Πώς να αποκτήσετε γοητευτική προσωπικότητα

Συχνά, τόσο οι γυναίκες όσο και οι άνδρες επικεντρώνονται αποκλειστικά στην εμφάνισή τους όταν προσπαθούν να δείξουν ελκυστικοί.

Πώς να αποκτήσετε γοητευτική προσωπικότητα

Οι γυναίκες ανησυχούν για αν το δέρμα τους φαίνεται νεανικό και προσπαθούν πάση θυσία να έχουν ένα λεπτό σώμα, οι άνδρες θέλουν να έχουν μύες και δυνατό σώμα. Πιστεύετε ότι η γοητεία είναι μόνο σωματική; Ότι η ομορφιά είναι αντικειμενική και κερδίζεται μόνο με χειρουργικές επεμβάσεις, ενισχυτικά σουτιέν και ατελείωτες ώρες στο γυμναστήριο; Μάλλον κάνετε λάθος.

Jeremy Nicholson, M.S.W., Ph.D.

Η ομορφιά δεν είναι τόσο αντικειμενική όσο φανταζόσασταν. Η γοητεία είναι κάτι πολύ υποκειμενικό και φυσικά επηρεάζεται από την προσωπικότητά σας. Όσο κλισέ και αν ακούγεται έχει να κάνει με τον εσωτερικό σας κόσμο αλλά και το πώς οι άλλοι αντικρύζουν τον κόσμο αυτό.

Η προσωπικότητά μας, είναι που μας κάνει εκλυστικούς.
Σε πρόσφατη έρευνα (Σουάμι 2011) μελέτησαν την επίδραση της προσωπικότητας στην φυσική έλξη που ασκούμε. Σε πείραμά τους, ζήτησαν από άνδρες συμμετέχοντες να αξιολογήσουν την ελκυστικότητα των φωτογραφιών πολλών και διαφορετικών γυναικών είτε αυτές ήταν αδύνατες είτε παχουλές.
Σε κάποιες από τις ανδρικές ομάδες δόθηκαν...

Περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved