Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο;

ΑΙΓΟΚΕΡΩ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Αιγόκερω με έναν Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τον Καρκίνο;

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυρίαρχος κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που αντιπροσωπεύει την ενστικτώδη αντίδραση και το συναίσθημα. Βρίσκεται σε θέση αδυναμίας απέναντι στο ζώδιο του Αιγόκερω που αντιπροσωπεύει τη συστολή και τον περιορισμό.

Αν και το συναίσθημα κι οι ενστικτώδεις αντιδράσεις δεν οριοθετούνται και δε λειτουργούν σε περιβάλλον ψυχρότητας και αποξένωσης, ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω μπορούν να ενωθούν και να συνυπάρξουν, καθώς ο ένας αποτελεί προβολή του άλλου, είναι δηλαδή απέναντι ζώδια. Η αντίθεση δηλώνει ότι ο ένας κατέχει ό,τι λείπει στον άλλο. Ως εκ τούτου, αυτή η σύζευξη γίνεται να προσφέρει αλληλοσυμπλήρωση. Ο Αιγόκερως μπορεί να νιώσει συγκίνηση και να έρθει κοντά στα συναισθήματα του Καρκίνου, ο οποίος με τη σειρά του είναι ικανός να αγγίξει την πρακτικότητα.

Επιπλέον, η μετρημένη και η ευγενική του φύση μπορούν να καλύψουν τις ανασφάλειες του Αιγόκερω ενώ η πίστη και ζεστασιά του Καρκίνου τον στηρίζουν σε δύσκολες ή μαύρες φάσεις, που τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις τον περιορίζουν και τον καταβάλλουν.

Τέλος, το ταίρι Καρκίνος θα δείχνει προστασία και αγάπη, όταν ο Αιγόκερως βρίσκεται σε δικό του ή οικείο χώρο ενώ με τη σειρά του θα του προσφέρει στήριξη και κατανόηση, όταν θα βρίσκεται σε περιβάλλον ξένο, δύσκολο ή προκλητικό.

Πόσο ταιριάζει ο Αιγόκερως με τα υπόλοιπα ζώδια;



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved