10 ντροπιαστικές γυναικείες συνήθειες που όλες έχουμε

...αλλά δε θα αποκαλύψουμε ποτέ σε έναν άντρα

10 ντροπιαστικές γυναικείες συνήθειες που όλες έχουμε

Ναι, εμείς οι γυναίκες είμαστε γεμάτες μυστήριο και παραξενιές. Δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος ποιες και πώς είμαστε στην πραγματικότητα και δεν ξέρεις ποτέ πώς θα εμφανιστούμε και τι έκπληξη θα σου κρύβουμε. Έχεις κι εσύ κάποια πολύ συγκεκριμένα μυστικά τα οποία δε θα ήθελες για κανένα λόγο να μάθει ο καλός σου ή ο οποιοσδήποτε άντρας που συναναστρέφεσαι; Τρέμεις κι εσύ και μόνο στη σκέψη ότι κάποιο από τα ένοχα μυστικά σου θα αποκαλυφθεί και θα γίνεις ρόμπα; Δεν είσαι η μόνη. Παρακάτω σου έχουμε κάποια από αυτά, για να δεις ότι δεν είσαι η μοναδική στον κόσμο.


1. Εκείνο το τεράστιο πουλόβερ πάνω από το αγαπημένο σου τζιν, μπορεί να δείχνει σούπερ μοδάτο και όλοι να το θαυμάζουν, αλλά κανείς δεν ξέρει-συγκεκριμένα άντρας-ότι η μακριά μπλούζα απλά καλύπτει το φερμουάρ το οποίο είναι ορθάνοιχτο γιατί έχεις παχύνει και δεν κλείνει. Επιπλέον είναι άριστο καμουφλάζ για τα πλαινά σωσίβια αλλά και το μπυροκοίλι σου που κρέμεται αγέρωχο και αβυσσαλέο! Κατά τ' άλλα, είσαι ένα κορίτσι που αντιγράφει με ευλάβεια όλα τα outfits της Gigi Hadid! ΝΟΤ.

2. Εμείς τα κορίτσια φημιζόμαστε για το απαλό μας δέρμα, το οποίο είναι σαν πωπουδάκι μωρού! Αχ και νά ξεραν, τι τραβάμε για να μπορέσουμε να δεχτούμε το αντρικό το χάδι, δίχως να πάθουμε εγκεφαλικά από τη ντροπή. Αποτριχώσεις, απολεπίσεις, γαλακτώματα. Γενικότερα μία διαδικασία που λιγότερο από τρεις ώρες δεν παίρνει σίγουρα! Κι εσύ νόμιζες...

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved