Κοίτα τι καλός!} Όσο πιο πολύ φροντίζει, ενδιαφέρεται και προσέχει το/την σύντροφο του τόσο πιο πολύ τον ελκύει.

Έτυχε ή μήπως έπεσε θύμα.. των περιστάσεων;

Στη ζωή των Καρκίνων συνήθως φεύγει η αλεπού και μπαίνει το λιοντάρι κι αυτό γιατί από τη φύση τους ευαίσθητοι αργούν να φύγουν από την αγκαλιά της μαμάς και καθυστερούν να μάθουν πώς να μη γίνονται βορά ορνίων. Συναισθηματικά ευάλωτοι και διψασμένοι για στοργή, αγάπη και ζεστασιά την «πατούν» από ευπιστία και ανάγκη να είναι υπό προστασία.

Όταν τα... «σκάνε» τα νέα!

Κάτι μου μυρίζει! Έχουν δυνατή διαίσθηση και συνήθως αργά ή γρήγορα θα οσφρανθούν στην ατμόσφαιρα ότι κάτι ύποπτο συμβαίνει. Επιπλέον, με το Δία σε θέση έξαρσης στο ζώδιό τους, η τύχη δεν τους εγκαταλείπει, ένα σύνολο περιστάσεων θα συμβάλλει, ώστε να ακούσουν το ένστικτό τους και να ανοίξουν τα μάτια στην αλήθεια.

Θα διεκδικήσει ή θα φύγει;

Με σύμβολο τον κάβουρα συνήθως βράζουν στο ζουμί τους, πίνουν τον καφέ της παρηγοριάς, το στομάχι τους δένεται κόμπος, ζητάνε τη συμβουλή της γιαγιάς ή της φίλης της μαμής, κοιτάνε το άλμπουμ με τις κοινές φωτογραφίες και τελικά ούτε διεκδικούν ούτε φεύγουν. Μαγειρεύουν, στρώνουν τραπέζι και λένε «ψωμί και αλάτι».

Σφήνα ανάμεσα σε δύο γίνεται;

Οι Καρκίνοι αναζητούν ένα καταφύγιο αγάπης κι αυτό που κοιτούν είναι αν υπάρχει ή αν μπορεί να αναπτυχθεί συναισθηματικός δεσμός με τον άλλον κι όχι αν αυτός τ' έχει με κάποιον άλλο. Έχουν ηθικές αναστολές όμως, αν νιώθουν ότι έχουν βρει το δικό τους άνθρωπο, τότε αυτές αίρονται.

Πώς κερδίζει έδαφος μέρα με τη μέρα

Κου πε πε – κού πε πε! Οι Καρκίνοι σε κάθε χαρά, μα κυρίως, σε κάθε δυσαρέσκεια, απογοήτευση και πίκρα είναι εκεί να ανοίξουν την αγκαλιά τους. Με κουδουνίστρα την τρυφερότητα και τη γλυκύτητά τους θα κανακέψουν και θα ανακουφίσουν και μετά θα αφήσουν το συναίσθημα να μιλήσει και να κάνει όλη τη δουλειά.

Ευτυχία που κόβεται στα τρία ή από ρόλο αναπληρωτή σε αυτό του πρωταγωνιστή;

Εδώ σε θέλω κάβουρα! Τα πράγματα είναι απλά. Ένα κι ένα μας κάνουν τρία. Οι Καρκίνοι δεν αντέχουν τους αποχωρισμούς και δεν διεκδικούν την πρωτιά, αλλά την αγάπη και την ασφάλεια. Αν ακούνε ξανά και ξανά «Σ' αγαπώ, εσύ είσαι ο άνθρωπος μου, το μεράκι το κρυφό, αν μ' αφήσεις θα χαθώ» τότε όλα είναι κατάλληλα για να περπατάνε μαζί παράλληλα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved