Αντέχει ένας Κριός να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Τι συμβαίνει όταν ένας Κριός βρίσκεται σε παράλληλη σχέση;

Αντέχει ένας Κριός να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Είναι ξεκάθαρο πώς ο Κριός με το πανίσχυρο ένστικτό του, θα επιλέξει σεξουαλικό σύντροφο με κριτήριο… τους απογόνους! Όταν το ένστικτο του σεξ ενεργοποιηθεί, μπορεί να μην το αντιληφθεί, όμως θα υπακούσει στην βασική του αρχή «Τρέξε για να προλάβεις ΠΡΩΤΟΣ». Έτσι, θα κινηθεί αυτόματα, με ορμή και χωρίς πολλούς συλλογισμούς να τον καθυστερούν. Αν… λέμε… άν ο/η υποψήφιος/α έχει σχέση…θα το μάθει πολύ αργότερα!

Μπορεί ένας Κριός να γίνει το «πρώτο βιολί» σε ένα ερωτικό τρίγωνο για αρχή, όχι όμως για πολύ. Δυο κοκόρια δεν χωράνε σε ένα κοτέτσι και όσο υπάρχει αντίζηλος ο Κριός δεν ησυχάζει, θα ζει για να βγάλει «νοκ ουτ» τον ανταγωνιστή του και να έχει τα πρωτεία.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή…

Έτυχε ή μήπως έπεσε θύμα.. των περιστάσεων;

Θύμα ο Κριός; Αποκλείεται! Μπορεί πάνω στην καψούρα του να την «πατήσει» έτσι όπως τρέχει με χίλια προκειμένου να μη χάσει το κελεπούρι όμως, άλλο θύμα και άλλο απροσεξία. Είναι γεννημένος απερίσκεπτος, ανυπόμονος και αδιάφορος για τον κίνδυνο. Σημασία για αυτόν έχει ο πόθος της στιγμής, το ταξίδι, η περιπέτεια και δεν νοιάζεται για την κατάληξη.

Σφήνα ανάμεσα σε δύο γίνεται;

«Είσαι σε σχέση; Κανένα πρόβλημα!» θα πει ο Κριός και θα βάλει το κεφάλι του στον ντορβά. Ο εκπρόσωπος του Άρη, ξέρει πως στον έρωτα και στον πόλεμο… όλα επιτρέπονται! Όπως για το σπερματοζωάριο είναι πρωταρχικής σημασίας να ενωθεί με το ωάριο, έτσι και για τον Κριό πρώτη σε σειρά ενδιαφέροντος είναι η φλογερή του παρόρμηση και η εναντίωση του σε νόμους και κανόνες. Όταν διαλέξει παρτενέρ δεν πτοείται από τίποτα και λειτουργεί με νόμους ζούγκλας.

Δικός/η μου για πάντα!

Ο Κριός είναι επιθετικός παίχτης και από τη φύση του κυνηγός. Βρίσκεται σε συνεχή επαγρύπνηση και αυτό του επιτρέπει να αντιληφθεί γρήγορα πότε να ενεργήσει, πιάνοντας αμέσως την ευκαιρία «από τα μαλλιά». Η σφοδρή του επιθυμία, ο ασυγκράτητος δυναμισμός του και οι ζωηρές του κινήσεις ξεσηκώνουν τον/την υποψήφιο/α παρτενέρ και τον παροτρύνουν να τολμήσει και να ξεσηκωθεί. Με τον Κριό τα πάντα εξελίσσονται κεραυνοβόλα. Αν μάλιστα ο/η αντίπαλος του είναι λάτρης του ρητού «αργά βαδίζω, ζωή κερδίζω» τότε ο Κριός θα νικήσει κατά κράτος.

Τελικά… Θα μείνει ή θα φύγει;

Απλές δικαιολογίες τύπου «είμαστε μαζί για τους τύπους», «έχουμε να κάνουμε σεξ από το 1900», «αν δεν ήταν το παιδί, θα είχα φύγει», «για το σκύλο μένω που έχει καλαζάρ» δεν αλλάζουν το γεγονός ότι εκείνος πήγαινε για το ρόλο του πρωταγωνιστή και τελικά καταλήγει να κόβεται ή να παίρνει τη θέση του αντικαταστάτη… Αμ δε! Θα σηκώσει το μπαϊράκι του και θα φύγει προς άλλη κατεύθυνση!

Διάβασε επίσης:

Αντέχει ένας Ταύρος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Αντέχει ένας Δίδυμος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

Αντέχει ένας Καρκίνος να είναι το... 3ο πρόσωπο της σχέσης;

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved