Αυτός ο μεγάλος Δανός ζηλεύει το νέο μέλος της οικογένειας και δεν μπορεί να το κρύψει! (video)

Η ζήλεια είναι ένα συναίσθημα που δεν απευθύνεται μόνο στους ανθρώπους!

Αυτός ο μεγάλος Δανός ζηλεύει το νέο μέλος της οικογένειας και δεν μπορεί να το κρύψει! (video)

Μια οικογένεια, στην οποία υπήρχαν ήδη τρεις σκύλοι, αποφάσισε να υιοθετήσει ένα ακόμα κουταβάκι. Όταν το έφεραν στο σπίτι προσπάθησαν να μην αλλάξουν καθόλου τη συμπεριφορά τους προς τα μεγαλύτερα σκυλιά τους, ώστε να μη ζηλέψουν το νέο μέλος και να το συνηθίσουν γρήγορα.

Όμως η προσπάθειά τους δεν ήταν απόλυτα επιτυχημένη όπως θα δείτε παρακάτω. Κυριώς για το μεγάλο Δανό της οικογένειας, ο οποίος, παρά το μέγεθός του, δεν μπόρεσε να κρύψει την ενόχληση του με τη φροντίδα που έδειχνε η ιδιοκτήτριά του στο κουταβάκι. Η αντίδρασή του είναι μοναδική και την κατέγραψαν στο βίντεο που θα παρακολουθήσετε.

Ενώ τα άλλα δύο σκυλιά περνούν δίπλα από την ιδιοκτήτριά τους χωρίς να δώσουν ιδιαίτερη σημασία στο μικρό σκυλάκι που είναι στην αγκαλιά της, ο μεγάλος Δανός σηκώνεται όρθιος στα πίσω του πόδια και σχεδόν ανεβαίνει πάνω της, προσπαθώντας να κερδίσει την προσοχή της. Η ίδια προσπαθεί να τον κάνει να νιώσει όμορφα, λέγοντάς του ότι τον αγαπάει κι αυτόν, αλλά μάλλον δεν του είναι αρκετό, αφού δε λέει να κατεβάσει τα πόδια του στο πάτωμα!

Δείτε την τρυφερή αντίδραση του στο βίντεο που ακολουθεί και που θα σας κάνει να χαμογελάσετε!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved