Ο Kάνιε Ουέστ νοσηλεύεται. Ανησυχίες για την ψυχική του υγεία

Ο μουσικός, σχεδιαστής μόδας και σύζυγος της Κιμ Καρντάσιαν, Κάνιε Ουέστ νοσηλεύεται στο UCLA Medical Center. Όπως ανέφερε πρώτο το NBC το Αστυνομικό Τμήμα του Λος Άντζελες δέχθηκε κλήση για ένα περιστατικό και στη συνέχεια "έκρινε ότι η περίπτωση χρίζει ιατρικής βοήθειας".

Ο Kάνιε Ουέστ νοσηλεύεται. Ανησυχίες για την ψυχική του υγεία

To ΝΒC έκανε λόγο για έναν άντρα που στεκόταν στα πόδια του και ήταν εξανλτημένος, ωστόσο άλλες ενημερωτικές ιστοσελίδες υποστηρίζουν ότι ο Κάνιε Ουέστ "δεν μπορούσε να κρατηθεί όρθιος και αντιστεκόταν στη μεταφορά του στο νοσοκομείο".

Eπιπλέον το ΤΜΖ αναφέρει ότι ο Ουεστ μεταφέρθηκε με χειροπέδες στο Ι.Κ. αλλά η είδηση δεν επιβεβαιώνεται από τους ανθρώπους του καλλιτέχνη. Ο μάνατζερ του Κάνιε Ουέστ επιβεβαίωσε στους New York Times ότι ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής μόδας ήταν συνεργάσιμος και οικειοθελώς μεταφέρθηκε στο UCLA Medical Center για ιατρική αξιολόγηση.

Η Κιμ Καρντάσιαν, αν και εχθές επρόκειτο να κάνει την πρώτη επίσημη δημόσια εμφάνιση της μετά τη ληστεία στο Παρίσι στο Angel Ball, δεν εμφανίστηκε ούτε στην κλινική, ούτε στην εκδήλωση.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved