Οι 3 καλύτερες σύζυγοι του ζωδιακού

Ποια είναι τα τρία ζώδια που "σκίζουν" ως υποψήφιοι σύζυγοι;

Οι 3 καλύτερες σύζυγοι του ζωδιακού

Είτε ανήκεις σε αυτούς που ακολουθούν πιστά και πιστεύουν ακράδαντα στα σημάδια των άστρων, είτε σε αυτούς που θα διαβάσουν αν τύχει μια πρόβλεψη για το ζώδιό τους, οι αστρολογικοί χάρτες, τα ζώδια και το τι δείχνουν για τους ανθρώπους που γεννήθηκαν κάτω από συγκεκριμένες αστρολογικές επιρροές είναι εδώ και αιώνες αποδεδειγμένα σημαντικά στοιχεία των προσωπικοτήτων μας και της ζωή μας. Και δείχνουν πολλά.

Εμείς σήμερα θα ασχοληθούμε με τα τρία ζώδια που βάσει της συναστρίας τους έχουν τα απαραίτητα -αστρολογικά- προσόντα για να χαρακτηριστούν οι τέλειες σύζυγοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι Καρκίνοι είναι ένα ζώδιο του νερού που κυβερνάται από τη Σελήνη που σημαίνει ότι τα άτομα που γεννιούνται κάτω από τα αστρολογικά αυτά στοιχεία του, είναι αρκετά περίπλοκα και ευμετάβλητα.

Το αποτέλεσμα είναι βέβαια οι σύζυγοί τους να βρίσκονται αντιμέτωποι με πρόσκαιρα «δράματα» αλλά οι καλές προθέσεις των γυναικών που ανήκουν στο ζώδιο του Καρκίνου, ακόμα και σε αυτά τα ξεσπάσματά τους είναι δεδομένες και αναμφισβήτητες.

Η γυναίκα Καρκίνος δεν φοβάται ποτέ να δείξει ανοιχτά τα συναισθήματά της. Είναι πολύ εκφραστική και ποτέ δεν θα σας αφήσει να παιδεύεστε να μαντέψετε τι μπορεί να έχει στο μυαλό της. Θα είναι πάντα ειλικρινής μαζί σας και θα ξέρετε ανά πάσα στιγμή τι έχετε να αντιμετωπίσετε.

Ένα άλλο πράγμα που την κάνει καλή σύζυγο είναι ότι πάντα βάζει πολύ ψηλά στη λίστα της, την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπάει περισσότερο. Δεν θα είχε ποτέ πρόβλημα να θέσει τις ανάγκες της σχέσης της πάνω από τις δικές της, τις προσωπικές.

Ενώ έχει μια τάση να είναι λίγο υπερ-συναισθηματική πολλές φορές, λειτουργεί προς όφελός σας. Είναι πάντα σε θέση να διοχετεύσει τα συναισθήματά της σε τρόπους που ωφελούν τη σχέση σας και το ρομαντισμό σας.

Ως μαμά, η οικογένειά της έρχεται πάντα πρώτη και κάνει τα πάντα για την επιτυχία των παιδιών της.

ΚΡΙΟΣ

Βγαίνετε με γυναίκα Κριό. Προσέξτε. Αυτές οι γυναίκες είναι ιδιαίτερα ισχυρές και πεισματάρες, συνήθως με την καλή έννοια.

Ηγετικές φυσιογνωμίες από τη φύση τους, αφοσιωμένες και χαρισματικές. Δεν είναι καθόλου εύκολο να τραβήξετε την προσοχή τους, αλλά αν το έχετε καταφέρει θα πρέπει να θεωρήσετε τον εαυτό σας τυχερό και μπράβο σας, είστε με μια από τις ιδανικές φυσιογνωμίες συζύγων του ζωδιακού.

Αυτές οι γυναίκες της φωτιάς, σε ότι κάνουν δίνονται με πάθος. Αν βάλουν κάτι στόχο, θα κάνουν τα πάντα για να τον πετύχουν. Αν τις κερδίσετε θα μείνουν δίπλα σας βράχοι και στα καλά και στα άσχημα.

Εάν αποφασίσει να παντρευτεί, θα κάνει ό, τι μπορεί για να βεβαιωθεί ότι ο γάμος είναι επιτυχημένος κι ευτυχισμένος. Θα θέλει βέβαια και από εσάς να στηρίζετε τις προσπάθειές της αναλόγως. Και φυσικά να κρατάτε στη σχέση σας ζωντανή και ενδιαφέρουσα. Το πάθος της για τη ζωή είναι παροιμιώδες και αναζητά συνοδοιπόρους σε αυτό.

Ως γονιός είναι αρκετά αυστηρή και με απαιτήσεις αλλά δίκαιη και open minded.

ΛΕΩΝ

Δεν γίνεται να μπερδέψει κανείς την γυναίκα Λέων με οποιαδήποτε άλλο ζώδιο. Είναι μεν από τους πιο γοητευτικούς και δυναμικούς αστερισμούς και παράλληλα από τους πιο σκληρούς ίσως.

Λένε τα πράγματα με το όνομά τους και δεν δέχονται το όχι ως απάντηση. Χρειάζεται ένας πραγματικά ισχυρός και σίγουρος για τον εαυτό του άντρας για να «δαμάσει» μια τέτοια προσωπικότητα. Αν τα καταφέρετε όμως δεν θα βρείτε πιο πιστή σύντροφο ζωής.

Για την οικογένειά της η γυναίκα Λέων βγάζει στην κυριολεξία και νύχια και δόντια. Αγαπάει βαθιά και αληθινά και τις περισσότερες φορές για πάντα. Το πείσμα και η υπερηφάνεια της μπορεί να είναι δύσκολο να τα αντέξετε κατά περιόδους, αλλά πάντα γνωρίζετε ότι κάτω από όλη αυτή την ένταση είναι μια παθιασμένη καρδιά που χτυπάει μόνο για σας.

Δεν χρειάζεται πραγματικά κάποιον για να την βοηθήσει να επιβιώσει σε αυτόν τον κόσμο, και έτσι ξέρετε ότι είναι μεγάλη υπόθεση αν επιτρέψει στον εαυτό της να γίνει ευάλωτη μαζί σας. Bonus Track: Είστε πάντα σίγουροι για την πίστη μιας γυναίκας που ανήκει στο ζώδιο του Λέοντα, αρκεί να δώσετε το ίδιο είδος πίστης σε αντάλλαγμα.

Ως μαμά είναι ιδιαίτερα προστατευτική με τα παιδιά της και αλίμονο σε όποιον αποπειραθεί να τα πειράξει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved