Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον... Σκορπιό;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΣΚΟΡΠΙΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση μεταξύ δυο Σκορπιών;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον... Σκορπιό;

Τι χαρακτηρίζει αυτή τη σχέση; Ο ηφαιστειακός σεξουαλισμός, η υπέρτατη αγάπη, η παντοτινή πίστη και η υπερβολική υπερηφάνεια, η απόλυτη κτητικότητα, η αγριότητα και η έλλειψη ανεκτικότητας.

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας που του χαρίζει μυστηριώδες μαγνητισμό και ανυπέρβλητη σεξουαλικότητα. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου επιθυμούν μια βαθιά αγάπη που θα ισοδυναμεί με δεσμό ψυχής και θα υπάρχει αμοιβαία αφοσίωση και κατανόηση.

Εκπέμπετε και οι δύο στα ίδια μήκη κύματος και ως εκ τούτου έχετε κοινές επιδιώξεις και επιθυμίες. Ζείτε τη μαγεία του έρωτα με τον δικό σας μυστικό και περίπλοκο τρόπο που σας επιτρέπει να ζείτε μοναδικές και άδυτες εμπειρίες που σας επιτρέπουν να αποτελείτε ένα ταιριαστό, όμορφο και βαθιά δεμένο ζευγάρι.

Παράλληλα, λόγω της μυστηριακής και παθιασμένης ιδιοσυγκρασίας σας, η μεταξύ σας σχέση αρκετές φορές θα θυμίζει στρατόπεδο μάχης. Επίμονοι, αδιάλλακτοι και αποφασιστικοί αρκετές φορές θα έρθετε σε σύγκρουση και θα είστε ανυποχώρητοι, προκειμένου να διαφυλάξετε τον χώρο κυριαρχίας σας.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved