Χώρισες και είσαι στα πατώματα; Ιδού πώς θα σε παρηγορήσει το κάθε ζώδιο

Τα λόγια παρηγοριάς των ζωδίων για να σε κάνουν να αισθανθείς καλύτερα

Χώρισες και είσαι στα πατώματα; Ιδού πώς θα σε παρηγορήσει το κάθε ζώδιο

Οι φίλοι στις δύσκολες στιγμές φαίνονται και μια από αυτές είναι κι ο χωρισμός. Κοντά τους μπορείς να κλάψεις, να βρίσεις, να εκτονωθείς και με τη βοήθειά τους να τον ξεπεράσεις. Για να δούμε όμως τι είδους παρηγοριά σου προσφέρουν, ανάλογα με το ζώδιό τους!

Κριός: Έλα τώρα που κάθεσαι και στενοχωριέσαι! Εγώ θα ήμουν έξαλλος/η. Σιγά το άτομο! Πάρε τα πάνω σου! Ο κόσμος είναι γεμάτος... πορτοκάλια.

Ταύρος: Και πολύ του/ης ήσουν! Εγώ έλεγα από την αρχή ότι δε σου άξιζε! Φαινόταν από μακριά τι κουμάσι ήταν...

Δίδυμος: Δεν μπορώ να σε καταλάβω γιατί στενοχωριέσαι για έναν/μία ηλίθιο/α –γιατί ήταν- εφ’ όσον σε άφησε να φύγεις.

Καρκίνος: Κοίτα, όλοι έχουμε περάσει από αυτό το στάδιο. Πέσαμε στα πατώματα, κλάψαμε, ήπιαμε για να ξεχάσουμε, ε, κάποια στιγμή το ξεπεράσαμε.

Λέων: Ήταν κατώτερος/η από σένα. Μπορείς να βρεις άλλον/η χίλιες φορές καλύτερο/η και να σε έχει κορώνα στο κεφάλι του/ης.

Παρθένος: Σιγά μωρέ και τι έγινε; Ό,τι ώρα θέλεις, βρίσκεις άλλον/η. Δεν αφήνεις τις βλακείες, λέω εγώ και να κοιτάξεις πώς θα φτιάξεις το μέλλον σου.



Ζυγός: Λυπάμαι πολύ! Είναι δύσκολο να είσαι πάλι μόνος/η. Λοιπόν, ντύσου, στολίσου και πάμε έξω! Ξέρω ένα καταπληκτικό μέρος που μαζεύει πολύ ωραίο κόσμο. Και τίποτα να μη συμβεί, τουλάχιστον θα διασκεδάσουμε.

Σκορπιός: Εκδίκηση! Έτσι θα νιώσεις σούπερ! Βρες άλλον/η καλύτερο/η και πήγαινε εκεί που συχνάζατε να του/την τρίψεις στη μούρη. Κι άσε τον/ην μετά να ψήνεται και να αναρωτιέται αν τον/ην είχες από πριν...

Τοξότης: Σοβαρά τώρα; Δε χαίρεσαι που είσαι ελεύθερος/η και μπορείς να πας όπου θέλεις και κάνεις ό,τι θέλεις, χωρίς να σε πρήζει ή να σε ελέγχει;

Αιγόκερως: Όταν έλεγα εγώ ότι είναι ανώριμο αυτό το άτομο δε με άκουγες. Τέλος πάντων! Όλα είναι μέσα στη ζωή. Το θέμα είναι να είσαι δυνατός/η να το ξεπεράσεις και να αποφύγεις να ξαναμπλεχτείς με το... είδος του.

Υδροχόος: Έχεις φίλους, έχεις πρόσωπα που σε νοιάζονται. Βγες, κάνε τρέλες ή πράγματα που ήθελες και του/ης έσπαγαν. Είναι ευκαιρία. Τι κάθεσαι μέσα και να κλαίγεσαι σαν γυναικούλα;

Ιχθύες: Σε νιώθω, θα είμαι δίπλα σου σε ό,τι κι αν χρειαστείς. Κλάψε, ξέσπασε, βρίσε, μην το κρατάς μέσα σου! Έτσι θα ανακουφιστείς!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved