Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΑΙΓΟΚΕΡΩ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Σκορπιού με έναν Αιγόκερω;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Αιγόκερω;

Και οι Αιγόκεροι και οι Σκορπιοί είναι ευάλωτοι στην γνώμη των άλλων και προτιμούν να μην εκδηλώνουν τα συναισθήματα τους ενώπιον άλλων. Θα καταφέρουν άραγε να κάνουν τη σχέση αυτή να δουλέψει;

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος, που είναι κυβερνήτης του, τον κάνει ευσυνείδητο, σοβαρό και μετρημένο. Τον ενδιαφέρει η κοινωνική άνοδος και η επαγγελματική καταξίωση στην οποία εστιάζει όλη του την ενέργεια και την προσοχή. Θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων και να προστατεύει τον εαυτό του από την αδιακρισία αλλά και την κριτική των άλλων.

Κρατούν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα των αδιάκριτων βλεμμάτων και ζουν τον έρωτα τους σχεδόν αποκλεισμένοι. Στους Σκορπιούς αρέσει να στηρίζουν τα φιλόδοξα σχέδια του Αιγόκερω και να συμβάλουν στην εξονυχιστική μελέτη θεμάτων που τον απασχολούν.

Η καχυποψία είναι κοινό γνώρισμα τους, με άμεση συνέπεια την αδυναμία εμπιστοσύνης και τη δημιουργία αμφιβολιών που τις περισσότερες φορές δεν οδηγούν πουθενά. Πάρα αυτή την ατέλεια της σχέσης, οι Σκορπιοί ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων, που μπορούν να αποτελέσουν το πρόσωπο με το οποίο ο Αιγόκερως θα βιώσει τον ιδανικό έρωτα. Με την προϋπόθεση πάντα ότι θα του προσφέρει ασφάλεια και στήριξη στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς του στόχους.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved