Νέο Onsports.gr - Για να είσαι πάντα μέσα στη φάση

Με νέο σχεδιασμό και εμπλουτισμένο περιεχόμενο, το αγαπημένο αθλητικό site της DPG Digital Media ανανεώθηκε και είναι στον «αέρα».

Νέο Onsports.gr - Για να είσαι πάντα μέσα στη φάση

Στο νέο Onsports.gr ο επισκέπτης δεν ενημερώνεται απλά για την αθλητική επικαιρότητα αλλά αποκτά μια πλήρη και πολύπλευρη εικόνα, έχοντας στη διάθεσή του πληθώρα πρωτογενούς περιεχομένου που δίνει έμφαση στην άποψη και την ανάλυση, στο πλούσιο multimedia περιεχόμενο, στα extreme sports αλλά και σε ό,τι χρειάζεται να γνωρίζει για το στοίχημα.
Με mobile first design, ο ανασχεδιασμός του Onsports πραγματοποιήθηκε δίνοντας έμφαση στην ταχύτητα και την ευκολία περιήγησης, με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, αλλά και την καλύτερη δυνατή ανάδειξη του περιεχομένου.
Παράλληλα, η αρχιτεκτονική της πληροφορίας δομήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να ενισχύσει σημαντικά το viewability των διαθέσιμων display διαφημιστικών θέσεων, τόσο σε desktop, όσο και σε mobile περιβάλλον. Εκτός των δυνατοτήτων σε display διαφήμιση, το νέο Onsports.gr παρέχει σε brands και διαφημιζομένους πληθώρα λύσεων όπως native advertising, in-stream advertising, rich media display και content sponsorship.

Ο Νίκος Συρίγος, Editorial Sports Head της DPG Digital Media, δήλωσε για το ανανεωμένο Onsports: «Θέλουμε να γράφουμε κι όχι απλά να περιγράφουμε τα αθλητικά γεγονότα. Θέλουμε οι δημοσιογράφοι μας να είναι πριν και πάνω απ’ όλα φίλαθλοι. Να είναι μέσα στη φάση! Με ξεκάθαρη θέση και καθαρή ματιά…»

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved