Πώς θα καταλάβεις ότι μια γυναίκα Σκορπιός είναι ερωτευμένη μαζί σου;

Πώς θα καταλάβεις αν η γυναίκα Σκορπιός που ποθείς, ενδιαφέρεται και εκείνη;

Πώς θα καταλάβεις ότι μια γυναίκα Σκορπιός είναι ερωτευμένη μαζί σου;

Αντίθετα με άλλους αστερισμούς του ζωδιακού κύκλου η γυναίκα Σκορπιός έχει την τάση να κρύβει και να μην εξωτερικεύει τη θλίψη ή τις ανησυχίες της, ό,τι κι αν συμβαίνει. Και είναι πολλοί οι άντρες που βρίσκουν το χαρακτηριστικό της αυτό -και όχι μόνο αυτό- ιδιαίτερα θελκτικό.

Είναι μια προσωπικότητα στην οποία θα δυσκολευτείς να αντισταθείς. Η συνήθειά της, όμως, να κρύβει καλά τα συναισθήματά της δυσκολεύουν πολύ τον αντρικό πληθυσμό. Γιατί δεν είναι καθόλου εύκολο να αντιληφθεί κανείς τι νιώθει κι αν ενδιαφέρεται.

Πραγματικός γρίφος και θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε. Πώς θα καταλάβετε λοιπόν αν η γυναίκα Σκορπιός που ποθείτε, ενδιαφέρεται επίσης; Είναι αμοιβαία τα αισθήματα; Δώστε προσοχή…

Αγνοεί όλο τον κόσμο γύρω της όταν εσείς είστε εκεί

Αν νιώσει μέσα της πως μπορεί να είστε η αδερφή ψυχή της και τραβήξετε το ενδιαφέρον της θα εστιάσει απόλυτα σε εσάς. Ακόμα κι όταν γύρω της υπάρχουν δεκάδες άνθρωποι έχει το ταλέντο να απομονώνει το ενδιαφέρον της εκεί που εστιάζει η καρδιά και το μυαλό της. Θα σας κοιτάει έντονα και συνεχώς και θα περιμένει από εσάς να πάρετε το μήνυμα και να πλησιάσετε. Τολμήστε το και δεν θα χάσετε.

Θα σας αποκαλύψει πράγματα για τον εαυτό της

Οι περισσότεροι Σκορπιοί έχουν τη φήμη των απόμακρων ανθρώπων. Δεν είναι από αυτούς που συνηθίζουν να ανοίγουν συζητήσεις και σαφέστατα δεν αποκαλύπτουν πράγματα προσωπικά εύκολα. Αν μια γυναίκα Σκορπιός ενδιαφέρεται ο… «τοίχος» πέφτει και εκείνη ανοίγεται. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο σημάδι από αυτό για να καταλάβετε ότι ενδιαφέρεται… Πάμε στο παρασύνθημα.

Τι ψάχνει μια γυναίκα Σκορπιός από έναν άντρα;

Η σχέση με μια γυναίκα Σκορπιό δεν είναι και η ευκολότερη. Έχει την τάση να γίνεται ζηλιάρα και κτητική, όταν αγαπάει. Αν είσαι ειλικρινής και εντάξει μαζί της δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα. Τι ζητάει λοιπόν;

Να τη σέβεσαι και να την αγαπάς

Θέλει την υποστήριξή σου σε ό,τι κι αν κάνει

Να κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις γιατί λειτουργεί πολύ εγκεφαλικά και εκτιμάει ιδιαίτερα τους έξυπνους άντρες

Δώσε της χώρο και ελευθερία να σκεφτεί και να πάρει τις δικές της αποφάσεις

Να περνάει χρόνο δίπλα σου

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved