Οι σχέσεις των Σκορπιών με τα 12 ζώδια

Με ποια ζώδια ταιριαζουν οι Σκορπιοί;

Οι σχέσεις των Σκορπιών με τα 12 ζώδια



Μόνο γιατί τα μάτια σου με κοίταξαν

Με τη ψυχή στο βλέμμα,
Περήφανα στολίστηκα το υπέρτατο της ύπαρξης μου στέμμα,
Μόνο γιατί τα μάτια του με κοίταξαν.

Μαρία Πολυδούρη



Οι Σκορπιοί, θηλυκοί – αρσενικοί είστε ερωτικοί, φλογεροί, αισθησιακοί, ελκυστικοί. Διαθέτετε αστείρευτο πάθος, ασκείτε μυστηριακό μαγνητισμό και διακρίνεστε για το ασυναγώνιστο σεξουαλικό σας ταμπεραμέντο.

Από πολλούς καλείστε ως το ζώδιο του σεξ, καθώς αναζητείτε την ηδονή με βουλιμία και απληστία και προσφέρετε την ερωτική ικανοποίηση με πάθος και ένταση. Ο Πλούτωνας κυβερνήτης του Σκορπιού είναι συνδεδεμένος με την λίμπιντο, το πέρας της αρχής της ηδονής ενώ ο Άρης ο παραδοσιακός κυβερνήτης του ζωδίου συμβολίζει τη σεξουαλική ενέργεια και δράση. Αναπόφευκτα, λοιπόν, τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξή σας είναι ταυτισμένα και άμεσα συνδεδεμένα με τον απόλυτο και παθιασμένο έρωτα.

Σας αρέσει να δημιουργείτε ένα μυστήριο γύρω από την προσωπικότητα σας, το οποίο με τη σειρά του σας κάνει ελκυστικούς και περιπόθητους. Το βλέμμα σας αινιγματικό και περίπλοκο προσκαλεί τον έρωτα σε ένα κήπο που ανθίζουν οι βαθύτερες ερωτικές επιθυμίες και αναδύονται τα σεξουαλικά ένστικτα. Αξίζει να τονιστεί ότι για εσάς, η παθιασμένη σεξουαλική συνύπαρξη είναι συνυφασμένη με την ολοκληρωτική, βαθιά και αδιάτμητη ψυχική ένωση.

Έντονα συναισθηματικοί και τρωτοί στα συναισθήματα των άλλων, έχετε μάθει να φοράτε τη μάσκα του κλειστού και του μοναχικού και μάλιστα με αριστοτεχνία. Στην πραγματικότητα, όμως, κυριεύεστε από έντονα και αβυσσώδη πάθη τα οποία φλέγεστε να εκδηλώσετε. Για να δοθείτε όμως ψυχή τε και σώματι είναι αναγκαίο το άλλο πρόσωπο να είναι ειλικρινές, γοητευτικό και προπάντων να σας καλλιεργεί ένα αγωνιώδες αίσθημα να το κατακτήσετε, να το εξουσιάσετε. Παράλληλα όμως, συνυπάρχει η ανάγκη να διαφυλάξετε τον εαυτό σας και ως εκ τούτου δεν επιτρέπετε σε κανέναν να διεισδύσει στα μύχια της ψυχής σας. Ακόμα και μετά από αμέτρητες συνευρέσεις φροντίζετε να κρατάτε μυστικά και να δείχνετε μηδενική ανοχή σε περίπτωση που κάποιος αποπειραθεί να απειλήσει την μυστικότητα σας.

Ημιάγριοι και μαζοχιστές από τη φύση σας, κατά τη διάρκεια του ερωτικού παιχνιδιού, επιθυμείτε την πρόκληση φιλονικιών και αντίλογων που σας εξιτάρουν και κορυφώνουν το ερωτικό πάθος. Σας αρέσει να βασανίζετε τον εαυτό σας και τον άλλο καθώς φτάνοντας ένα βήμα πριν την φθορά νιώθετε ότι την έχετε νικήσει. Γενικότερα, ο ψυχικός πόνος διεγείρει τα αδηφάγα ένστικτα σας κατά την ερωτική πράξη, η οποία, με τη συμβολή της καλπάζουσας φαντασίας σας, αποτελεί μια μύχια σχεδόν ιεροτελεστική σεξουαλική συνύπαρξη. Χαρακτηριστικά λέγεται ότι οι Σκορπιοί σπάνε τα κοντέρ των ερωτικών επιδόσεων και των σεξουαλικών πειραματισμών.


Συμπερασματικά, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων που κάνουν τα πάντα σε υπέρτατο βαθμό! Αγαπούν με πάθος- μισούν με πάθος. Ερωτεύονται με ένταση – εκδικούνται με ένταση.



Σκορπιός & Κριός

Ο Κριός είναι ζώδιο της Φωτιάς, εξωστρεφές και παρορμητικό. Κυβερνήτης του είναι ο Άρης, ο πλανήτης της δράσης και της πρωτοβουλίας, ο οποίος αποτελεί και παραδοσιακό εξουσιαστή του δικού σας ζώδιου. Όπως είναι φανερό ξεκινάτε από μία κοινή βάση δηλαδή την ανάγκη να έχετε τον πρώτο λόγο, να κυριαρχήσετε, να καταλάβετε τον άλλο.
Η κοινή τάση αυτή μπορεί να είναι ιδανική για τον ερωτικό τομέα, όπου ένας ανταγωνιστικός σεξουαλικός αγώνας σας εξιτάρει και κορυφώνει την ερωτική ένταση. Δεν ισχύει, όμως το ίδιο και για την καθημερινή σας ζωή, όπου, αν δεν υπάρξει διακοπή των εχθροπραξιών, η μεταξύ σας συμβίωση είναι αδύνατη.

Επιπλέον, ο Κριός είναι από τη φύση του ανυπόμονος και παρορμητικός και ως εκ τούτου πρώτα ενεργεί και μετά σκέφτεται. Από την άλλη, εσείς είστε διερευνητικοί και διεισδυτικοί και προτιμάτε να έχετε εμβαθύνει σε ένα θέμα προτού πάρετε μία απόφαση. Ο ένας, λοιπόν, θέλει εδώ και τώρα και ο άλλος θέλει το χρόνο του να το ψάξει, να το προγραμματίσει. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη, εκτός αν ένας από τους δύο διαχειριστεί τα πράγματα με διαφορετικό τρόπο.

Σε τέτοιο ενδεχόμενο, το πρόσωπο που θα προσπαθήσει να ελέγξει την κατάσταση δεν είναι άλλο από εσάς. Προσοχή όμως στον τρόπο γιατί ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορεί να επαναστατήσει, αν αντιληφθεί ότι έχει γίνει δέσμιος του ερωτικού σας αισθησιασμού ή της κτητική σας διάθεσης.

Σκορπιός & Ταύρος

Ο Ταύρος είναι ζώδιο της Γης, εσωστρεφές και σταθερό. Στο ζωδιακό κύκλο, βρίσκεται ακριβώς απέναντι από το Σκορπιό, πράγμα που σημαίνει ότι είστε αντίθετοι μα και συνάμα συμπληρωματικοί δηλαδή ο ένας γεμίζει τα κενά του άλλου. Ο μεν συμβολίζει την υλική ασφάλεια ενώ ο δε τη ψυχική, ο ένας συνδέεται με την απλότητα και τις ανέσεις και ο άλλος με την περιπλοκή και τη δυσκολία.

Είστε και οι δύο επίμονοι, εσωστρεφείς, προσγειωμένοι, αισθησιακοί και αγαπάτε από κοινού τη σταθερότητα, την ασφάλεια και φυσικά τις ηδονές της σάρκας. Ο έρωτας και το σεξ είναι και για τους δύο πρωταρχικής σημασίας για την επίτευξη, τη συντήρηση και την εξέλιξη μια σχέσης. Χάρη αυτών η μεταξύ σας ένωση μπορεί να έχει μακρά διάρκεια και να είναι εμποτισμένη με αγάπη, αφοσίωση και σεξουαλισμό.

Βέβαια, θα πρέπει να αναφερθεί και η δύσκολη πλευρά της σχέσης που είναι η κατάσταση στην οποία μπορεί να περιέλθετε εξαιτίας της αδιαλλαξίας, της απολυτότητας και της πεισματικής σας άρνησης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τη λύση μπορεί να τη δώσει μόνο το ανυπέρβλητο πάθος. Αν η έλξη μεταξύ σας είναι ακατανίκητη τότε και ο δεσμός μεταξύ σας είναι πανίσχυρος και μπορεί να αντιμετωπίσει και τις πιο βαρβάτες δυσκολίες.

Σκορπιός & Δίδυμοι

Οι Δίδυμοι είναι ζώδιο του Αέρα, εξωστρεφές και μεταβλητό. Ο κυβερνήτης τους είναι ο Ερμής, τους δίνει ετοιμότητα πνεύματος και ευστροφία. Είναι εγκεφαλικοί τύποι και επεξεργάζονται τα πάντα με κριτήριο τη λογική. Διακρίνονται για την ευγλωττία, την πολυπραγμοσύνη, το χιούμορ και τα αέρινα παιχνιδίσματα τους.

Αν και θεωρητικά δεν έχουν καμία σχέση με εσάς, σας ελκύουν από την πρώτη ματιά γιατί αντικρίζουν τη ζωή από διαφορετική οπτική, αυτής του ορθολογισμού και της διανόησης. Επίσης, και εκείνοι γοητεύονται από την αινιγματική και μυστηριώδη προσωπικότητα σας, επειδή σε αντίθεση με τους ίδιους εστιάζεστε στο συναίσθημα. Οι Δίδυμοι δυσκολεύονται να κατανοήσουν και να εκφράσουν τα συναισθήματα τους και καταφεύγουν στην απώθηση και απάρνηση της συγκίνησης. Σας εσάς αντικρίζουν αυτό που δεν κατανοούν, αυτό που δεν μπορούν να αισθανθούν σε όλο του το εύρος, το πάθος.

Η σχέση σας, αν και θεωρείται από τις πιο δαιδαλώδεις του ζωδιακού, μπορεί να ευδοκιμήσει με την προϋπόθεση ότι θα αντιληφθείτε και θα αποδεχτείτε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να δεχθεί χαλινάρι και καταπάτηση των ελευθεριών του. Διαφορετικά, αρχικά θα σας δείξει ψυχρότητα, στη συνέχεια θα απομακρύνεται και τελικά θα εξαφανιστεί.

Σκορπιός & Καρκίνος

Ο Καρκίνος είναι ζώδιο του Νερού, εσωστρεφές και παρορμητικό. Οι εκπρόσωποι του είναι συναισθηματικοί, ευγενικοί και τρυφεροί. Αγαπούν την ασφάλεια, τη στοργή και αναζητούν την θαλπωρή και την κατανόηση. Αν και συνεσταλμένοι, όταν ερωτεύονται εκφράζονται με συναισθηματισμό και ρομαντισμό. Επιπλέον, αν νιώσουν εμπιστοσύνη, αγάπη και ασφάλεια είναι ικανοί να φτάσουν σε μεγαλειώδεις ή θαρραλέες εκδηλώσεις αγάπης και παντοτινής αφοσίωσης.


Η σχέση μαζί τους είναι ιδανική! Συνδέεστε, συνυπάρχετε και πορεύεστε εξαίσια και ασυνήθιστα αρμονικά. Οι Καρκίνοι έχουν βαθιά ανάγκη εξάρτησης ενώ εσείς θέλετε πάση θυσία να ελέγχετε, να εξουσιάζετε και να κυριαρχείτε. Εκείνοι, είναι ευάλωτοι και έχουν ανάγκη την επιβεβαίωση, ενώ εσείς ως σκληροτράχηλοι και ακατάβλητοι γνωρίζετε σε τέτοιο βάθος την ανθρώπινη φύση, ώστε μπορείτε και θέλετε να τους κατανοείτε και τους καλύπτετε.

Επιπλέον, είναι διφορούμενοι και περίπλοκοι, αλλάζουν συνέχεια διάθεση οπότε αφ’ ενός δεν βαριέστε και αφ’ ετέρου υπάρχει υλικό για να διερευνήσετε και να ανυψώσετε στην επιφάνεια, γεγονός που διεγείρει την έμφυτη ιδιότητα του εξιχνιαστή που έχετε όλοι μέσα σας. Ακόμη, είναι πιστοί και δύσκολα θα αποφασίσουν να χωρίσουν ή να εγκαταλείψουν το σύντροφο τους, οπότε και καλύπτουν την ανάγκη σας για σταθερότητα και μπορούν να ανακτούν την κτητικότητα και τις κρίσεις ζηλοτυπίας σας.
Τέλος, πράγματι, η όμορφη ερωτική και η ψυχική σας ένωση ευχαριστεί τις αισθήσεις σας και ικανοποιεί τις επιθυμίες του εσώτερου εαυτού σας.

Σκορπιός & Λέων

Ο Λέων είναι ζώδιο της Φωτιάς, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης του είναι ο ζωοδότης και πανίσχυρος Ήλιος, που γύρω του γυρίζει η Γη. Οι Λέοντες είναι από τη φύση τους χαρούμενοι, μεγαλόψυχοι, πανίσχυροι και ερωτικοί. Έχουν το χάρισμα να φτάνουν στην κορυφή και επιθυμούν συντρόφους με λαμπερή προσωπικότητα και ξεχωριστό χαρακτήρα.


Γοητεύονται από τον μαγνητισμό, το μυστήριο και τον ερωτισμό που εκπέμπετε και θέλουν να σας κατακτήσουν, να σας υποτάξουν. Πεπεισμένοι ότι γνωρίζουν τι είναι καλό για τον καθένα, τους αρέσει να δίνουν διαταγές. Στη δική σας, όμως, περίπτωση δεν έχουν υπολογίσει ότι δεν ανέχεστε την επιβολή. Από την άλλη, η ζωντάνια, η εγκαρδιότητα και αυτοπεποίθηση που αποπνέουν, ελκύουν τους άλλους, γεγονός που άπειρες φορές θα διεγείρει τα αισθήματα ζήλιας σας και ως εκ τούτου θα οδηγηθείτε στη σύγκρουση.

Η σχέση αυτή είναι δυνατή, φλογερή, ηφαιστειακή! Ο ερωτισμός μεταξύ σας αγγίζει κόκκινο και τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξης διεγείρονται και επιθυμούν την πρόκληση και την έκρηξη. Σίγουρα μαζί ζείτε ένα σεξουαλικό πανδαιμόνιο και μια ασύγκριτα παθιασμένη ερωτική δίνη που σας γεμίζει, σας αναταράσσει, σας λυτρώνει.

Η ζωή μαζί σας, για εκείνον αποτελεί ένα ρίσκο και για εσάς ένα ερεθιστικό παιχνίδι επιβολής και εξουσίας.

Σκορπιός & Παρθένος

Η Παρθένος είναι ζώδιο της Γης, εσωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης της είναι ο Ερμής που της χαρίζει οξύνοια, κριτική ανάλυση και παρατηρητικότητα. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου αγαπούν την τάξη και τον προγραμματισμό και δίνουν μεγάλη σημασία στη λεπτομέρεια και την ακρίβεια.

Από πρακτικής πλευράς η συμβίωση μεταξύ σας είναι άνετη καθώς και οι δύο λειτουργείτε με κοινό τρόπο. Δεν θα ξεχάσετε να πληρώσετε τους λογαριασμούς και θα αναλύσετε σε βάθος τις επικείμενες επιλογές και αποφάσεις σας. Οι άνθρωποι αυτοί σας προσφέρουν μία ασφάλεια, γιατί σε ό, τι χρειαστείτε είναι δίπλα σας και διατεθειμένοι να προσφέρουν, να βοηθήσουν, να προτείνουν.

Όμως ίσως νιώθετε ότι δεν είναι ο έρωτας της ζωής σας, ότι από τη σχέση λείπει η σπίθα για μια παθιασμένη ερωτική σύζευξη που μπορεί να διεγείρει τα βαθύτερα ένστικτα της ύπαρξης σας και να σας οδηγήσει στο υπέρτατο , ολοκληρωτικό πάθος. Συνήθως, οι Παρθένοι λειτουργούν εγκεφαλικά, δείχνουν με πράξεις την αγάπη τους και διστάζουν να φανερώσουν την σεξουαλική τους πτυχή. Αν καταφέρετε να τους ξεκλειδώσετε, τότε -και μόνο τότε- θα μπορέσετε να ζήσετε την αυτοκρατορία των αισθήσεων που επιζητάτε.

Σκορπιός & Ζυγός

Ο Ζυγός είναι ζώδιο του Αέρα, εξωστρεφές και παρορμητικό. Ως παιδιά της Αφροδίτης, είναι ευγενείς, καλοσυνάτοι και ερωτικοί. Αγαπούν την ειρήνη και την αρμονία και ονειρεύονται να βρουν ένα σύντροφο με τον οποίο θα επικοινωνούν και θα μοιράζονται τα όνειρα και τις ιδέες τους.

Είναι καλοί στις συζητήσεις περί έρωτος αλλά δυσκολεύονται αρκετές φορές να εφαρμόσουν τις θεωρίες και τις ιδανικές καταστάσεις που επιθυμούν. Μαζί σας η ανάγκη για βελτίωση και ισορροπία θα είναι σε μόνιμη βάση, καθώς η κτητικότητα και η πεισματική σας άρνηση σε αρκετές περιπτώσεις θα τους αποπροσανατολίζουν και θα τους φαίνονται πρωτοφανείς και ανεπίτρεπτες . Δύσκολα θα κατανοήσουν τον έντονο συναισθηματισμό σας, τις ηφαιστειακές εκρήξεις και την ανάγκη σας για επιβολή και κυριαρχία, καθότι οι ιδέες αυτές αντιτίθενται αφ’ ενός στο ιδεώδες της αρμονίας και αφ’ ετέρου στο αίσθημα δικαίου.

Βέβαια, η ακατανίκητη έλξη που τους ασκείτε και οι ασυναγώνιστες ερωτικές σας επιδόσεις τους ωθεί σε ένα αγώνα συμβιβασμού και υποχωρήσεων, προκειμένου η μεταξύ σας σύζευξη και συνύπαρξη να συνεχιστεί. Επίσης, αν και η ερωτική τους προσέγγιση είναι πιο αέρινη και λεπτεπίλεπτη, βαθιά μέσα τους αναζητούν την ταύτιση, η οποία μπορεί να συνδεθεί με την ψυχική επαφή που εσείς θέλετε.

Τέλος, ως ακατάβλητοι και με εντρύφηση στα βαθιά μυστικά της ανθρωπινής φύσης καλείστε να καταφέρετε να σας ερωτευτούν με ένταση και πάθος, διότι τότε και μόνο τότε θα είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα μαζί σας.

Σκορπιός & Σκορπιός

Ο Σκορπιός είναι ένα ζώδιο υδάτινο, σταθερό και εσωστρεφές. Κυβερνήτης του είναι ο Πλούτωνας που του χαρίζει μυστηριώδες μαγνητισμό και ανυπέρβλητη σεξουαλικότητα. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου επιθυμούν μια βαθιά αγάπη που θα ισοδυναμεί με δεσμό ψυχής και θα υπάρχει αμοιβαία αφοσίωση και κατανόηση.


Εκπέμπετε και οι δύο στα ίδια μήκη κύματος και ως εκ τούτου έχετε κοινές επιδιώξεις και επιθυμίες. Ζείτε τη μαγεία του έρωτα με τον δικό σας μυστικό και περίπλοκο τρόπο που σας επιτρέπει να ζείτε μοναδικές και άδυτες εμπειρίες που σας επιτρέπουν να αποτελείτε ένα ταιριαστό, όμορφο και βαθιά δεμένο ζευγάρι.

Παράλληλα, λόγω της μυστηριακής και παθιασμένης ιδιοσυγκρασίας σας, η μεταξύ σας σχέση αρκετές φορές θα θυμίζει στρατόπεδο μάχης. Επίμονοι, αδιάλλακτοι και αποφασιστικοί αρκετές φορές θα έρθετε σε σύγκρουση και θα είστε ανυποχώρητοι, προκειμένου να διαφυλάξετε τον χώρο κυριαρχίας σας.

Τα κοινά σας σημεία είναι, ο ηφαιστειακός σεξουαλισμός, η υπέρτατη αγάπη, η παντοτινή πίστη και η υπερβολική υπερηφάνεια, η απόλυτη κτητικότητα, η αγριότητα και η έλλειψη ανεκτικότητας.

Σκορπιός & Τοξότης

Ο Τοξότης είναι ζώδιο της Φωτιάς, εξωστρεφές και μεταβλητό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που του προσδίδει χαρά, αισιοδοξία και ενθουσιασμό. Οι εκπρόσωποι του ζωδίου είναι ερωτευμένοι με την ανοιχτή προοπτική, αγαπούν την ελευθερία και παίζουν με τη ζωή ριψοκινδυνεύοντας και επιζητώντας την αιώνια αναζήτηση.

Οι Τοξότες , αγαπούν τη ζωή, αναζητούν την απόδραση από την καθημερινότητα και θέλουν ένα σύντροφο να πιστεύει και στα πιο παράδοξα όνειρα τους. Η ζωή μαζί σας αποτελεί ένα συναρπαστικό ταξίδι στο άγνωστο και στο ανερμήνευτο. Λάτρεις της αναζήτησης και της περιπέτειας επιθυμούν να σας διερευνήσουν και να σας μεταδώσουν την πίστη και την αισιοδοξία για τη ζωή.

Η πρόκληση είναι ενδιαφέρουσα και απαιτεί ακατάβλητο χαρακτήρα και γερή κράση που σίγουρα διαθέτετε. Το δύσκολο της υπόθεσης δεν είναι να μοιραστείτε τους στόχους του αλλά να δεχτείτε μια σχέση που αποπνέει ελευθερία και η οποία θα τους παρέχει μόνιμα την πόρτα ανοιχτή. Οι όροι αυτοί δεν εννοούν απαραίτητα ότι δεν θα έχετε την αποκλειστικότητα αλλά ότι θα επιτρέπετε ένα φιλελευθερισμό και ότι η αυτοτέλεια τους θα είναι αδιαπραγμάτευτη.

Τέλος, αξίζει να τονιστεί ότι οι Τοξότες έχουν ένα αίσθημα σεξουαλικής ανεπάρκειας, το οποίο καλείστε να καλύψετε με το μοναδικό και ερωτικό σας ταμπεραμέντο, το οποίο, όπως από πολύ νωρίς θα αντιληφθείτε, αποτελεί ένα από τα μεγάλα σας ατού για αυτή τη σχέση.

Σκορπιός & Αιγόκερως

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο γήινο και παρορμητικό. Ο Κρόνος, που είναι κυβερνήτης του, τον κάνει ευσυνείδητο, σοβαρό και μετρημένο.
Τον ενδιαφέρει η κοινωνική άνοδος και η επαγγελματική καταξίωση στην οποία εστιάζει όλη του την ενέργεια και την προσοχή. Θέλει να έχει τον έλεγχο των πραγμάτων και να προστατεύει τον εαυτό του από την αδιακρισία αλλά και την κριτική των άλλων.

Και οι δύο είστε ευάλωτοι στην γνώμη των άλλων και προτιμάτε να μην εκδηλώνετε τα συναισθήματα σας ενώπιον άλλων. Κρατάτε τη σχέση σας μακριά από τα φώτα των αδιάκριτων βλεμμάτων και ζείτε τον έρωτα σας σχεδόν αποκλεισμένοι. Σας αρέσει να στηρίζετε τα φιλόδοξα σχέδια του και να συμβάλετε στη εξονυχιστική μελέτη θεμάτων που τον απασχολούν.

Η καχυποψία είναι κοινό γνώρισμα σας, με άμεση συνέπεια την αδυναμία εμπιστοσύνης και τη δημιουργία αμφιβολιών που τις περισσότερες φορές δεν οδηγούν πουθενά. Πάρα αυτή την ατέλεια της σχέσης, ανήκετε στην κατηγορία των ανθρώπων, που μπορούν να αποτελέσουν το πρόσωπο που με το οποίο θα βιώσει τον ιδανικό έρωτα. Με την προϋπόθεση πάντα ότι του προσφέρετε ασφάλεια και στήριξη στους επαγγελματικούς και κοινωνικούς του στόχους.

Σκορπιός & Υδροχόος

Ο Υδροχόος είναι ένα ζώδιο αέρινο, εξωστρεφές και σταθερό. Κυβερνήτης τους είναι ο Ουρανός που του χαρίζει πρωτότυπη σκέψη, αλτρουισμό και φιλαλήθεια. Αγαπά την ελευθερία και απεχθάνεται τους συμβιβασμούς. Επαναστατεί με πάθος και ανυπέρβλητη δύναμη ενάντια στις προκαταλήψεις και τους περιορισμούς, στην προσπάθειά του να εγκαταστήσει μια νέα τάξη πραγμάτων στις σχέσεις και τα πράγματα γενικότερα.

Η μεταξύ σας σχέση είναι αβυσσώδης και ακανθώδης. Είστε δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, που εκπέμπετε σε διαφορετική συχνότητα και το μόνο σας κοινό είναι η αδιαλλαξία, ο δογματισμός και η ακαμψία με την οποία υποστηρίζετε τις θέσεις σας. Ο ένας βλέπει τον κόσμο μέσα από μια προχωρημένη πνευματικότητα και ο άλλος μέσα από την προσωπική υποκειμενική πραγματικότητα.

Επιπλέον, έχει μάθει να απωθεί τα συναισθήματα, τα οποία φοβάται προβάλλοντας την εικόνα του απόμακρου ή και του ψυχρού κάποιες φορές. Στον έρωτα λειτουργεί κυνικά, απόμακρα και με ελευθεριότητα διατηρώντας ταυτόχρονα την αυστηρή του υπερηφάνεια και την προσωπική του ταυτότητα. Το κλειδί για να συνάψετε, να διατηρήσετε και να προχωρήσετε σχέση μαζί του είναι η φιλία και τα κοινά ιδανικά, σχέδια για το μέλλον και τον κόσμο.

Σκορπιός & Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι ζώδιο μεταβλητό και υδάτινο. Κυβερνήτης του είναι ο Ποσειδώνας που του προσδίδει ευαισθησία, φαντασία και πολυπλοκότητα. Από τη φύση τους εσωστρεφείς και συναισθηματικοί ονειρεύονται τον έρωτα με τη πλούσια φαντασία τους ως ένα ανεξιχνίαστο μυστήριο με κύριους πρωταγωνιστές τους ίδιους.

Η κοινή υδάτινη φύση σας, επιτρέπει και στους δύο να αισθανθείτε μια μοναδική συγκίνηση που αγγίζει τα μύχια της ψυχής και σας επιτρέπει να συνενωθείτε με ένα τρόπο υπερβατικό, σχεδόν μαγικό. Μαζί του θα ταξιδέψετε στο κήπο των ευχών και των ερωτικών επιθυμιών. Θα αισθανθείτε μια βαθιά ψυχική σύζευξη που θα την ενώνει ο έρωτας, η αφοσίωση και η ευαισθησία.

Η ανεπτυγμένη διαίσθηση και των δύο, αποτελεί το κοινό σας οδηγό χάρη στον οποίο κατανοείτε πλήρως και βαθιά ο ένας τον άλλο και μπορείτε να ζήσετε αρμονικά τον μοναδικό και ξεχωριστό έρωτας σας.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved