Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να μαγειρεύεται κάθε είδος κρέατος

Αν δεν μαγειρευτεί στην κατάλληλη θερμοκρασία και για αρκετή ώρα, το κρέας μπορεί να οδηγήσει σε ανεπιθύμητα συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης, όπως η ναυτία, οι κράμπες στην κοιλιά, η διάρροια και ο εμετός.

Σε ποια θερμοκρασία πρέπει να μαγειρεύεται κάθε είδος κρέατος

Επειδή δεν μπορούμε να κρίνουμε από την όψη, τη μυρωδιά ή τη γεύση αν το κρέας είναι επαρκώς μαγειρεμένο ώστε να είναι ασφαλές, το ειδικό θερμόμετρο φαγητού είναι το καλύτερο εργαλείο που έχουμε στη διάθεσή μας για να προστατευτούμε.

Ποια είναι όμως η κατάλληλη θερμοκρασία μαγειρέματος για κάθε είδος κόκκινου και λευκού κρέατος;

Διαβάστε περισσότερα στο Onmed.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved