Τα ζώδια ερωτεύτηκαν, πάει την έκαναν... λαχείο

Πώς αντιδρούν τα 12 ζώδια, όταν ερωτεύονται... Αλλάζουν, γλυκαίνουν, τρελαίνονται ή παραμένουν cool;

Τα ζώδια ερωτεύτηκαν, πάει την έκαναν... λαχείο

Και ξαφνικά ερωτεύεσαι! Κι όχι μόνο! Είσαι και σε σχέση! Αντίο νύχτες μοναξιάς και γκρίζες μέρες. Όλα είναι αλλιώς, διαφορετικά, πολύχρωμα... ή μήπως όχι; Αλήθεια, εσύ πώς αντιδράς, όταν ερωτεύεσαι; Παραμένεις χαλαρός/η, μήπως τρελαίνεσαι ή μεταμορφώνεσαι σε άλλον άνθρωπο;

Διάβασε παρακάτω τι κάνεις, πώς συμπεριφέρεσαι όταν είσαι ερωτευμένος/η, ανάλογα με το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ
Ξαφνικά γίνεσαι μανιακός/ή με τον έρωτα! Η σχέση σας είναι πλέον επίσημη και σε εσένα αλλά και στο σύντροφό σου. Είναι η περίοδος όπου πιστεύεις ότι όλοι και όλα γύρω σου πρέπει να εκπέμπουν ρομαντισμό. Με τόσο μεγάλο και ασυγκράτητο ενθουσιασμό δεν μπορούμε να σε αναγνωρίσουμε πια. Έχεις γίνει κάποιος/α… άλλος/η!

ΤΑΥΡΟΣ
Μόλις έριξες όλες τις άμυνές σου. Τώρα, πλέον, μπορείς να αδιαφορήσεις τελείως για εκείνο το πρόσωπο που σου ράγισε την καρδιά και να αγχωθείς για το πώς θα ζήσεις τη ζωή σου από εδώ και στο εξής με κάποιον/α. Όταν ένας Ταύρος μπει σε μια σχέση, οι έννοιες της αγάπης και της εμπιστοσύνης γίνονται πιο οικίες και δεν φοβάται να το δείξει σε κανέναν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Και ο χρόνος ξεκινάει από… τώρα! Οι σκέψεις πολλές και είναι όλες στο μυαλό σου: «Άραγε πόσο καιρό θα είμαστε μαζί; Πόσο θα με επηρεάσει αυτή η σχέση;» Μια σχέση φέρνει μαζί της νέα μέρη, νέους ανθρώπους, νέες εμπειρίες και όλα αυτά είναι για εσένα και σου αρέσει πολύ αυτό. Enjoy!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Αν χωρίς σχέση είσαι σαν το «μέλι», με σχέση πώς να σε χαρακτηρίσουμε; Είσαι από τη φύση σου τόσο δοτικός/η και συναισθηματικός/η που όταν μπεις σε μια σχέση, είσαι από μέσα έως έξω σαν… ζαχαρόπαστα! Το απαλό χάδι, οι πολλές αγκαλιές και τα μεγάλης διάρκειας φιλιά, είναι για εσένα ένας τρόπος επικοινωνίας. Η οικογένεια και οι φίλοι σου καταλαβαίνουν αμέσως πότε είσαι ερωτευμένος/η, λες και όπου πηγαίνεις, σε ακολουθεί ένα «σύννεφο» από καρδούλες…

ΛΕΩΝ
Παρ' όλο που έχεις την ανάγκη να ηγείσαι στον εργασιακό σου χώρο, όταν βρίσκεις το ταίρι σου, γίνεσαι ο ηγέτης της σχέσης σου. Ο Λέοντας είναι ο πρωτομάστορας, έχει σίγουρα κάνει την αρχή για να γίνει αυτή η σχέση και θα καθορίσει το πρόγραμμα -είτε πρόκειται για φαγητό είτε για κάποια χειμερινή απόδραση- όπως εκείνος ξέρει καλύτερα. Άλλωστε ξέρουμε ποιος είναι το αφεντικό, έτσι δεν είναι;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Εντάξει, δεν είσαι ο τύπος που θέλεις να βγεις στο δρόμο και να το φωνάξεις παντού ότι έχεις σύντροφο. Θέλεις όλα να εξελιχθούν αργά και σταθερά. Το «σ’ αγαπώ» δεν θα το πεις τόσο εύκολα, παρ’ όλο που η αυτοπεποίθησή σου βρίσκεται στο ζενίθ! Όταν ένας Παρθένος βρίσκει το ταίρι του, οι αμφιβολίες του απομακρύνονται και αισθάνεται πλέον ότι μπορεί να αγαπήσει και αγαπηθεί.




ΖΥΓΟΣ
Δεν είναι νέο αυτό τώρα… Εσύ είσαι σχεδόν πάντα σε σχέση! Όταν βέβαια ξεκινάς μια καινούρια, το στιλ, η φινέτσα και το πνεύμα σου σε καθιστούν άμεσα ερωτεύσιμο/η! Θέλεις να κυριαρχεί η γαλήνη και η ευτυχία -ειδικά στην αρχή της σχέσης- και για να το πετύχεις αυτό, συμμετέχεις σε όμορφες δραστηριότητες όπως το ράφτινγκ, το πικ-νικ, το θέατρο κ.α. Όσο όμως θα περνά ο χρόνος, θα αντιλαμβάνεσαι ότι δε χρειάζονται όλα αυτά τα πέρα-δώθε για είναι η σχέση σας γεμάτη χαρά…

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Στοίχημα ότι ξέρεις να συμπληρώσεις τους στίχους του γνωστού άσματος: «Ζηλεύω, ζηλεύω, εσένα που…»; Τώρα που έχεις σχέση, θέλεις να το μάθουν ακόμη και… οι πέτρες, για να σκάσουν όλοι από τη ζήλεια τους! Το μόνο σίγουρο είναι πως θα θέσεις ξεκάθαρα τα όρια σου φωνάζοντας: «Αυτός είναι ο σύντροφός μου και εσείς ΔΕΝ μπορείτε να τον/την έχετε!». Όταν ο Σκορπιός βρει το ταίρι του, το μόνο που θα κρατά κρυφό, είναι τη φοβία του για την απιστία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Όλα είναι όπως και πριν και έτσι θα παραμείνουν. Ένας ορκισμένος ταξιδευτής σαν εσένα, θα αρνηθεί οποιαδήποτε αλλαγή στον τρόπο ζωής του. Εάν το νέο πρόσωπο που μπήκε στη ζωή ενός Τοξότη είναι το κατάλληλο, τότε θα προσαρμοστεί εύκολα στην καθημερινότητά του, χωρίς καμία βοήθεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ήρθε η ώρα να λάμψεις! Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι για εσένα να χαλαρώσεις από την πολλή δουλειά και την σοβαρότητα που εκείνη απαιτεί. Όταν ερωτεύεσαι, η ζωή σου γίνεται λίγο πιο ανάλαφρη και χαρούμενη, ενώ αντιλαμβάνεσαι πως δεν χρειάζεται να ακολουθείς κατά γράμμα κάποιο πλάνο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρχίζεις να αποκτάς νέα ενδιαφέροντα. Τώρα διαβάζεις βιβλία που μέχρι πρότινος απέρριπτες, βλέπεις ταινίες που ποτέ άλλοτε δεν θα διάλεγες και τα κάνεις όλα αυτά για εκείνον/η. Η σχέση σε ανανεώνει και σου προσφέρει νέες, επιμορφωτικές εμπειρίες!

ΙΧΘΥΕΣ
«Έρωτας, ο απόλυτος έρωτας, ο δικός μας ο έρωτας…» La La La La... Έχεις «γραπώσει» τον έρωτα σου από το σβέρκο και τον τρέχεις σε ηλιοβασιλέματα, ανάμενες φωτιές και θαλασσοβρεγμένα μπαλκόνια γεμάτα ρομαντισμό. Η σχέση σου πραγματικά μοιάζει με ρομαντική κομεντί! Οι φίλοι σου μάλλον έχουν να σε δουν μέρες γιατί έχεις αφοσιωθεί εξ’ ολοκλήρου στη νέα σου αγάπη.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved