Είναι sexy, είναι ακαταμάχητοι, είναι οι 12 άντρες του ζωδιακού!

Είναι sexy, είναι ακαταμάχητοι, είναι οι 12 άντρες του ζωδιακού!

Τελικά τι θέλουμε από τους άντρες; Να είναι σωστοί, έξυπνοι, πρόστυχοι, γοητευτικοί... Να είναι κύριοι αλλά και μάγκες όταν χρειάζεται και φυσικά, να ασχολούνται πάντα μαζί μας!

Επειδή ο άντρας ο τέλειος... δεν υπάρχει, ας θυμηθούμε σήμερα που είναι και η Παγκόσμια Ημέρα του άντρα, τους 12 τύπους που... αγαπάμε πολύ!

Τους ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και να είναι πάντα έτσι, αυθεντικοί και σέξι!

♈ Κριός, o μάγκας!

✔ Είναι ο άντρας που δεν κολλάει πουθενά. Το μαγκάκι, ο macho man, που θα δώσει μάχη, θα σε διεκδικήσει και θα βάλει… φωτιά στο κρεβάτι σου (και όπου αλλού του έρθει πάνω στην κάψα της στιγμής)!

❣ Ανά πάσα ώρα και στιγμή, θα σε αρπάξει από το μαλλί και θα σε βάλει κάτω. Και η πλάκα είναι, ότι δεν θα σε ρωτήσει κιόλας!

♉ Ταύρος, o αξιόπιστος!

✔ Ο άντρας που είναι πάντα πρόθυμος να σου χαρίσει ατελείωτες ώρες απολαύσεων, που δεν είχες ποτέ φανταστεί! Είναι απλός, βράχος, σταθερός, αξιόπιστος και έχει μεγάλες… αντοχές. «Είσαι δικιά μου και τέλος» θα σου πει και θα στο δείχνει κάθε στιγμή.

Μην περιμένεις να αλλάξει ποτέ όσα έμαθε. Τα καινούργια πράγματα είναι μόνο για εκείνους που δεν μπορούν να σε ικανοποιήσουν στο κρεβάτι… Ή μήπως όχι;

♊ Δίδυμος, o έξυπνος!

✔ «Ξέρω τι θέλεις και μπορώ να στο δώσω τώρα» θα σου πει αυτός ο άντρας και πώς να μην υποκύψεις! Είναι εύστροφος, αεικίνητος και φιλομαθής. Ο άντρας Δίδυμος είναι έτοιμος να σου μεταφέρει τις γνώσεις του αλλά και να σου χαρίσει νέες σεξουαλικές εμπειρίες.

Μα είναι και πιστός! ΟΚ, είπα να πω ένα ανέκδοτο να περάσει η ώρα. Αλλά ήταν πολύ σύντομο, ε; Να πω ένα ακόμα; Είναι και σταθερός… Γελάσαμε πάλι!

♋ Καρκίνος, ο στοργικός!

✔ Θα σου ετοιμάσει μια τέλεια μακαρονάδα με κιμά για να φας, θα σου κάνει και… μασάζ στα πόδια σου, αν πονάς. Ναι ο άντρας αυτός είναι ο στοργικός και προστατευτικός teddy bear του ζωδιακού. Ο άντρας Καρκίνος είναι έτοιμος να σου προσφέρει πολλές αισθησιακές στιγμές!

Είναι καυτός σαν… Βεζούβιος! Και δεν θα στο κρύψει ποτέ… όταν βρίσκεται στην κουζίνα. Εντάξει έχεις δίκιο. Κάποιες φορές και στο κρεβάτι, παρόλο που είναι γνωστός ως «ο αγκαλίτσας», μπορεί να σε εκπλήξει… «ηφαιστειακά».

♌ Λέων, ο γενναιόδωρος!

Μαζί του θα καταλάβεις τι σημαίνει καλή ζωή. Κορώνα στο κεφάλι του θα σε έχει ο Λέοντας και φυσικά… βασίλισσα στο κρεβάτι του! Ο άντρας αυτός είναι πραγματικός «άρχοντας», γενναιόδωρος και αρκετά υπερήφανος.

❣ Του αρέσουν πολύ τα προκαταρτικά. Άμα ξεκινήσει, σου βγάζει το λάδι μέχρι να πάει στο ψητό. Θαυμάζει τόσο πολύ τον ανδρισμό του, που είναι αμαρτία να μην τον… χορτάσεις κι εσύ. Προσκυνούμε τη χάρη σας monsieur!

♍ Παρθένος, ο οργανωτικός!

✔ Αχ ο άντρας Παρθένος θα σου ζητήσει να τα αφήσεις όλα… ΠΑΝΩ ΤΟΥ. Είναι έξυπνος, οργανωτικός, θα κατεβάσει τα σκουπίδια, θα αλλάξει τη λάμπα, θα αναλάβει και τα φοροτεχνικά σου. Είναι υπάκουος και έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του και στο κρεβάτι για να σε ευχαριστήσει…

❣ Τυχερή θα είσαι να ακούσεις καμία τρυφερή κουβέντα και να μην απευθύνεται στον… σκύλο του. Μην περιμένεις πολλές γλύκες, εκτός κι αν έχεις φέρει σοκολατάκια. Τι να πω; Ο καθένας όπως μπορεί...

♎ Ζυγός, ο ιππότης!

✔ Είναι ο bon viveur, ο τζέντλεμαν, ο άντρας με τους καλούς τρόπους και το αξεπέραστο στυλ, και ο γοητευτικός. Προσέχει πάντα τις αλλαγές στα μαλλιά ή το καινούργιο φόρεμα της καλής του και έχει master στην τέχνη του φλερτ και της ηδονής!

❣ Ο άντρας με τις περισσότερες απορίες, που ούτε η google δεν του φτάνει για να τις λύσει. Όταν τον ρίξεις στο κρεβάτι, «οδήγα» εσύ, γιατί αλλιώς θα μείνει να απορεί αν πρέπει να σε γδύσει κι από πού να ξεκινήσει…

♏ Σκορπιός, ο αποφασιστικός!

✔ Έχει τόσο έντονη σεξουαλικότητα αυτός ο άντρας που θα σου πει «Σε θέλω και θα σε πάρω» και… θα σε πάρει! Αυτός ο sexy άντρας, ο πρόστυχος, ο ζηλιάρης, ο πιστός, ο αποφασιστικός και ο θεληματικός, θα σε «καρφώσει» με ένα του βλέμμα…

❣ Δεν είναι απλά θερμός. Είναι σκέτη φωτιά και λάβρα! Όταν το σεξ κι ο μάστοράς του σε καλούν σε συνάντηση, να είσαι… ανοιχτή κι έτοιμη για ΟΛΑ. Απλώς αφέσου στον επαγγελματία…

♐ Τοξότης, ο περιπετειώδης!

✔ Είναι ιδιαίτερα εφευρετικός και υπόσχεται ότι θα επεκτείνει τους ορίζοντες σου. Ο άντρας Τοξότης είναι «παντού και πουθενά». Αληθινός, λίγο αλήτης, λίγο άστατος, καλόκαρδος, περιπετειώδης, χύμα, παιχνιδιάρης και λίγο… τρελός.

❣ Σεξ χωρίς όρια και με τρόπους που ούτε ήξερες ότι υπάρχουν θα σου μάθει ο κύριος, με αφοπλιστική απλότητα, σα να μαθαίνεις ποδήλατο ένα πράγμα. Περί ορέξεως…

♑ Αιγόκερως, ο υπεύθυνος!

✔ Κύριος με τα όλα του. Είναι άψογος ο άντρας Αιγόκερως, υπεύθυνος, σωστός αλλά και σκληρός όπου χρειάζεται. Ίσως να μην του το’ χεις αλλά είναι πιθανό να σε κάνει να παραμιλήσεις στο κρεβάτι, αφού όσο ζει, μαθαίνει και εξασκείται σε τεχνικές και στάσεις…

❣ Κι όμως, το λέει η καρδούλα του και πίσω από το προσωπείο της παγωμάρας, ανακαλύπτεις νέα (σ)εξωτικά μέρη. Αμέεεε…

♒ Υδροχόος, ο προχώ!

✔ Είναι σίγουρα διαφορετικός από τους άλλους. Προχωρημένος, απρόβλεπτος και αντιδραστικός, ο άντρας Υδροχόος σου εγγυάται ότι μαζί του δεν πρόκειται να βαρεθείς. Θα βρίσκει πάντα καινούργιους τρόπους να σε απογειώνει σεξουαλικά, ακόμα και βγαλμένους από το μυαλό του...

❣ Αν του ζητήσεις να σου κάνει ότι κι εχτές, τον έχεις σκοτώσει στην στιγμή. Για να μη σου πω ότι θα είναι και το… τελευταίο πράγμα που θα πεις, πριν κλείσει την πόρτα πίσω του.

♓ Ιχθύς, ο τρυφερός!

Θα ζήσεις το παραμύθι σου με εκείνον στο ρόλο του πρίγκηπα! Ο άντρας Ιχθύς είναι γλυκός, τρυφερός, ευαίσθητος και πάντα πρόθυμος να σε παρηγορήσει. Με τη φαντασία του θα σε βάλει σε άλλα μονοπάτια ερωτισμού και αισθησιασμού.

❣ Εάν σου αρέσουν οι άγριες καταστάσεις, τότε… βρήκες τον άνθρωπό σου. Σηκώνει το χέρι, το βαράει και πάει το... κουνούπι. Μπήκες;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved