Δραματικό φινάλε στην υπόθεση Γιακουμάκη - Εντοπίστηκε νεκρός

Δραματικό φινάλε είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη καθώς βρέθηκε νεκρός σε περιοχή ανάμεσα από τον ιχθυογενετικό σταθμό και το γήπεδο της Ανατολής Ιωαννίνων,που βρίσκεται κοντά στην Γαλακτοκομική Σχολή, νωρίς το πρωί της Κυριακής (15/3/2015) - Μεγάλη κινητοποίηση της αστυνομίας για τα αίτια του θανάτου.

Δραματικό φινάλε στην υπόθεση Γιακουμάκη - Εντοπίστηκε νεκρός

Η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο έφτασε στο πιο τραγικό σημείο. Παρά την έυρεση του πτώματος πολλά ερωτήματα παραμένουν αναπάντητα, κυρίως σε ότι αφορά τις έρευνες των διωκτικών αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ

Στην περιοχή επικρατεί τεράστια αναστάτωση ενώ η οικογένεια του Βαγγέλη έχει υποστεί σοκ. Στο σημείο έσπευσε από νωρίς ο ιατροδικαστής, Θεόδωρος Βουγιουκλάκης, προκειμένου να πραγματοποιήσει επιτόπια αυτοψία, καθώς και μεγάλη αστυνομική δύναμη.

Το πτώμα εντοπίστηκε από τις αστυνομικές αρχές μετά από τηλεφώνημα ζευγαριού. Δίπλα από το πτώμα βρέθηκε και ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας το πτώμα εντοπίστηκε στον Κατσικά Ιωαννίνων σε αγροτική περιοχή και βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved