Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα

Καιρός: Σε κλοιό κακοκαιρίας η χώρα – Πού θα εκδηλωθούν έντονα φαινόμενα, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας (ΕΜΥ) – Η κακοκαιρία θα «χτυπήσει» την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ: Σε αυτές τις περιοχές θα «χτυπήσουν» έντονα φαινόμενα

Κύμα κακοκαιρίας σαρώνει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα, λίγες μάλιστα ημέρες πριν μπει το Καλοκαίρι. Έντονα φαινόμενα, με ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις θα πλήξουν σήμερα, Πέμπτη (25/05) τις περισσότερες περιοχές της χώρας.

Σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/05) η ΕΜΥ, το κύμα κακοκαιρίας θα σαρώσει σήμερα από το μεσημέρι την Ήπειρο, τη δυτική και κεντρική Μακεδονία, τη Στερεά και τη Θεσσαλία. Πρόσκαιρα το μεσημέρι και το απόγευμα τα υπόλοιπα ηπειρωτικά και τα νησιά του Ιονίου. Τα φαινόμενα από τις μεσημβρινές ώρες κατά τόπους θα είναι ισχυρά και πιθανόν να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.

Στην Αττική σήμερα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 14 ως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες, οι οποίες κατά τόπους πιθανόν να είναι ισχυρές. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 μποφόρ βαθμιαία νότιοι νοτιοανατολικοί. Η θερμοκρασία από 13 ως 24 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved