Αυτή είναι η πραγματική αιτία χωρισμού του κάθε ζωδίου

....Για να σταματήσεις να αναρωτιέσαι το «γιατί»

Αυτή είναι η πραγματική αιτία χωρισμού του κάθε ζωδίου

Σε χώρισε και προσπαθείς να καταλάβεις τι πήγε στραβά. Το «γιατί;» σε τυραννά και δεν μπορείς να ησυχάσεις. Έχεις πάρει τη σχέση από την αρχή και ψάχνεις να βρεις τι ήταν εκείνο που τον ή την έκανε να βάλει οριστικό τέλος. Άσχετα με το τι σου είπε, πώς στο «σερβίρισε», η πραγματική αιτία του χωρισμού είναι μία και όταν φτάσει σε αυτό το σημείο, δεν υπάρχει πισωγύρισμα.

Διάβασε παρακάτω τι τον ή την έσπρωξε στο χωρισμό και σταμάτα να ψάχνεσαι...

Κριός: Δεν υπήρχε πια έξαψη, αδρεναλίνη, η σχέση σας είχε γίνει πλέον συνήθεια και σιγά-σιγά έχασε τη σεξουαλική του επιθυμία.

Ταύρος: Αισθάνθηκε ανασφάλεια για το μέλλον του μαζί σου, ενδεχομένως δεν του ενέπνεες εμπιστοσύνη, ώστε να επενδύσει στη σχέση.

Δίδυμος: Βαρέθηκε γιατί από ένα σημείο και μετά δεν υπήρχε ποικιλία, ούτε κάτι που θα τον «ερέθιζε» εγκεφαλικά και σταδιακά απομακρυνόταν συναισθηματικά.

Καρκίνος: Δεν ένιωθε ασφαλής και σίγουρος για τα αισθήματά σου και θεώρησε ότι σύντομα θα σου περνούσε ο έρωτας και θα τον παρατούσες, οπότε το έκανε πρώτος.

Λέων: Γκρίνιαζες ή μιζέριαζες και προτιμούσες να κάθεστε σπίτι, αντί να πάτε κάπου έξω να διασκεδάσετε ή του έκανες συχνά κριτική ή παρατηρήσεις κι ένιωσε θιγμένος.

Παρθένος: Όταν έβαλε τη λογική κάτω και έκανε τους «υπολογισμούς», διαπίστωσε ότι είσαι κατώτερος/η των περιστάσεων και δεν ανταποκρίνεσαι στα πρότυπά της.

Ζυγός: Είχε αμφιβολίες για τα αισθήματά σου και άρχισε να ψάχνει κάποια/ον άλλη/ο που θα ήταν καλύτερος/η από σένα (και μάλλον πίστεψε ότι τον/ην βρήκε).

Σκορπιός: Δεν του προκαλούσες τόσο έντονα συναισθήματα, ώστε να «δεθεί» απόλυτα μαζί σου. Μπορεί επίσης να μην ικανοποιούταν στο σεξ.



Τοξότης: Αισθάνθηκε παγιδευμένος, ότι δεν μπορείς να συμβαδίσεις μαζί του ή ότι προσπαθούσες συνεχώς να τον αλλάξεις.

Αιγόκερως: Του τέλειωσαν τα συναισθήματα για σένα, ίσως γιατί ανακάλυψε ότι δεν είχες αυτό το κάτι που θα τον έκανε και να σε εκτιμήσει σαν προσωπικότητα.

Υδροχόος: Η σχέση είχε γίνει κλισέ, ρουτινιάρικη και ήθελε περισσότερη ανεξαρτησία/χώρο/χρόνο να ξαναβρεί τον εαυτό του.

Ιχθύες: Απογοητεύτηκε γιατί δεν ήσουν όπως φανταζόταν. Οι προσδοκίες του διαψεύστηκαν και δεν αισθανόταν πλέον όμορφα μαζί σου.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved