Καιρός: «Λιώνει» η Ελλάδα από τον καύσωνα - Όλοι στις παραλίες!

Καιρός τώρα: Γενικά αίθριος θα παρουσιαστεί ο καιρός σήμερα Τετάρτη (9/8), στο μεγαλύτερο τμήμα της χώρας - Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ για τις επόμενες 24 ώρες.

Καιρός: «Λιώνει» η Ελλάδα από τον καύσωνα - Όλοι στις παραλίες!

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση η επέλαση του καύσωνα και σήμερα, Τετάρτη (09/08/2017), με κύρια χαρακτηριστικά τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα, όπως αναφέρει η πρόβλεψη της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ).

Τις θερμές ώρες της ημέρας στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ορεινά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ.

Στο Ιόνιο οι άνεμοι αρχικά θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 5 μποφόρ, αλλά το μεσημέρι θα στραφούν σε βορειοδυτικούς με ίδιες εντάσεις, ενώ το βράδυ θα στραφούν εκ νέου σε ανατολικούς και θα εξασθενήσουν λίγο.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Τετάρτη 9 Αυγούστου

Αττική
Καιρός: Αίθριος.
Άνεμοι: Από Βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα Ανατολικά 6 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 27 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στα Ανατολικά η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

getForecastMap31



Θεσσαλονίκη
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες με πρόσκαιρους όμβρους και πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων κυρίως στα γύρω ορεινά.
Άνεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς.
Θερμοκρασία: Από 22 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

getForecastMap32

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved