Η Stoiximan μεγάλος χορηγός του Π.Σ.Α.Τ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την έναρξη της χορηγικής του συνεργασίας με τη Stoiximan, τη μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο Διαδίκτυο.

Η Stoiximan μεγάλος χορηγός του Π.Σ.Α.Τ.

Η χορηγός εταιρεία των «χρυσών» Ολυμπιονικών των Αγώνων του Ρίο, Αννας Κορακάκη, Λευτέρη Πετρούνια, Κατερίνας Στεφανίδη και άλλων Ελλήνων αθλητών, αθλητριών και ομάδων, τα τελευταία χρόνια στηρίζει ενεργά τον ελληνικό αθλητισμό και αποτελεί πλέον το Μεγάλο Χορηγό του ΠΣΑΤ.
Η Stoiximan αναλαμβάνει τη χορηγία όλων των βασικών εκδηλώσεων του Συνδέσμου, δηλαδή της Γιορτής των Κορυφαίων του Ελληνικού Αθλητισμού, των Δημοσιογραφικών Βραβείων και του Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών. Στο πλαίσιο της συγκεκριμένης χορηγικής συμφωνίας θα συνδιοργανωθούν και άλλες εκδηλώσεις, Ημερίδες και Συνέδρια. Η συνεργασία δε των δύο πλευρών θα επεκταθεί επίσης σε κοινές δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα καθώς και σε πρωτοβουλίες Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης, οι οποίες θα ανακοινωνθούν μέσα στο επόμενο διάστημα.
Η Stoiximan, όπως αναφέρθηκε παραπάνω, θα είναι ο Μεγάλος Χορηγός του 3ου Θερινού Σχολείου Αθλητικών Συντακτών που διοργανώνει ο Π.Σ.Α.Τ. και το οποίο αρχίζει σήμερα τις εργασίες του στις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας στην Αρχαία Ολυμπία. Αξίζει να σημειωθεί ότι, εκτός των άλλων, η Stoiximan είναι χορηγός της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας και συμβάλλει στην υλοποίηση του πλάνου δράσεων για τη διάδοση του Ολυμπιακού Κινήματος την περίοδο 2016-2017, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες για τη διάσωση και τη διάδοση των Αρχών και της φιλοσοφίας του Ολυμπισμού μέσω εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δράσεων.

Από τον ΠΣΑΤ

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved