Νησιά σε απόσταση αναπνοής για να πιάσεις τον Μάη

5 προορισμοί για να αλλάξεις παραστάσεις το τριήμερο.

Νησιά σε απόσταση αναπνοής για να πιάσεις τον Μάη

Όσο να 'ναι, δύο εβδομάδες μετά την τελευταία σου άδεια/αργία είναι αρκετές για να τεντώσουν το κορμάκι και το μυαλό σου και να σε κάνουν να ζητάς απεγνωσμένα, τι άλλο, ΝΕΑ ΑΔΕΙΑ/ΑΡΓΙΑ. Παράπονο δεν έχουμε, το 2017 έφερε το τριήμερο της Πρωτομαγιάς σε απόσταση αναπνοής από το Πάσχα κι έτσι έχουμε τη δυνατότητα να (ξανα)ξεφύγουμε από την Αθήνα και τις μανούρες της για κοντινούς προορισμούς.

Τα βάζουμε, λοιπόν, κάτω και απλώνουμε στο τραπέζι 5 προτάσεις για να «την κάνετε» με το αμόρε, τους φίλους ή τα πιτσιρίκια σας. Μέρη κοντινά, μέρη που μία που μπήκες στο πλοίο ή στο αυτοκίνητο και δεν θα καταλάβεις πώς έφτασες. Έχουμε και λέμε:

1. Αγκίστρι

Αν έχεις πάει σε αυτό το μέρος και δεν δηλώνεις καψουρεμένος μαζί του, θα δυσκολευτούμε να σε πιστέψουμε. Με το που βλέπεις το καταπράσινο αυτό διαμάντι του Αργοσαρωνικού από το φινιστρίνι του flying dolphin της γραμμής (θα σου πάρει κάτι λιγότερο από μία ωρίτσα από τον Πειραιά), μπαίνεις με τη μία στο κλίμα για τα όμορφα που θα ακολουθήσουν. Και θα τα επιβεβαιώσεις όταν κάνεις τις βόλτες σου στη Σκάλα, ένα από τα δύο λιμάνια του νησιού, όπου θα βρεις κυριολεκτικά τα πάντα: φαγητό, καφέ, ποτό, περαντζάδα. Αν ο καιρός είναι σύμμαχος και το λέει η ψυχούλα σου, με 10 λεπτά περπάτημα θα βρίσκεσαι στη Χαλικιάδα και θα αναρωτιέσαι πώς γίνεται να είσαι τόσο ευλογημένος που απολαμβάνεις τέλη Απρίλη νερά σαν κι αυτά ενώ πριν λίγη ώρα χανόσουν στη βαβούρα της Κηφισίας. Δεν το συζητάμε καν αν είσαι λάτρης της ποδηλασίας ή της πεζοπορίας. Ντου ιτ.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved