Οι σχέσεις των Αιγόκερων με όλα τα ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριάζουν οι Αιγόκεροι;

Οι σχέσεις των Αιγόκερων με όλα τα ζώδια



Η Ερωτική Ταυτότητα Του Αιγόκερω


Είστε οι άνθρωποι με τα χαμηλό προφίλ που ελέγχετε τον εαυτό σας, σας έλκει η εξουσία και παρόλο που δεν θέλετε να το ομολογήσετε η προσωπική σας θέληση συγκρούεται με τη γνώμη του κόσμου. Σας αρέσει να δεσμεύεστε και να αναλαμβάνετε ευθύνες ακόμα και στον έρωτα. Οι προκλήσεις και οι δυσκολίες σας οπλίζουν με ατσαλένια δύναμη και για αυτό συνήθως οι σχέσεις σας εμπεριέχουν εμπόδια που χρειάζεται να προσπεράσετε προκειμένου να κορυφωθεί η ερωτική συγκίνηση και απόλαυση.


Οι γνήσιοι Αιγόκεροι είστε δυναμικοί, αποφασιστικοί και θεωρείστε τα αγριοκάτσικα του έρωτα αφού προκειμένου να καταχτήσετε τον ερωτικό σας στόχο μπορείτε να σκαρφαλώσετε και το πιο απόκρημνο βουνό και να υπομείνετε το βάρος αδυσώπητων νόμων και καταστάσεων αρκεί να φτάσετε στο απόγειο της ερωτικής απόλαυσης.



Έχετε μάθει να έχετε το ρόλο του δυνατού και ως εκ τούτου νιώθετε ικανοποιημένοι μόνο σε μία σχέση που αφ’ ενός σας επιτρέπει να έχετε το πάνω χέρι και αφ’ ετέρου μπορείτε να οργανώνετε και να διευθύνετε τα πράγματα όπως εσείς επιθυμείτε. Με ελεγχόμενη λοιπόν φύση πρώτα οι ίδιοι καταφέρνετε να έχετε τα ηνία της ερωτικής σας ένωσης με επιτυχία αν και ποτέ δεν τη θεωρείτε μια εύκολη υπόθεση. Αντίθετα, η σύζευξη με έναν άλλο πρόσωπο αποτελεί σταθμό στη ζωή σας και για αυτό κρίνετε ότι χρειάζεται να διέπεται από υπευθυνότητα και καθοδήγηση και επιπλέον να τη δεσπόζει η συνέπεια και η οργάνωση.


Αξίζει να τονιστεί, ότι από τη φύση σας φιλύποπτοι και καχύποπτοι εξετάζετε τα πάντα με προσοχή και πάντα δυσπιστείτε όσο αναφορά την εντιμότητα του συντρόφου, ο οποίος βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση και τον «ψαρεύετε» μέσα από δήθεν τυπικές ερωτήσεις.



Συνήθως τα άτομα που σας έλκουν είτε είναι επιτυχημένα είτε μπορούν να συμβάλουν στη δική σας κοινωνική αναρρίχηση είτε έχουν το ταλέντο να σας χαλαρώνουν και να ανοίγουν την ερωτική , συναισθηματική σας πλευρά. Αν ταυτόχρονα, γίνεται να είναι συγκροτημένα και έμπιστα ακόμα καλύτερα, αλλά επειδή γνωρίζετε ότι δεν μπορείτε να τα έχετε όλα σε μία σχέση δεν θα διστάσετε να έχετε και μια άλλη που θα σας καλύπτει τις ξέφρενες ερωτικές σας απαιτήσεις.



Επομένως, αν και παρουσιάζετε την εικόνα του επιφυλακτικού και σοβαρού που έχει αναστολές και δεν εγκρίνει τις επαναστάσεις και τις συγκρούσεις με τις ηθικές και κοινωνικές αρχές εντούτοις πίσω από το αυστηρό παρουσιαστικό κρύβεται δυνατό πάθος το οποίο επειδή και φοβάστε προσπαθείτε να το καταπνίγετε αλλά συχνά μόνο για τον κοινωνικό περίγυρο.

Αναμφίβολα, στην ερωτική κλίνη από παγωμένα βουνά γίνεστε ηφαιστειώδεις και κτηνώδεις προκειμένου να ικανοποιήσετε την λαιμαργία σας για ερωτική ηδονή και αισθησιακές απολαύσεις.



Με λίγα λόγια είστε οι σκεπτόμενοι εραστές που όταν επενδύσουν σε μία σχέση επιδεικνύουν ερωτικό ταμπεραμέντο και γεύονται στο έπακρο τις σαρκικές απολαύσεις που σας φέρνουν σε επαφή με τη ζωώδη κρυμμένη στα άδυτα πλευρά σας.


Με Κριό

Ο Κριός είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της αρσενικής ιδιότητας και της επιθετικότητας. Παράλληλα, αποτελεί τον κυρίαρχο πλανήτη του, που στο ζώδιο του Αιγόκερου, βρίσκεται σε θέση έξαρσης, πράγμα που σημαίνει ότι μοιράζεστε την ανάγκη για εξουσία και επιθυμείτε από κοινού να έχετε το πάνω χέρι της σχέσης.

Αυτή είναι μία πρώτη πρόκληση της σύζευξης σας με τον εκπρόσωπο Κριό καθώς συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις θα έχουν συχνά βαθύτερο υπόβαθρό την τάση και των δύο να διεκδικείτε τα ηνία της σχέσης. Από την άλλη, εσείς ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που έχουν αυτοέλεγχο και θεωρούν τον έρωτα μια σοβαρή υπόθεση. Αντίθετα, ο Κριός διακατέχεται από εξωστρεφή παρορμητισμό, ανυπομονησία και βλέπει τον έρωτα ως έναν αγώνα διεκδίκησης και μια περιπέτεια έντονων και παράφορων συναισθημάτων.

Αν αναρωτιέστε τότε γιατί σας έλκεί ή γιατί είστε μαζί δεν έχετε παρά να αναλογιστείτε τον ενθουσιασμό και τη χαρά που σας μεταδίδει , το αχαλίνωτο πάθος του που ικανοποιεί τις ζωώδεις σας ορμές και τα ζωηρά του συναισθήματα που ζεσταίνουν την καρδιά σας. Η ερωτική σας συνένωση μπορεί να συμπληρώσει τα κενά και των δύο, προσφέροντας σε εσάς αισιοδοξία και στον Κριαρίσιο αντιπρόσωπο οργάνωση απαραίτητη για την εφαρμογή των τολμηρών και μεγαλεπήβολων σχεδίων του.

Με λίγα λόγια αν καταφέρετε να διοχετεύσετε τις αντίθετες δυνάμεις σας για την κοινή σας συνύπαρξή και συμβίωση, θα μπορέσετε να αλληλοσυμπληρώσετε ο ένας τον άλλο και να ζήσετε μια σχέσης δημιουργικής πρόκλησης.



Με Ταύρο

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι η Αφροδίτη που αντιπροσωπεύει τον έρωτα , την κτήση και την ευχαρίστηση και του χαρίζεί ομορφιά και αισθησιασμό. Η γήινη φύση αποτελεί κοινό γνώρισμα σας και ως εκ τούτου η αρμονική συνύπαρξή και ερωτική ευχαρίστηση θεωρείται δεδομένη.

Ο αντιπρόσωπος του Ταύρου δείχνει υπομονή και επιμονή μέχρι να κατακτήσει τη μοναχική σας καρδιά και σας δείχνει αγάπη και ευγένεια, συναισθήματα δηλαδή που σας προσφέρουν συναισθηματική ισορροπία και ηρεμία. Η αισθησιακή του υπόσταση σας εξιτάρει ενώ η ζεστή και τρυφερή του φύση καταφέρνει να σας θερμαίνει και στις πιο παγερές σας στιγμές.

Η τάξη και η οργάνωση αποτελούν τη βάση σας για μια αρμονική καθημερινή ζωή και μια επιτυχημένη ερωτική σύνδεση καθώς καλύπτει τις ανάγκες σας και προάγει τις φιλοδοξίες σας. Δεν είναι λίγες οι φορές που πρωτοστατείτε στη σχέση και συμπαρίσταται στο άλλο μισό σας προκείμένου να κυνηγήσει τα όνειρα του και να αναρριχηθείτε μαζί τα σκαλοπάτια της επιτυχίας. Γεγονός, που το ταίρι Ταύρος εκτιμά και ανταποδίδει με την πίστη και την αγάπη προς το πρόσωπο σας.

Συνοψίζοντας, να πούμε ότι η κρυφά ρομαντική σας πτυχή ανοίγεται και ξεδιπλώνεται χάρη στο ερωτικό ταμπεραμέντο του συντρόφου Ταύρου που και εκείνο με τη σειρά του σε εσάς αναζητά την ασφάλεια και τη σταθερότητα.




Με Διδύμους

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμή που εξουσιάζει τη λογική, την επικοινωνία και τις μετακινήσεις του. Ως κυρίαρχος πλανήτης του, τον εφοδιάζει με ευγλωττία, ρητορική ικανότητα και ευμεταβλησία. Αν και πολύ εκφραστικός δεν είναι αισθησιακά τρυφερός μιας και λειτουργεί εγκεφαλικά ενώ αρκετά συχνά η ασυνέπεια, η διασκόρπιση και οι θυελλώδεις ρυθμοί ζωής συγκαταλέγονται στα μειονεκτήματα του.

Αστρολογικά, η μεταξύ σας ερωτική ένωση θεωρείται πολύπλοκος συνδυασμός καθώς οι συνδετικοί κρίκοι της σχέσης είναι σχεδόν ανύπαρκτοι. Αυτό συμβαίνει διότι ο διαφορετικός τρόπος αντίληψης και φιλοσοφίας δυσχεραίνουν την ανταλλαγή ιδεών και συναισθημάτων. Ο σύντροφος Δίδυμος έχει πολλές ασχολίες, δραστηριοποιείται σε αρκετούς τομείς και διαθέτει μεγάλο κύκλο γνωριμιών που του απορροφούν πολύ χρόνο και αρκετές φορές αδυνατεί να ανταποκριθεί με συνέπεια. Για τάξη και οργάνωση δεν το διαπραγματεύεται στο ελάχιστο καθώς η πολύπλευρη φύση του δεν του επιτρέπει τη συγκέντρωση και την σοβαρότητα που θα θέλατε.

Ακόμα και στην ερωτική κλίνη δυσκολεύεστε να εναρμονιστείτε καθώς αναζητάτε τον αισθησιασμό και την τρυφερότητα που θα σας ξεκουμπώσει ενώ το ταίρι Δίδυμος επιθυμεί πρώτα μια πνευματική διέγερση και ευχαριστιέται ιδιαίτερα τα προκαταρκτικά παιχνίδια χωρίς μεθοδικότητα και βραδύτητα.

Αν παρόλα αυτά η εφηβική του στάση καταφέρει να ξυπνήσει το παιδί που κρύβεται μέσα σας και δεν παίξετε το ρόλο του καθοδηγητή τότε και μόνο τότε θα μπορέσετε να ζήσετε ένα όμορφο έρωτα χωρίς όμως να απαλλαγείτε ποτέ από το άγχος για τι μέλλει γενέσθαι στη συνέχεια.



Με Καρκίνο

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Κυρίαρχος κυβερνήτης του είναι η Σελήνη που αντιπροσωπεύει την ενστικτώδη αντίδραση και το συναίσθημα. Βρίσκεται σε θέση αδυναμίας στο δικό σας ζώδιο που αντιπροσωπεύει τη συστολή και τον περιορισμό.

Αν και το συναίσθημα και οι ενστικτώδεις αντιδράσεις δεν οριοθετούνται και δεν λειτουργούν σε περιβάλλον ψυχρότητας και αποξένωσης, ο Καρκίνος με τον Αιγόκερω μπορούν να συνενωθούν και να συνυπάρξουν καθώς ο ένας αποτελεί προβολή του άλλου είναι δηλαδή απέναντι ζώδια. Η αντίθεση δηλώνει ότι ο ένας κατέχει ότι λείπει στον άλλο. Ως εκ τούτου αυτή η σύζευξη μπορεί να προσφέρει αλληλοσυμπλήρωση. Εσείς μπορείτε να νιώσετε συγκίνηση και να έρθετε κοντά στα συναισθήματα και ο σύντροφος Καρκίνος μπορείς να αγγίξει την πρακτικότητα.

Επιπλέον, η μετρημένη και η ευγενική του φύση μπορούν να καλύψουν τις ανασφάλειες σας ενώ η πίστη και ζεστασιά του σας στηρίζουν σε δύσκολες ή μαύρες φάσεις που τα καθήκοντα και οι υποχρεώσεις σας περιορίζουν και σας καταβάλλουν.

Τέλος, το ταίρι Καρκίνος θα σας δείχνει προστασία και αγάπη όταν είστε σε χώρο δικό σας ή οικείο και εσείς θα του προσφέρεται στήριξη και κατανόηση όταν θα βρίσκεστε σε περιβάλλον ξένο, δύσκολο ή προκλητικό.

Με Λέοντα

Ο Λέων είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Ο Ήλιος, το σώμα που κυβερνά αυτό το ζώδιο εξουσιάζει τη θέληση, την εξουσία και τη ζωτικότητα. Ως εκ τούτου τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά του είναι η ευθυμία, η εγκαρδιότητα, αποφασιστικότητα και η σταθερότητα. Όπως και εσείς είναι φιλόδοξοι και κυνηγούν την επιτυχία.

Η μεταξύ σας σύζευξη μπορεί να ξεκινήσει με του καλύτερους οιωνούς καθώς η αφοσίωση και η πίστη του συντρόφου Λέων σας εξαφανίζει τα άγχη και τις φοβίες κα περιορίζει τη φιλυποψία σας. Επίσης, η εξωστρέφεια και η ευθυμία του φέρνουν το χαμόγελο στο πρόσωπο σας και σας χαρίζουν ευτυχία και χαρά.

Επιπλέον, η ερωτική σας ένωση είναι ανταγωνιστική και φέρνει στην επιφάνεια τα σκοτεινά μονοπάτια του πάθους και της ηδονής. Αν και θα έχετε την αίσθηση ότι ορίζετε την κατάσταση στην πραγματικότητα η τελετουργία του σεξ που θα ζείτε με το ταίρι Λέων σας θα οδηγεί να παραδοθείτε στα βαθύτερα ένστικτα της ερωτικής ορμής.

Τέλος, αν δεχτείτε ότι του αρέσει να κλέβει την παράσταση, να είναι δηλαδή το επίκεντρο της προσοχής χωρίς να νιώθετε μειονεκτικά τότε αυτή η ερωτική σχέση μπορεί να γίνει πανίσχυρη.



Με Παρθένο

Η Παρθένος είναι ζώδιο της γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Ερμής, που του χαρίζει αναλυτική και κριτική ικανότητα .Είναι όπως και εσείς ζώδιο της γης και ως τούτου αναγνωρίζει την αξία της σωστής αίσθησης των πραγμάτων και αντιμετωπίζει τη ζωή και τον έρωτα με σχολαστικότητα και ρεαλισμό.

Θεωρείστε ιδανικό ζευγάρι γιατί τα στοιχεία του ενός συνδέονται αρμονικά με τα στοιχεία του άλλου. Ο σύντροφος Παρθένος, δείχνει προθυμία να σας συμπαρασταθεί και να σας προσφέρει την καλή του καρδιά ενώ εσείς με τη φιλοδοξία και την καρτερικότητα σας συμβάλλετε στην κοινωνική του ανύψωση ή στην αξιοποίηση των ταλέντων και δεξιοτήτων του.

Ο ερωτικός σας δεσμός διέπεται από αμοιβαία κατανόηση και πρακτικότητα που σας βοηθά να αισθάνεστε ότι πατάτε γερά στην γη. Επιπλέον, καθότι και οι δύο πιστεύετε ότι το συναίσθημα και το σεξ δεν επαρκούν για την μακροβιότητα μιας σχέσης φροντίζετε να αφήνετε χώρο ο ένας στον άλλο νιώθοντας ασφαλείς για τα συναισθήματα που σας δένουν.



Με Ζυγό

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι η Θεά του Έρωτα, της Ομορφιάς και της Αρμονίας που του χαρίζει ευγένεια, λεπτότητα και διακριτικότητα. Η κοινωνικότητα και η συντροφικότητα είναι χαρακτηριστικά γνωρίσματα του συντρόφου Ζυγού που αγάπά την αρμονική συμβίωση.

Από τη στιγμή που θα νιώσει το πραγματικό σας ενδιαφέρον, θα φροντίσει να ακολουθήσει τους ρυθμούς σας και να εναρμονιστεί με τις διαθέσεις σας. Η ευγένεια, η χάρη και φυσικά η εκλεπτυσμένη του εμφάνιση θα σας ενθουσιάσουν και θα σας φέρουν σε επαφή με τη νόηση και την συντροφικότητα.

Είναι σημαντικό να δεχτείτε την ανάγκη του συντρόφου Ζυγού για κοινωνικές επαφές και συναναστροφές όπως και εκείνος την επιθυμία σας για μοναχικότητα και απομόνωση. Μπορεί η τάση του για ελευθερία, να σας φοβίζει κάποιες φορές όμως είναι από τα άτομα που αν ερωτευτούν βαθιά δεν αλλάζουν την ερωτική τους ένωση για κανέναν.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να σεβαστείτε την ελεύθερη φύση του χωρίς να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε τις επιθυμίες του ή να καταπνίξετε με ζήλιες, φοβίες και καχυποψία. Ταυτόχρονα, θα χρειαστεί να αποφύγετε τη γκρίνια ή την κατήφεια ή την άσχημη συμπεριφορά καθώς το αίσθημα δικαίου που διέπει τη σκέψη του συντρόφου Ζυγού δεν θα αποδεχτεί μια τέτοια στάση.

Με Σκορπιό

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας που συμβολίζει την κρυμμένη δύναμη και τον προικίζει με διαίσθηση και ατσαλένια θέληση. Ως ζώδιο του νερού είναι βαθιά συναισθηματικό και προσπαθεί να κυριαρχήσει στα πάθη και τα ζωώδη ένστικτα.

Ο σύντροφος Σκορπιός, περίπλοκος από τη φύση του αλλά και διαισθητικός έχει την ικανότητα να ανιχνεύει τις βαθύτερες επιθυμίες σας και να φέρνει στην επιφάνεια τα βαθιά κρυμμένα ή ακόμα και θαμμένα συναισθήματα σας. Η σεξουαλική σας ένωση χαρακτηρίζεται από πάθος και παιχνίδια εξουσίας που διεγείρουν τη γενετήσια ορμή και οδηγούν σε ένα αγώνα επικράτησης.

Βέβαια, και οι δύο είστε καχύποπτοι και υποκύπτετε σε κρίσεις ζήλιας που μπορούν να δημιουργήσουν δυνατές συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις. Αμφότεροι δεν ανέχεστε τον έλεγχο και ως εκ τούτου οι διαξιφισμοί για τις παραπάνω αιτίες θα είναι σφοδρές και ψυχοφθόρες.

Τέλος, αν είστε διατεθειμένοι να παραδοθείτε σε ένα αχαλίνωτο ερωτικό παιχνίδι χωρίς αναστολές και ηφαιστειακές εκρήξεις τότε η σχέση σας με τον εκπρόσωπο του Σκορπιού μπορεί να προχωρήσει.

Με Τοξότη

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο Δίας πλανήτης της διεύρυνσης και της γενναιοδωρίας τον προικίζει με αισιοδοξία και πίστη για τη ζωή. Από τη φύση του ενθουσιώδης και εξωστρεφής μεταδίδει τη χαρά και προσφέρει έμπνεύση και γνώση.

Ο σύντροφος Τοξότης είναι ιδανικός για να σας μάθει να χαίρεστε τη ζωή και να πιστεύετε στους ανθρώπους. Έχει τη δυνατότητα να κατανοήσει το κρυμμένο ψυχικό σας πλούτο και να σας προσφέρει ερωτική συγκίνηση. Με διαισθητική γνώση του μέλλοντος μπορεί να σας συναρπάζει με τις γνώσεις του και να σας προσφέρει ευκαιρίες για διεύρυνση και εξέλιξη.

Αν αποφύγετε να του επιβάλετε τις δικές σας πεποιθήσεις και δεν του περιφρουρήσετε την ελευθερία του τότε μπορείτε να ζήσετε μαζί του χωρίς προβληματισμούς. Μην περιμένετε να ασχοληθεί με θέματα πρακτικής φύσεως πχ να πληρώσει τους λογαριασμούς ή να φροντίσει για την οικονομική σας εξασφάλιση, αυτά είναι θέματα που χρειάζεται να διοχετεύσετε την ελεγκτική σας διάθεση. .

Τέλος, για να επιλέξετε για ταίρι σας ένα Τοξότη χρειάζεται να είστε διατεθειμένοι να κάνετε ένα ταξίδι στο άγνωστο και στο απρόβλεπτο με συνοδοιπόρο έναν λάτρη της περιπέτειας που σας εμπνέει εμπιστοσύνη να τον ακολουθήσετε.



Με Αιγόκερω

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Κρόνος που του δίνει οργανωτική ικανότητα και το εφοδιάζει με υπομονή και επιφυλακτικότητα. Όλοι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου, φτάνουν στην επιτυχία αφού μάθουν να σκαρφαλώνουν το δύσβατο βουνό της προσωπικής τους ζωής.

Αμφότεροι, είστε άτομα φιλόδοξα και πρακτικά που επιθυμείτε να έχετε την ευθύνη για την οργάνωση της ζωής σας. Αν και συνήθως αργείτε να βρείτε το σύντροφο με τον οποίο θα δεσμευτείτε οριστικά, όταν βρίσκεται το άλλο σας μισό επενδύεται επάνω του και οραματίζεστε ένα κοινό μέλλον. Ως εκ τούτου οι κοινοί στόχοι και τα ίδια όνειρα σας ενώνουν και αποτελούν τους βασικούς συνδετικού κρίκους της σχέσης σας.

Βέβαια, κάποιος από τους δυο τελικά θα επικρατήσει και θα έχει τα ηνία της σχέσης χωρίς να μειώνεται ή να απουσιάζει η αμοιβαία κατανόηση και η σαρκική επαφή, η οποία αποτελεί σημαντικό - αν και όχι εμφανή – σημείο της μεταξύ σας σύζευξης και αρμονικής συμβίωσης.

Με Υδροχόο

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο , εξωστρεφές και σταθερό. Ο κυρίαρχος πλανήτης τους είναι ο Ουρανός που συμβολίζει την επανάσταση και την πρόοδο και τον προικίζεί με εφευρετικότητα. Η αέρινη φύση του, του προσδίδει κοινωνικότητα και του παρέχει νοητικές δεξιότητες.

Η ανοιχτή καρδιά το συντρόφου Υδροχόου σας έλκει από την πρώτη στιγμή καθώς γοητεύεστε από το ενδιαφέρον και την επιθυμία να βρει πρωτότυπους τρόπους να σας ευχαριστήσει. Οπαδός της αλήθειας, δεν θα σας κρύψει ποτέ τις σκέψεις και ούτε θα χρειαστεί να τον αμφισβητήσετε.

Η ελευθεριότητα και η πρωτοτυπία στο σεξ από τη μία θα έρθει σε αντιπαράθεση με τις αναστολές και τα ταμπού σας αλλά από την άλλη θα ικανοποιήσει την ηφαιστειώδη γενετήσια ορμή. Γενικότερα θα υπάρχει ένα κλίμα αντιπαράθεσης σχετικά με τις απόψεις που έχετε υιοθετήσει και θεωρεί συντηρητικές και πεπαλαιωμένες αλλά από την άλλη θα δείχνει όλη την καλή διάθεση να σας εξηγήσει τη νέα τάξη πραγμάτων.

Ίσως χρειάζεται να ακολουθείτε το ταίρι σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και δραστηριότητες καθώς δεν αγαπά την απόσυρση και την απομάκρυνση από το κοινωνικό σύνολο. Αν πάλι μπορέσετε να του έχετε εμπιστοσύνη και τον αφήνετε να πάει χωρίς μουρμούρα, γκρίνια, δυσανασχέτηση και καχυποψία θα είναι ακόμα καλύτερα.



Με Ιχθύ

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του προσδίδει ευαισθησία, διακριτικότητα και περιέργεια. Η υδάτινη φύση του υποδεικνύει την έμφαση που δίνει στα συναισθήματα και την βαθιά κατανόηση που δείχνει στους άλλους.

Ο εκπρόσωπος των Ιχθύων αποτελεί το ιδανικό πρόσωπο για να αποτελέσετε τον καθοδηγητή και τον υποστηριχτή του. Σίγουρα θα έχετε τον έλεγχο της σχέσης και θα μπορείτε να θέτετε όρια και κανονισμούς. Φυσικά για θέματα πρακτική φύσεως, θα αντιληφθείτε ότι δεν μπορείτε να στηριχτείτε πάνω του και επιπλέον είναι ανεπίδεκτος μαθήσεως για ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή πραγματικότητα.

Η φαντασία του συντρόφου Ιχθύ και η δικής σας μεθοδικότητα μπορούν να δώσουν εξαιρετικά αποτελέσματα στην τελετουργία του σεξ και να σας προσφέρουν μοναδικές ερωτικές στιγμές. Το ερωτικό σας ένστικτό παρασύρεται από την ονειρική και ρομαντική διάθεση του συντρόφου Ιχθύ και αμφότεροι ταξιδεύετε μακριά από την πεζή πραγματικότητα.

Αν είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε την οικονομική εξασφάλιση της σχέσης και να χειριστείτε μόνοι σας τα πρακτικά θέματα που προστάζουν οι κοινωνικές επιταγές τότε η σχέση με το ταίρι Ιχθύ μπορεί να έχει πορεία.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved