Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» σε εκείνο το φίλο που συμπεριφέρεται στο παιδί σου σαν να είναι οικογένειά του!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ»

Δυστυχώς ακούω ιστορίες από μαμάδες που παραπονιούνται για τους φίλους που έχασαν από τη στιγμή που έγιναν μαμάδες. Είτε πρόκειται για έλλειψη κατανόησης ή για χρονικούς περιορισμούς, οι φιλίες σίγουρα δοκιμάζονται ειδικά όταν στη ζωή του ενός έρχεται ένα παιδί.

Γράφει η Μαργαρίτα Νικολάου

Ήθελα να γράψω αυτό το γράμμα για τη φίλη μου που είναι κοντά μου ακόμη και μετά τη γέννηση της Νικόλ. Πιστέψτε με, οι φιλίες μπορούν να διαρκέσουν ακόμη και μετά τη μητρότητα.
Ιδού η απόδειξη!

Αγαπημένη μου φίλη,
Πάντα ήσουν ένα κομμάτι της ζωής μου για πολλά χρόνια. Όλες μου οι αναμνήσεις πριν το παιδί σχεδόν σε συμπεριλαμβάνουν, πάντα ήσουν η πρώτη που μιλούσα και που μοιραζόμουν πράγματα μαζί σου. Ώρες στα τηλέφωνα... πολλά μηνύματα. Από το Λύκειο, τους πρώτους έρωτες, από τη στιγμή που παντρεύτηκα και φόρεσα τη βέρα στο δεξί μέχρι και τώρα που στη ζωή μας υπάρχει η Νικόλ. Το κορίτσι μας.
Αυτό που δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό μου μέχρι τη στιγμή που γέννησα την κόρη μου ήταν το γεγονός ότι μπορεί αυτό το νέο ξεκίνημα για εμένα, αυτή η νέα αρχή να στεκόταν εμπόδιο στη φιλία μας.
Αλλά ευτυχώς, συγκριτικά με τις άλλες μαμάδες και όλα εκείνα που έχω ακούσει για φιλίες που διαλύθηκαν, αυτό δεν συνέβη σε εμάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved