Είναι ο έρωτας της ζωής μου; Θα κρατήσει η σχέση μας το 2018;

Αν αγωνιάς για την ερωτική σου σχέση, η αστρολογία μπορεί να σου δώσει τις απαντήσεις που ψάχνεις

Είναι ο έρωτας της ζωής μου; Θα κρατήσει η σχέση μας το 2018;

Ο ερωτικός είναι ένας «καυτός» τομέας που απασχολεί αρκετά πολλές από τις αναγνώστριές μας, οι οποίες κοιτούν τα «άστρα» για να βρουν τις απαντήσεις που θέλουν για λύσουν τις υποθέσεις της «καρδιάς» που τις ταλαιπωρούν.

Τα emails που λαμβάνουμε κάθε μέρα για τα ερωτικά ζητήματα είναι πολλά, αλλά εν όψει Χριστουγέννων, ένα ήταν εκείνο που κέντρισε το ενδιαφέρον μας και το οποίο θελήσαμε να μοιραστούμε μαζί σας. Ήρθε από μια φίλη μας η οποία αγωνιά να μάθει αν η καινούρια της σχέση θα κρατήσει και το 2018 και θέλει να γνωρίζει όλες τις απαντήσεις που «κρύβει» η Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης.

Ιδού ένα μέρος από τα όσα μας έγραψε η αναγνώστριά μας

«… έπειτα από πολλά χρόνια μοναξιάς και αποτυχημένων σχέσεων, γνώρισα ένα παιδί στην ηλικία μου το οποίο δείχνει πως βλέπει σοβαρά τη σχέση μας. Το πρόβλημα είναι ότι μετά από τόσες ερωτικές απογοητεύσεις στη ζωή μου φοβάμαι ότι κάτι θα συμβεί την τελευταία στιγμή. Πριν από λίγες ημέρες έκλεισα τα 33 και νιώθω ότι δεν θα έχω πολλές ευκαιρίες για να γνωρίσω τον μεγάλο έρωτα, ούτε ξέρω αν υπάρχει… Εύχομαι να ήξερα αν εκείνος είναι ο ιδανικός για εμένα ή δεν πρέπει να χάνω τον χρόνο μου μαζί του. Αισθάνομαι ερωτευμένη μαζί του και περνάω καλά, όμως υπάρχουν κάποια στοιχεία του χαρακτήρα του που με προβληματίζουν και με κάνουν να νιώθω ανασφάλεια. Έχω διαβάσει πως τα ζώδιά μας ταιριάζουν… Εγώ είμαι Καρκίνος και εκείνος Σκορπιός. Ωστόσο, ανησυχώ ότι τα προβλήματα που είχα στις προηγούμενες σχέσεις μου, δεν με αφήνουν να αφεθώ και να απολαύσω πραγματικά την τωρινή μου ευτυχία. Το μόνο που θέλω να μάθω είναι αν ταιριάζουμε πραγματικά και αν θα κρατήσει η σχέση μου και το 2018. Ξέρω ότι ο χρόνος θα μου τα αποκαλύψει όλα, απλά αισθάνομαι ότι εγώ προσωπικά, δεν έχω άλλο χρόνο για χάσιμο, κυρίως με ό,τι έχει να κάνει με τα ερωτικά μου! Προτιμώ να μείνω μόνη μου, από το να κάνω άλλη μια σχέση που θα με πληγώσει…»

Η απάντησή μας

Είναι λογικό να θέλεις να μάθεις αν εσύ και ο καλός σου είστε ταιριαστές ιδιοσυγκρασίες και αν η σχέση σας έχει προοπτικές, ωστόσο, δεν χρειάζεται να αισθάνεσαι τόσο μεγάλο άγχος!

Τα ζώδια στα οποία ανήκετε δείχνουν ότι υπάρχει μια καλή βάση. Εσύ είσαι ντροπαλή και ψάχνεις για αγάπη και σιγουριά προκειμένου να «ξεδιπλώσεις» τον συναισθηματικό σου κόσμο, ενώ ο Σκορπιός σύντροφός σου είναι περισσότερο δυναμικός και με την προστατευτική του στάση σε κατευθύνει και σε κάνει να νιώθεις ότι κάποιος σε αγαπά. Ωστόσο, τα στοιχεία αυτά είναι γενικά και από μόνα τους δεν είναι αρκετά για να ξεδιαλύνουν τις απορίες που σε βασανίζουν. Τις απαντήσεις που χρειάζεσαι θα τις βρεις στην Αστρολογική Ανάλυση Σχέσης. Μελετώντας τη, ίσως νιώσεις ξανά ότι μπορείς να πατήσεις στα πόδια σου και να κάνεις -επιτέλους- μια καινούρια αρχή!



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved