Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Καρκίνο;

ΤΟΞΟΤΗΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Τοξότη με έναν Καρκίνο;

Πόσο ταιριάζει ο Τοξότης με τον Καρκίνο;

Η ερωτική συνύπαρξη μεταξύ Τοξότη και Καρκίνου είναι μια αντιφατική ένωση που περιέχει μέσα της την πρόκληση της συμφιλίωσης και της συμπλήρωσης.

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που συμβολίζει την οικογένεια, την ευαισθησία, τη φαντασία. Από τη φύση του συναισθηματικό άτομο, επιθυμεί συναισθηματική και υλική ασφάλεια ενώ, ανεξάρτητα από την ηλικία, παραμένει παιδί και επιθυμεί την στοργή και την προστασία.

Εκείνος είναι εσωστρεφής και συναισθηματικός ενώ ο Τοξότης είναι εξωστρεφής και περιπετειώδης. Αν και ο τρόπος που λειτουργείτε οι δυο σας, συμπεριφέρεστε και βλέπετε τη ζωή είναι διαφορετικός, εν τούτοις αναπτύσσεται μεταξύ σας ένας ιδιαίτερος δεσμός, όπου ο ένας καλύπτει τα κενά του άλλου. Ο Καρκίνος είναι ο ιδανικός τύπος για στοργή, φροντίδα και ασφάλεια που λόγω της περιπετειώδους του ζωής ο Τοξότης δεν μπορεί να ζήσετε.

Από την άλλη, η αισιοδοξία, η ευθυμία, η φιλομάθεια και η κοινωνικότητά του, φέρνουν στη ζωή του συνεσταλμένου Καρκίνου τη χαρά και τον οπτιμισμό.

Είναι σημαντικό να τονιστεί ότι η ερωτική αυτή ένωση είναι γλυκιά, τρυφερή, στοργική και διέπεται από πραγματική αγάπη. Αν και η καθημερινότητα του συγκεκριμένου ζευγαριού παρουσιάζει αρκετά ευτράπελα και ίσως κάποιες φορές νιώθει ότι περπατά σε τεντωμένο σχοινί, εκείνο που μπορεί να το απομακρύνει από αυτή τη σχέση είναι μόνο η ανία και η ρουτίνα.

Από την άλλη, όμως, ο Τοξότης ως πολυδιάστατος και δραστήριος, με ποικιλία ενδιαφερόντων ίσως κρίνει ότι χρειάζεται ένα συναισθηματικό καταφύγιο. Μια αγκαλιά που θα του προσφέρει, σε αντίθεση με άλλους τομείς της ζωής του, ηρεμία και φροντίδα.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved