Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

Καταιγιστικές εξελίξεις εδώ και λίγες ώρες στο ποδόσφαιρο, με την γνωστοποίηση του εμπρησμού του σπιτιού του Γιώργου Μπίκα στην Χαλκιδική. Η Επιτροπή Εξομάλυνσης αποφάσισε επίσημα την αναβολή επ' αόριστον των πρωταθλημάτων ενώ η FIFA και η UEFA είναι έτοιμες για ποδοσφαιρικό GREXIT!.

Βόμβα στο ελληνικό ποδόσφαιρο: Επ' αόριστον αναβολή όλων των πρωταθλημάτων

Μετά την λεκτική επίθεση την περασμένη Παρασκευή στο μέλος της ΚΕΔ, Γιάννη Τσαχειλίδη από άγνωστους, η FIFA και η προσωρινή Επιτροπή Εξομάλυνσης είχαν προειδοποιήσει για οριστικό λουκέτο στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στο επόμενο περιστατικό. Η παραίτηση των Μπίκα, Τσαχειλίδη, Καλύβα από την Επιτροπή Διαιτησίας ήταν η άμεδση αντίδρασή τους το περασμένο Σάββατο, υπήρχαν όμως προσπάθειες όλες αυτές της ημέρες για ανάκληση της απόφασής τους.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σήμερα οι κύριοι Μπίκας και Καλύβας ήταν σε επαφές με την προσωρινή διοίκηση της ΕΠΟ (με την επιστροφή τους να είναι πιθανή), ενημερώθηκε ο αρχιδιαιτητής για τον εμπρησμό του σπιτιού του στην Χαλκιδική (καταστράφηκε ολοσχερώς και κινδύνευσαν και παράπλευρες οικίες).

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved