Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ιχθύ;

ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΜΕ ΙΧΘΥ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Αιγόκερω με έναν Ιχθύ;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Ιχθύ;

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του προσδίδει ευαισθησία, διακριτικότητα και περιέργεια. Η υδάτινη φύση του υποδεικνύει την έμφαση που δίνει στα συναισθήματα και την βαθιά κατανόηση που δείχνει στους άλλους.

Ο εκπρόσωπος των Ιχθύων αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για να αποτελέσετε τον καθοδηγητή και τον υποστηριχτή του. Σίγουρα θα έχετε τον έλεγχο της σχέσης και θα μπορείτε να θέτετε όρια και κανονισμούς. Φυσικά για θέματα πρακτική φύσεως, θα αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε πάνω του και επιπλέον είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως για ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή πραγματικότητα.

Η φαντασία του συντρόφου Ιχθύ και η δικής σας μεθοδικότητα μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην τελετουργία του σεξ και να σας προσφέρουν μοναδικές ερωτικές στιγμές. Το ερωτικό ένστικτό του Αιγόκερω, παρασύρεται από την ονειρική και ρομαντική διάθεση του συντρόφου Ιχθύ και αμφότεροι ταξιδεύετε μακριά από την πεζή πραγματικότητα.

Αν είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε την οικονομική εξασφάλιση της σχέσης και να χειριστείτε μόνοι σας τα πρακτικά θέματα που προστάζουν οι κοινωνικές επιταγές τότε η σχέση με το ταίρι Ιχθύ μπορεί να έχει πορεία.

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τα υπόλοιπα ζώδια;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved