Ποια γαμήλια τελετή ταιριάζει «γάντι» στις νύφες του ζωδιακού;

Το στύλ γάμου που ονειρεύεται κάθε ζώδιο, για την ποιο σημαντική μέρα της ζωής του

Ποια γαμήλια τελετή ταιριάζει «γάντι» στις νύφες του ζωδιακού;

Κάθε νύφη ονειρεύεται την ημέρα του γάμου της και θέλει να οργανώσει την τέλεια γαμήλια τελετή για να γιορτάσει μαζί με τους φίλους και τους συγγενείς της! Πώς μπορεί, όμως, να κάνει την καλύτερη επιλογή για εκείνη; Αλήθεια, υπάρχει κάποιος τρόπος για να μην γίνει το γαμήλιο πάρτι της άλλο ένα βαρετό και συνηθισμένο event; Και στην περίπτωση αυτή, τα «άστρα» έχουν τη λύση για αυτό αξίζει να τα συμβουλευτείς!

Κριός: Είσαι η απόλυτη ντίβα και την ημέρα του γάμου σου θέλεις να αισθάνεσαι μια πραγματική βασίλισσα. Ξέρεις ότι όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα επάνω σου για αυτό, αν θέλεις να εντυπωσιάσεις, καλό είναι να προσέξεις το χτένισμα και το μακιγιάζ σου. Μη διστάσεις να κάνεις μια τολμηρή εμφάνιση και φυσικά, μην ξεχάσεις να προσλάβεις τον καλύτερο φωτογράφο της πόλης. Όσον αφορά στη δεξίωση που θα ακολουθήσει, φρόντισε να γεμίσεις τον χώρο με λουλούδια και πολυτελή διακοσμητικά αντικείμενα για να θυμίζει ένα μικρό… παλάτι. Ναι, θα ξοδέψεις κάτι παραπάνω, αλλά θα οργανώσεις τον γάμο της χρονιάς!

Ταύρος: Μπορεί να σε λένε υλιστή, αλλά αγαπάς την παράδοση και το μόνο που ονειρεύεσαι για τον γάμο σου είναι να έχεις δίπλα σου όλη την οικογένειά σου και φυσικά, τους αγαπημένους σου φίλους. Δεν σε ενδιαφέρει να οργανώσεις μια εντυπωσιακή τελετή αλλά καλό είναι να επιλέξεις έναν χώρο που θα σε κάνει να αισθάνεσαι μια «ζεστασιά». Τι θα έλεγες για έναν μικρό κήπο ή ένα παραδοσιακό οινοποιείο;

Δίδυμος: ΣΟΚ! Το απόλυτο party animal είναι έτοιμο να παντρευτεί και να δεσμευτεί. Για πάντα! Ναι, ήρθε η ώρα να ανέβεις κι εσύ τα σκαλιά της Εκκλησίας, ακόμη κι αν δεν το έχεις συνειδητοποιήσει ακόμη. Αν το μυαλό σου βρίσκεται «αλλού» και νιώθεις πως δεν μπορείς να οργανώσεις τίποτα, άφησε τη μητέρα και την πεθερά σου να αναλάβουν δράση και πήγαινε να διασκεδάσεις με τις φίλες σου. Μπορείς να μην έχεις τον τέλειο γάμο, αλλά σίγουρα θα οργανώσεις το καλύτερο bachelor πάρτι! Πρόσεξε, όμως, να μην το παρακάνεις με τα σφηνάκια!

WEDDING1

Καρκίνος: Σκέφτεσαι τον γάμο και κοκκινίζεις από τώρα. Είσαι κορίτσι ντροπαλό για αυτό η καλύτερη επιλογή για εσένα είναι να κάνεις μια τελετή σε στενό οικογενειακό κύκλο ή ακόμη καλύτερα, να πας με το σύντροφό σου σε ένα νησί και να ενωθείς μαζί του με τα ιερά δεσμά του γάμου σε ένα ξωκλήσι. Μετά το μυστήριο, θα διασκεδάσετε, πίνοντας κοκτέιλ σε ένα beach bar. Κάνε υπομονή μέχρι το επόμενο Καλοκαίρι, λοιπόν!

Λέων: Αυτός ο γάμος θα είναι το show της χρονιάς. Περιμένεις πώς και πώς να παντρευτείς για να κάνεις επίδειξη σε φίλους και γνωστούς. Θέλεις να δουν -και να παραμιλούν- όλοι με το τέλειο νυφικό σου, το μακιγιάζ σου και το τραπέζι του γάμου. Εννοείται, πως έχεις ετοιμάσει και ένα χορευτικό με τις φίλες σου για να δείξεις στους καλεσμένους (και κυρίως τα πεθερικά σου) ότι καλύτερη νύφη από εσένα δεν υπάρχει.

WEDDING1

Παρθένος: Υστερία. Αυτή η λέξη αρκεί για να περιγράψει την κατάσταση που επικρατεί στη ζωή σου πριν τον γάμο. Την περίμενες χρόνια αυτή τη στιγμή και επιτέλους ήρθε για αυτό και όλα πρέπει να είναι άψογα. Ποιος είναι ο ιδανικός γάμος για εσένα; Μια ρουστίκ τελετή με ρομαντικά στοιχεία σε έναν όμορφο κήπο και ένα πάρτι σε έναν glamorous χώρο με vintage διακόσμηση γεμάτο κεριά, παραμυθένια φωτιστικά και εντυπωσιακά λουλούδια. Φυσικά, παντού θα υπάρχουν φωτογράφοι και τα smartphone των «κολλητών» σου θα είναι σε «ετοιμότητα» διότι ξέρεις καλά, ότι τα πάντα σε αυτή τη ζωή γίνονται για το… Instagram.

WEDDING3

Ζυγός: Είσαι ένα από τα πιο ρομαντικά ζώδια για αυτό και ο γάμος σου θα είναι μια υπόθεση… άκρως ρομαντική. Νοίκιασε έναν χώρο σε κάποιο νεοκλασικό κτίριο, πες «ναι» στις απαλές αποχρώσεις και δούλεψε σκληρά για να μοιάζει ο γαμήλιος χορός με τον σύζυγό σου με σκηνή, βγαλμένη από ταινία.

Σκορπιός: Δεν τα πας καλά με το θέμα του γάμου. Η εσωστρεφής προσωπικότητα και τα… κόμπλεξ σου δεν σε αφήνουν να πεις το «ναι» σε έναν «μεγάλο» γάμο. Δεν θέλεις να βρίσκεσαι στο επίκεντρο και κυρίως, δεν αντέχεις τη σκέψη ότι θα είσαι ευάλωτη και εκτεθειμένη μπροστά σε τόσο κόσμο. Η καλύτερη λύση για εσένα είναι το Δημαρχείο ή ένα μικρό, απομονωμένο εκκλησάκι. Φρόντισε, απλά, να φορέσεις ένα εντυπωσιακό και σέξι νυφικό και πρόσεξε να μην το παρακάνεις με τη σαμπάνια! Δεν θέλεις να βρεθείς σε ημιλιπόθυμη κατάσταση προτού καν αρχίσει το πάρτι.

Τοξότης: Ο περιπετειώδης και «ταξιδιάρης» Τοξότης δεν μπορεί να συμβιβαστεί με κάτι λιγότερο από έναν γάμο σε κάποιον όμορφο, μακρινό προορισμό. Μια γαμήλια τελετή στο εξωτερικό ή ένα ελληνικό νησί είναι ό,τι πρέπει για εσένα που ανήκεις στο εν λόγω ζώδιο. Επειδή λατρεύεις τη Φύση, εμείς προτείνουμε, επίσης, να οργανώσεις μια ρουστίκ πάρτι σε κάποιον εξωτερικό χώρο.

WEDDING1

Αιγόκερως: Κομψότητα και πάλι κομψότητα για εσένα γλυκιά μου Αιγοκερίνα. Βρες έναν εντυπωσιακό χώρο, αντάξιο των προσδοκιών σου, για να πραγματοποιήσεις τον γάμο και τη δεξίωση σου. Θα είναι grande, όπως κι εσύ, για αυτό έχεις ήδη αρχίσει να οργανώνεις κάθε λεπτομέρεια (ακόμη κι αν ο καλός σου δεν σου έχει κάνει ακόμη την πολυπόθητη πρόταση). Από το μενού, μέχρι τα προσκλητήρια: Όλα θα είναι άψογα! Σε συμβουλεύουμε απλά να μην αφήσεις τους γονείς ή τα πεθερικά σου να εμπλακούν στη διαδικασία γιατί το αποτέλεσμα δεν θα είναι αυτό που ονειρεύεσαι και δεν θα σταματήσεις να γκρινιάζεις την πρώτη νύχτα του γάμου. Κρίμα δεν είναι;

Υδροχόος: Βρίσκεις το όλο θέμα του γάμου λίγο… γελοίο. Όχι, δεν έχεις πρόβλημα με το μυστήριο, αλλά με την τελετή και τα εντυπωσιακά πάρτι. «Γιατί χρειάζονται όλα αυτά;», αναρωτιέσαι. Για να μην σου πέσει «βαρύ» το θέμα, οργάνωσε μια τελετή που ταιριάζει σε ένα ελεύθερο πνεύμα, όπως εσύ. Κάνε ένα boho πάρτι, ζήτα από τους φίλους σου να παίξουν μουσική, φόρεσε ένα απλό, vintage νυφικό και διασκέδασε χωρίς να νοιάζεσαι για τα «πρέπει» και το «φαίνεσαι». Be free!

WEDDING1

Ιχθύς: Ψαράκι, πρόσεξε να είναι αδιάβροχο το μακιγιάζ σου γιατί στον γάμο σου θα κλάψεις πολύ. Για την ακρίβεια, θα αρχίσεις να δακρύζεις προτού καν πας στην Εκκλησία. Είσαι ευαίσθητη και αξίζει να εκμεταλλευτείς αυτή την πλευρά του χαρακτήρα σου για να οργανώσεις τον κατάλληλο γάμο για εσένα. Επίλεξε ένα ρομαντικό θέμα, κάτι που να θυμίζει «Όνειρο Θερινής Νυκτός» και άσε τη «μαγεία» να σε παρασύρει. Βέβαια η καλύτερη επιλογή είναι να παντρευτείς κοντά στο στοιχείο στο, το νερό, για αυτό και μια γαμήλια τελετή δίπλα στη θάλασσα είναι ό,τι πρέπει για εσένα.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved