Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με την Παρθένο;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΘΕΝΟ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ενός Σκορπιού με την Παρθένο;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με την Παρθένο;

Εάν καταφέρει ο Σκορπιός να ξεκλειδώσει την Παρθένο, τότε -και μόνο τότε- θα μπορέσουν να ζήσουν την αυτοκρατορία των αισθήσεων που επιζητούν.

Η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής που της χαρίζει οξύνοια, κριτική ανάλυση και παρατηρητικότητα. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αγαπούν την τάξη και τον προγραμματισμό και δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια.

Από πρακτικής πλευράς η συμβίωση μεταξύ τους είναι άνετη καθώς κι οι δύο λειτουργούν με κοινό τρόπο. Δεν θα ξεχάσουν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και θα αναλύσουν σε βάθος τις επικείμενες επιλογές και αποφάσεις τους. Οι άνθρωποι αυτοί, προσφέρουν στους Σκορπιούς μία ασφάλεια, γιατί σε ό,τι χρειαστούν είναι δίπλα τους και διατεθειμένοι να προσφέρουν, να βοηθήσουν, να προτείνουν.

Όμως ίσως ο Σκορπιός νιώθει ότι δεν είναι ο έρωτας της ζωής του, ότι από τη σχέση λείπει η σπίθα για μια παθιασμένη ερωτική σύζευξη που μπορεί να διεγείρει τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξης του και να τον οδηγήσει στο υπέρτατο, ολοκληρωτικό πάθος. Συνήθως, οι Παρθένοι λειτουργούν εγκεφαλικά, δείχνουν με πράξεις την αγάπη τους και διστάζουν να φανερώσουν την σεξουαλική τους πτυχή.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved