Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Σκορπιό;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Αιγόκερω με έναν Σκορπιό;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Σκορπιό;

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας που συμβολίζει την κρυμμένη δύναμη και τον προικίζει με διαίσθηση και ατσαλένια θέληση. Ως ζώδιο του νερού είναι βαθιά συναισθηματικό και προσπαθεί να κυριαρχήσει στα πάθη και τα ζωώδη ένστικτα.

Ο σύντροφος Σκορπιός, περίπλοκος από τη φύση του αλλά και διαισθητικός έχει την ικανότητα να ανιχνεύει τις βαθύτερες επιθυμίες του Αιγόκερω και να φέρνει στην επιφάνεια τα βαθιά κρυμμένα ή ακόμα και θαμμένα συναισθήματα του. Η σεξουαλική τους ένωση χαρακτηρίζεται από πάθος και παιχνίδια εξουσίας που διεγείρουν τη γενετήσια ορμή και οδηγούν σε ένα αγώνα επικράτησης.

Βέβαια, και οι δύο είναι καχύποπτοι και υποκύπτουν σε κρίσεις ζήλιας που μπορούν να δημιουργήσουν δυνατές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Αμφότεροι δεν ανέχονται τον έλεγχο και ως εκ τούτου οι διαξιφισμοί για τις παραπάνω αιτίες θα είναι σφοδρές και ψυχοφθόρες.

Τέλος, αν ο Αιγόκερως είναι διατεθειμένος να παραδοθεί σε ένα αχαλίνωτο ερωτικό παιχνίδι χωρίς αναστολές και ηφαιστειακές εκρήξεις τότε η σχέση του με τον εκπρόσωπο του Σκορπιού, μπορεί να προχωρήσει.

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τα υπόλοιπα ζώδια;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved