Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με την Παρθένο;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Παρθένο;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με την Παρθένο;

Με προϋποθέσεις και αμοιβαίες υποχωρήσεις αυτή η σχέση μπορεί να έχει προοπτικές. Αρκεί, δηλαδή, να υπάρχει η από κοινού αντιμετώπιση και σωστή διαχείριση της διαφορετικής δυναμικής που έχουν τα δύο ζώδια.

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης αυτού του ζωδίου είναι ο Ερμής, ο αγγελιοφόρος των Θεών, που του προσδίδει ορθή σκέψη, οξυδέρκεια και παρατηρητική ικανότητα. Το άτομο που ανήκει στο ζώδιο της Παρθένου είναι σχολαστικό, ιδιότροπο και βασίζει τις σχέσεις του αφ' ενός στην επικοινωνία και αφ' ετέρου στις σημαντικές λεπτομέρειες.

Τόσοι η Παρθένος όσο κι ο Τοξότης, ανήκουν στο μεταβλητό σταυρό των ζωδίων που δείχνει την προσαρμοστικότητα αλλά και την μεταβλητότητα που παρουσιάζουν κι οι δυο στους διάφορους τομείς της ζωής τους. Αν και η αρχική αίσθηση και εντύπωση που αποκομίζει ο Τοξότης από το μετρημένο παρουσιαστικό του Παρθένου συνδέεται με την ισορροπία και την τάξη που λείπει από τη ζωή του, αφού του δώσει τη δυνατότητα να τον... βάλει σε τάξη και να τον συμμαζέψει, αρχίζει να δυσανασχετεί.

Επιπλέον, θέλοντας να τον βοηθήσει να βελτιωθεί σε θέματα που απαιτούν υπευθυνότητα, συνέπεια και αφοσίωση η Παρθένος αρχίζει την κριτική και τότε πλέον νιώθει ότι του έχουν τυλίξει μια πέτρα στο λαιμό.

Το μυστικό για να επιβιώσει αυτή η σχέση είναι ο Τοξότης να μην επιτρέψει το "συγύρισμα" της ζωής του εξ αρχής, διαφορετικά ίσως χρειαστεί να γυρίσει σελίδα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η ενθουσιώδης και αισιόδοξη φύση του είναι αναζωογονητική και τονωτική για το άτομο της Παρθένου καθώς το φέρνει κοντά στην χαρούμενη και ανέμελη πλευρά της ζωής, που μέχρι πριν τον γνωρίσει πίστευε ότι δεν υπάρχει.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved