Οι σχέσεις των Λεόντων με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Λέοντες;

Οι σχέσεις των Λεόντων με τα 12 ζώδια

Η ερωτική ταυτότητα των Λεόντων

Γεννημένοι αυτοκράτορες φοράτε το στέμμα της υπερηφάνειας και απολαμβάνετε την ερωτική σας υπεροχή στον επιβλητικό σας θρόνο που έχει την πρωτοκαθεδρία στο βασίλειο του έρωτα.
Στολισμένοι με τα κοσμήματα της γενναιοδωρίας και της εγκαρδιότητας, κερδίζετε πάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγάπη και τον έρωτα ενώ γεννημένοι βασιλιάδες κατέχετε το υπέρτατο στέμμα της ερωτικής δύναμης και αίγλης.
Σας αρέσει να είστε ερωτευμένοι, να φλερτάρετε με πάθος, να διεκδικείτε και να κατακτάτε ένα ταίρι το οποίο να είναι άξιο του θαυμασμού σας και μπορεί να εδραιώσει την αίσθηση της σταθερότητας που διαπερνά το είναι σας.
Έχετε το ταλέντο να κάμπτετε τις αντιστάσεις των άλλων, να τους υποτάσσετε στα θέλω σας και να σας καταθέτουν φόρους τιμής, εκτίμησης και αναγνώρισης. Περήφανοι και μεγαλόψυχοι πάντα θα ανταποδώσετε και θα εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας, θα ανταμείψετε και θα χαρίσετε δώρα.
Το κέντρο της σχέσης γύρω από το οποίο τα πάντα περιστρέφονται, είναι το φιλόδοξο, ακτινοβόλο και περήφανο εγώ σας. Με αγέρωχο ύφος, ναρκισσιστικό πάθος, βασιλική έπαρση και την άνευ όρων επιθυμία να ξεχωρίζετε, πετυχαίνετε να δεσπόζετε και να κρατάτε τα σκήπτρα της αήττητης λάμψης και δημιουργικότητας.
Χάρη στην εξουσία που εξασκείται παίρνετε πάντα τη μερίδα του ...λέοντος στον έρωτα, τις απολαύσεις, τις διασκεδάσεις. Η υπερβολή , η πολυτέλεια και η λάμψη είναι βασικά γνωρίσματα ενός βασιλιά, όπως ο Ήλιος που κινείται με το χρυσό άρμα του στο ανάκτορο του έρωτα, της ηδονής και της επιθυμίας και το κυριεύει.
Φυσικά, είστε προορισμένοι για να δημιουργείτε εντύπωση και στον σεξ, το οποίο με έναν Λέοντα παίρνει μυθικές διαστάσεις και αποτελεί μια ανεπανάληπτα θεσπέσια γιορτή στην οποία ο Ήλιος ανατέλλει δηλώνοντας απερίφραστα και περήφανα ότι είστε ερωτευμένοι.


Ας δούμε όμως πως «δένετε» με κάθε ζώδιο χωριστά.

Με Κριό
Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρη ο Θεός του Πολέμου που αντιπροσωπεύει την αρχή της δράσης και της ορμής. Η πύρινη του φύση, του δίνει έμπνευση και τον ωθεί σε ένα αγώνα αφ' ενός πρόκλησης και αφ' ετέρου ικανοποίησης των στόχων και των επιθυμιών του.
Ο κυβερνήτης σας ο Ήλιος βρίσκεται σε θέση έξαρσης στο ζώδιο του Κριού τονίζοντας την πανίσχυρη συνύπαρξη και την δυναμική σύζευξη μεταξύ ενός Κριού και ενός Λέοντα. Ο εκπρόσωπος Κριός γνωρίζει πως να σας κατακτήσει και να διατηρήσει αμείωτο το ενδιαφέρον σας με την άνευ όρων εκτίμηση και τον ανοιχτό θαυμασμό του.
Αμφότεροι γεννημένοι για να βρίσκεται πρώτοι μεταξύ πρώτων ανεβαίνετε μαζί τα σκαλοπάτια της επιτυχίας, της ηγεσίας και της ζωής. Ο ορμητικός ενθουσιασμός του ενός και η αποφασιστική φιλοδοξία του άλλου σας θέτουν πρωταγωνιστές ενός έρωτα γεμάτο ζωντάνια, χαρά και πρωτεία.

Με Ταύρο
Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Ως γνήσιο παιδί της Αφροδίτης αγαπά την ομορφιά, την τρυφηλότητα και τον έρωτα ενώ απεχθάνεται τις αλλαγές και ό,τι δεν ανταποκρίνεται στην ανάγκη του για συναισθηματική και υλική ασφάλεια. Με λίγα λόγια η επιθυμία για ευχαρίστηση σε συνδυασμό με την τάση για κτήση αποτελούν τα κύρια χαρακτηριστικά του.
Ο ρεαλισμός και το ταλέντο στην υλοποίηση επιθυμιών είναι δύο γνωρίσματα του εκπρόσωπου Ταύρου που σας γοητεύουν και σας δίνουν τα εχέγγυα για μια επιτυχημένη ένωση και δημιουργική σύζευξη.
Αμφότεροι αποφασιστικοί και λάτρεις των ανέσεων και των απολαύσεων ζείτε ένα ερωτικό πανδαιμόνιο έρωτα και ηδονής σταθερά και ανεμπόδιστα. Βέβαια για να εδραιωθεί και να μείνει αγέρωχος στο χρόνο χρειάζεται να δείχνετε συνεχές ενδιαφέρον και εκδηλώσεις αγάπης στον τρυφερό και κτητικό Ταύρο που πέρα από τα προσόντα στην οικονομική διαχείριση διαθέτει και δυνατό αισθησιασμό.

Με Διδύμους
Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Η πολυδιάστατη σκέψη του και η επικοινωνιακή δεινότητα που του χαρίζει ο κυβερνήτης του, ο Ερμής είναι διάχυτες σε όλες του τις δραστηριότητες και συναναστροφές.
Η ευστροφία και η ζωηρή του ευφυΐα σας γοητεύουν και διασκεδάζουν τη Λιονταρίσια σας καρδιά που απολαμβάνει βαθιά το χιουμοριστικό και χαρούμενο χαρακτήρα του.
Η επιπολαιότητα και η ανησυχία του συχνά φαντάζουν επικίνδυνες για την εδραίωση μια σταθερής σχέσης και ως εκ τούτου μαζί του ποτέ δεν αισθάνεστε 100% σιγουριά για τα αισθήματα του. Αυτό αποτελεί και το μεγαλύτερό πρόβλημα στη σχέση σας που αν και στην αρχή μπορεί να ανταποκρίνεται με επιτυχία και άνεση σε κοινωνικό επαγγελματικές συναναστροφές, συχνά οδηγείται σε φθίνουσα πορεία ακριβώς γιατί ποτέ δεν νιώθετε την απόλυτη αφοσίωση με ένα σύντροφο που ανήκει στο ζώδιο των Διδύμων.

Με Καρκίνο
Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που του χαρίζει ευαισθησία, τρυφερότητα αλλά και ευθιξία ή διστακτικότητα. Αγαπά το σπίτι και την οικογένεια και του αρέσει να προσκολλάται σε ανθρώπους και καταστάσεις προκειμένου να καλύπτει την έντονη του επιθυμία για ασφάλεια και σιγουριά.
Ο εκπρόσωπος Καρκίνος με τη διαισθητική γνώση της ψυχής δείχνει κατανόηση και βρίσκεται ολοκληρωτικά στο πλευρό σας σε ότι χρειαστείτε. Από την άλλη εσείς κρατώντας τα ηνία της σχέσης έχετε τον πρώτο λόγο από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο που αφορά αυτή τη σχέση.
Όμως αν και στην αρχή ο άνευ όρων θαυμασμός και η προσκόλληση στο πρόσωπο σας αποτελούν ενδείξεις της κυριαρχικής και δυνατής προσωπικότητα σας πολύ γρήγορα θα αναζητήσετε τη στέψη σας ως σύντροφος ενός νικητή, ενός αρχηγού, ενός εστεμμένου και τότε ίσως δυσανασχετήσετε που τελικά ο εκπρόσωπος Καρκίνός ζει στη σκιά σας και εσείς διατάζετε για τα πάντα.

Με Λέοντα
Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Με εξουσιαστή τον Ήλιο, διαθέτει λάμψη, περηφάνια και μεγαλοψυχία. Ξεχωρίζει για τη χαρούμενη και εύθυμη φύση και του αρέσει να είναι το επίκεντρο του ενδιαφέροντος ακόμα και σε πράγματα απλά ή καθημερινά. Σε μία σχέση επιθυμεί να έχει τον πρωταρχικό ρόλο καθότι τονίζει το λαμπερό του προφίλ και το επιβλητικό του ύφος.
Αμφότεροι πανίσχυροι ερωτικά, πέφτετε σε έναν αγώνα επικράτησης και κυριαρχίας με μοναδικό τρόπαιο την ερωτική υπεροχή και αποθέωση. Το πάθος και η ηλιόφωτη ορμή σας πυρώνουν τη σχέση και της δίνουν δύναμη για τα πάντα.
Αν αποφύγετε αντιζηλίες και ανταγωνιστικές διαμάχες για το ποιος έχει τα ηνία και αμφότεροι δεχτείτε τους εαυτούς σας ως κεντρικούς πρωταγωνιστές στο παλκοσένικο της ζωής και της σχέσης τότε μπορείτε να παραμείνετε στην κορυφή της επιτυχίας χωρίς εκπτώσεις ή κοινωνικές αποκρύψεις.

Με Παρθένο
Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Ξεχωρίζει, για την παρατηρητικότητα, την προνοητικότητα και την πρακτικότητα του που του προσφέρουν τη δυνατότητα να αναγνωρίζει και να εκτιμά την ιδιότητα του χρήσιμου και του ωφέλιμου. Ζει με σχολαστικότητα και ρεαλισμό και αγαπά τις λεπτομέρειες και την ακρίβεια.
Η πράα και πρακτική του φύση αντισταθμίζει τη ασίγαστη ορμή για εξουσία και λάμψη και συμβάλλει στη δημιουργική διοχέτευση και εφαρμογή των μοναδικών σας εμπνεύσεων.
Από την άλλη με τη χαίτη της γενναιοδωρίας και της περηφάνιας προσφέρετε στον εκπρόσωπο Παρθένο έναν έρωτα στον οποίο μπορεί να ανοιχτεί, να εκδηλωθεί και να σας ανταποδώσει με τρυφερό και πρακτικό τρόπο την αγάπη και την αφοσίωση σας.

Με Ζυγό
Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Με κυβερνήτη την Αφροδίτη έχει ως βασικές αξίες την ομορφιά, την αρμονία και την ειρήνη. Αγαπά την επικοινωνία και την ισορροπία και του αρέσει μια σχέση που διακατέχεται από δικαιοσύνη, ισότητα και προπάντων συντροφικότητα.
Με μοναδικό αντάλλαγμα τη συνένωση ο εκπρόσωπος Ζυγός δέχεται να γίνει το εταίρο ήμισυ σας και να ζήσει έναν ρομαντικό έρωτα με κοσμικότητες, πολυτέλειες και κοινωνική αποδοχή.
Όμως τα πράγματα δυσκολεύουν όταν δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για ανέσεις και ευκολίες που και οι δυο αγαπάτε διότι τότε η αναβλητικότητα, η καθαρά θεωρητική οπτική και η παθητικότητα του θα σας φέρουν αντιμέτωπους με μια ανυπόφορη κατάσταση που εκλαμβάνετε ως απρόσκοπτο όλεθρο της εικόνας και της ταυτότητας σας.

Με Σκορπιό
Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Ο Πλούτωνας που τον εξουσιάζει του δίνει δυνατή θέληση, διαίσθηση και αινιγματικό βλέμμα. Είναι βαθιά συναισθηματικός και έχει τη δυνατότητα να ανιχνεύει τα πάντα καθώς είναι αποφασισμένος να βρει την αλήθεια για τον εαυτό του και τη ζωή.
Αμφότεροι με δυναμικές και επιβλητικές προσωπικότητες έλκετε το ενδιαφέρον ο ένας στον άλλον και δεν αργεί η στιγμή που γεννιέται ένας παθιασμένος και κτητικός έρωτας.
Η ισχυρή θέληση, η παντοτινή αφοσίωση και ερωτικός αισθησιασμός είναι τα βασικά χαρακτηριστικά με τα οποία είναι διαποτισμένος ο έρωτας σας ενώ η παθιασμένη ζήλια, τα παιχνίδια εξουσίας και η απόλυτα πεισματική επιμονή αποτελούν στοιχεία που είναι βαθιά ριζωμένα στα θεμέλια της αγάπης σας.
Βέβαια χρειάζεται να θυμάστε ότι ενώ εσείς συμπεριφέρεστε με απροκάλυπτη ειλικρίνεια και αγάπη για τη ζωή ο εκπρόσωπος Σκορπιός κινείτε αδιόρατα παρασκηνιακά και έχει το βλέμμα καρφωμένο στο θάνατο και την αναγέννηση. Έτσι μην εκπλαγείτε αν η ζωή σας μαζί του είναι πότε κόλαση και πότε παράδεισος.

Με Τοξότη
Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του ο Δίας που συμβολίζει την αισιοδοξία, τη γνώση και την περιπέτεια. Από τη φύση του περιπετειώδης αναζητεί έναν ενθουσιώδη και ενδιαφέρον έρωτα που θα τον ταξιδέψει, θα τον εμπνεύσει και θα τον διδάξει νέες ιδέες.
Κοινά γνωρίσματα όπως η αγάπη για τη ζωή, η ζωντάνια, η ευθυμία και το χιούμορ σας φέρνουν πολύ γρήγορα κοντά ενώ ο αυθόρμητος έρωτας του, η έμφυτη αδιαφορία για ζητήματα ανάξια λόγου, και η ακατέργαστη ειλικρίνεια του σας προσφέρουν αληθινή ευτυχία.
Αν και ο εκπρόσωπος Τοξότης θεωρείτε από του άστατους του ζωδιακού, εντούτοις είναι στο χέρι σας να παραμείνει κοντά σας αποφεύγοντας να τον στριμώξετε με τη ναρκισσιστική σας επιβολή και εστιάζοντας στην υπομονετική σας γενναιοδωρία και τη βασιλική σας εγκαρδιότητα.

Με Αιγόκερω
Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος που είναι εξουσιαστής του, συμβολίζει τη σοβαρότητα, την επιμονή και την πειθαρχία. Συνήθως λοιπόν ο Αιγόκερως είναι επιφυλακτικός, αφοσιωμένος, ρεαλιστής, συνεπής και τρομερά φιλόδοξος. Αγαπά τις δυσκολίες και είναι υπέρ του καθήκοντος και της εξουσιαστικής δύναμης.
Αμφότεροι αγαπάτε τη δύναμη, την εξουσία και την επιτυχία και μαζί μπορείτε να αποτελέσετε ένα εξαίρετο δίδυμο που θα ζει στην κορυφή, θα είναι πανίσχυρο και θα αποτελεί την επιτομή της κοινωνικής δόξας και υπεροχής.
Το πλεονέκτημα του συντρόφου Αιγόκερου είναι ότι μπορεί να σας καλύπτει πολυτελείς ανάγκες και να σας παρέχει απολαύσεις που αποτελούν μέρος της ταυτότητας σας και της ζωής σας.
Εδώ βέβαια χρειάζεται η δέουσα προσοχή καθότι αν εστιάσετε αποκλειστικά σ' αυτές ο Αιγόκερως θα εκμεταλλευτεί αυτή την απολαυστική σας αδράνεια - αποχαύνωση και παράλληλα θα κοιτά και αλλού χωρίς βέβαια να δίνει κοινωνικά δικαιώματα.

Με Υδροχόο
Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο απρόβλεπτος και αντί-συμβατικός Ουρανός, που συμβολίζει τις αλλαγές και την αποδέσμευση από πλαίσια και όρια. Ο φιλελευθερισμός και ο αλτρουισμός είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του κομφορμιστή Υδροχόου που αγαπά τη διανόηση και την κοινωνική ζωή.
Ο εκπρόσωπος Υδροχόος ως οπαδός της αλήθειας αλλά και της διαφορετικότητας, σας ταιριάζει και μπορεί να ανταποκριθεί στην επιθυμία σας για αφοσίωση και σταθερότητα συνυφασμένη με κάτι το ξεχωριστό. Παράλληλα, η έμφυτη ψυχρότητα και η χωρίς τους τύπους προσέγγιση του, σας εξάπτει την επιθυμία να δείξετε την απόλυτη αυτοκυριαρχία και εξουσιαστική σας φύση.
Έτσι ξεκινάει ένας αγώνας για το ποιος θα κάμψει τις αντιστάσεις του άλλου και θα καταφέρει να είναι ο κυρίαρχος του ερωτικού παιχνιδιού. Αμφότεροι απόλυτοι και πανίσχυροι θέλετε να επιβληθείτε γεγονός που γεννά συχνές αντιπαραθέσεις και φιλονικίες συνήθως για απλά και καθημερινά θέματα.
Τέλος, ο σύντροφος Υδροχόος, δεν θα διαπραγματευτεί τις ελευθερίες σας, δεν θα προσπαθήσει να σας κλέψει πότε την παράσταση αλλά ούτε θα σας δείξει τη ζήλια του ή θα σας αποδώσει την «εύφημον μνείαν» που επιθυμείτε.

Με Ιχθύ
Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνάται από τον πλανήτη του ιδεαλισμού και της υπέρβασης και ως εκ τούτου για έναν Ιχθύ προτεραιότητα στη ζωή δεν έχει το πρακτικό και το πραγματικό αλλά η ψυχική ένωση, η βίωση της ολότητας και η μετουσίωση. Βαθιά συναισθηματικός, αγαπά τη φύση και την αρμονία και του αρέσει να βυθίζεται στη ησυχία του ή στο εσωτερικό του δωμάτιο.
Ο εκπρόσωπος Ιχθύς δείχνει πιο ευπαθής από ότι είναι, γεγονός που τονίζει τη δική σας πανίσχυρη και άθραυστη δύναμη. Αυτή η ιδιότητα του σας γοητεύει καθώς τονίζει τον πρωταγωνιστικό ρόλο υπεροχής με τον οποίο έχετε γεννηθεί και πάντα επιθυμείτε να επιδεικνύετε ακόμα και στον εαυτό σας.
Τέλος η εσωστρεφής φύση του αντισταθμίζει την έμφυτη τάση σας να εστιάζετε προς τον εξωτερικό κόσμο και μαζί μπορείτε να ζήσετε ένα ονειρικό έρωτα που και αν ακόμη θα ταλαιπωρείται από διαπληκτισμούς και διαφορές, θα διατηρείται ζωντανός , θα έχει ποικιλία και δεν θα προκαλεί ανία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved