Kαπάτσες γυναίκες: Τι κάνουν και τρέχουν οι άνδρες πίσω τους

Ένας άνδρας εξομολογείται

Kαπάτσες γυναίκες: Τι κάνουν και τρέχουν οι άνδρες πίσω τους

Για εσάς που δεν περνάτε ώρες ολόκληρες παρατηρώντας τη φύση, πρέπει να πω ότι οι μαύρες χήρες είναι δηλητηριώδεις θηλυκές αράχνες και είναι γνωστό ότι σκοτώνουν και μερικές φορές τρώνε την αρσενική αράχνη μετά το ζευγάρωμα. Τίποτα δεν ενσαρκώνει καλύτερα την εικόνα του συγκεκριμένου εί­δους γυναίκας από αυτό το μικρό μαύρο πλάσμα. Και μάντεψε: έχει και ανθρώπινη μορφή. Ρίξε μια ματιά στις κουτσομπολίστικες στήλες και θα δεις για τι πράγμα μιλάω - γι' αυτά τα κορί­τσια στα εξώφυλλα, που πηγαίνουν από άντρα σε άντρα, συχνά απομακρύνοντας τους από άλλες γυναίκες.

Από τον συγγραφέα ειδικό σε ζητήματα σχέσεων Στάνλει Σαπίρο
Φυσικά δεν προτείνω να υιοθετήσεις αυτή τη συμπεριφορά ή να εμπνευστείς και να γίνεις Μαύρη Χήρα. Οι συγκεκριμένες γυναίκες, όμως, είναι ιδιαίτερα ευφυείς όταν αντιμετωπίζουν τους άντρες και μπορείς να μάθεις πολλά από αυτές.
Ανέκαθεν υπήρξα Κακό Αγόρι, αλλά δεν τα κατάφερνα πά­ντα με τις γυναίκες. Έχω χάσει πάρα πολλές φορές και έχω κά­νει εκατομμύρια λάθη. Αναμφισβήτητα, όμως, οι αναμετρήσεις μου με τη Μαύρη Χήρα με έκαναν πιο οξυδερκή και πιο προσε­κτικό στις σχέσεις μου.

Ποιες είναι οι μαύρες χήρες και γιατί είναι τόσο καπάτσες
Η Μαύρη Χήρα είναι η θηλυκή εκδοχή του...

Περισσότερα στο boro.gr

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved