Λαμπίρη: Η αποκάλυψη για τις αναρτήσεις της Νανάς στο facebook και η ανάγκη για επιβράβευση

Η Χριστίνα Λαμπίρη μέσα από την εκπομπή της La biri biri αναφέρθηκε στη Νανά Καραγιάννη στη μάχη που έδινε με την νευρική ανορεξία και μας συγκλόνισε με τις αποκαλύψεις της.

Λαμπίρη: Η αποκάλυψη για τις αναρτήσεις της Νανάς στο facebook και η ανάγκη για επιβράβευση

Είπε χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι η Νανά έδινε τις μάχες της. Κάποιες από αυτές τις κέρδιζε. Είχε ξέφωτα ξεκούρασης και ανάπαυλας από αυτή τη μάχη. Σε ένα τέτοιο ξέφωτο τη φιλοξενήσαμε εδώ τελευταία φορά και είναι κάτι που έχω πει άλλη μία φορά, γιατί δεν μου άρεσε ποτέ να μιλάω για τη Νανά, για έναν πολύ απλό λόγο.

Λόγω της πάλης που έδινε, η Νανά όφειλε να είναι κοντά μέσα σε αγαπημένα πρόσωπα και σε ειδικούς που θα μπορούσαν να τη βοηθήσουν. Όλοι εμείς δεν μπορούσαμε να τη βοηθήσουμε τη Νανά. Γιατί δεν έχουμε τις γνώσεις να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο, ο οποίος έχει ένα σοβαρό ψυχολογικό πρόβλημα και αυτοκαταστρέφεται. Γιατί αυτό είναι στην πραγματικότητα. Είναι μια ασυτοκαταστροφική κατάσταση. Μόνο με τον εαυτό σου μπορείς να τα βάλεις, μόνο με τον εαυτό σου μπορείς να τα βρεις και μόνο με ειδικούς ανθρώπους. Ανθρώπους που γνωρίζουν τη διαχείριση του μυαλού και της ψυχής σου.»...

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved