Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Λέοντα;

ΣΚΟΡΠΙΟΣ ΜΕ ΛΕΟΝΤΑ | Πώς θα εξελιχθεί η σχέση ενός Σκορπιού με έναν Λέοντα;

Πόσο ταιριάζει ο Σκορπιός με τον Λέοντα;

Η ζωή μαζί και η σχέση μεταξύ τους, για τον Λέοντα αποτελεί ένα ρίσκο και για τον Σκορπιό ένα ερεθιστικό παιχνίδι επιβολής και εξουσίας.

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο ζωοδότης και πανίσχυρος Ήλιος, που γύρω του γυρίζει η Γη. Οι Λέοντες είναι από τη φύση τους χαρούμενοι, μεγαλόψυχοι, πανίσχυροι και ερωτικοί. Έχουν το χάρισμα να φτάνουν στην κορυφή και επιθυμούν συντρόφους με λαμπερή προσωπικότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα.

Γοητεύονται από τον μαγνητισμό, το μυστήριο και τον ερωτισμό που εκπέμπει ο Σκορπιός και θέλουν να τον κατακτήσουν, να τον υποτάξουν. Πεπεισμένοι ότι γνωρίζουν τι είναι καλό για τον καθένα, τους αρέσει να δίνουν διαταγές. Στην περίπτωση, όμως, του Σκορπιού δεν έχουν υπολογίσει ότι δεν ανέχονται την επιβολή. Από την άλλη, η ζωντάνια, η εγκαρδιότητα και αυτοπεποίθηση που αποπνέουν, ελκύουν τους άλλους, γεγονός που άπειρες φορές θα διεγείρει τα αισθήματα ζήλιας ενός Σκορπιού και ως εκ τούτου θα οδηγηθούν στη σύγκρουση.

Η σχέση αυτή είναι δυνατή, φλογερή, ηφαιστειακή! Ο ερωτισμός μεταξύ τους αγγίζει κόκκινο και τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξης διεγείρονται και επιθυμούν την πρόκληση και την έκρηξη. Σίγουρα μαζί ζουν ένα σεξουαλικό πανδαιμόνιο και μια ασύγκριτα παθιασμένη ερωτική δίνη που τους γεμίζει, τους αναταράσσει, τους λυτρώνει.



©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved