Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Πού θα χτυπήσουν τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα

Καιρός σήμερα: «Φθινοπωρινός» θα παρουσιαστεί ο καιρός και σήμερα Πέμπτη (18/05), σε όλη σχεδόν τη χώρα - Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) εξέδωσε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης έκτακτο δελτίο θυελλωδών ανέμων - Δείτε τους προγνωστικούς χάρτες της ΕΜΥ

Καιρός: Έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ - Πού θα χτυπήσουν τις επόμενες ώρες τα φαινόμενα

Τα δόντια του... δείχνει ο καιρός λίγο πριν την άφιξη του καλοκαιριού. Η έντονη βροχόπτωση είναι το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού, με τη θερμοκρασία να έχει πέσει αισθητά.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης (18/05), μάλιστα, έντονη βροχόπτωση πλήττει όλη την Αττική.

Τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στην Κρήτη, τις Κυκλάδες, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Βαθμιαία τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν ενώ οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις θα πνέουν 5 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 και πιθανόν 8 μποφόρ.

Να σημειωθεί ότι βρίσκεται σε ισχύ το Έκτακτο Δελτίο θυελλωδών ανέμων.

H θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.

getObservationMap1
getObservationMap

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία για σήμερα Πέμπτη 18 Μαΐου

Στην Αττική ο καιρός προβλέπεται κατά τόπους νεφελώδης με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία βελτίωση από το απόγευμα.
Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες μέχρι το απόγευμα με τοπικές βροχές κυρίως στα γύρω ορεινά.
Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved