Newsbomb.gr – Σταθερά στην κορυφή της ενημέρωσης το 2015

Κατέγραψε την υψηλότερη επισκεψιμότητα στο ελληνικό διαδίκτυο για όλους τους μήνες του 2015

Newsbomb.gr – Σταθερά στην κορυφή της ενημέρωσης το 2015

Το Newsbomb.gr, το οποίο και εκμεταλλεύεται εμπορικά η DPG Digital Media, βρέθηκε και τον μήνα Δεκέμβριο στην κορυφή της κατάταξης σε επίπεδο επισκεψιμότητας των sites, βάσει των πιστοποιημένων μετρήσεων της ΕΝΕΔ/ AT Internet, καθώς προσέλκυσε 4.242.048 μοναδικούς χρήστες (unique browsers).
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία επισκεψιμότητας, το Newsbomb.gr ολοκληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο μια χρονιά εξαιρετικών επιδόσεων και εντυπωσιακών ρεκόρ, παραμένοντας κάθε μήνα σταθερά το κορυφαίο σε επισκεψιμότητα ενημερωτικό website ολόκληρου του Ελληνικού διαδικτύου για το 2015.
Οι μοναδικές αυτές επιδόσεις καταγράφονται σε μια χρονιά έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των πολλών αξιόλογων ενημερωτικών sites της χώρας, δεδομένου και του ιδιαίτερα αυξημένου ενδιαφέροντος των χρηστών για έγκυρη και πολύπλευρη ενημέρωση, πόσω μάλλον όταν το 2015 πραγματοποιήθηκαν - μεταξύ άλλων – δύο κρίσιμες εθνικές εκλογικές αναμετρήσεις και ένα δημοψήφισμα.
Με αφορμή τη σημαντική αυτή πρωτιά, η Βασιλένια Αγγελούδη, Εμπορική Διευθύντρια της DPG Digital Media δήλωσε: "Η πρωταγωνιστική θέση του Newsbomb.gr στον χώρο της ψηφιακής επικοινωνίας και ενημέρωσης, αντικατοπτρίζεται στην εμπιστοσύνη που του δείχνουν οι διαφημιζόμενοι. Εμπιστοσύνη, που κερδίζεται καθημερινά στην πράξη, προσφέροντας πρωτοποριακές δημιουργικές λύσεις, mobile υπηρεσίες, ενεργητική παρουσία στα Social media και κυρίως τη δυνατότητα να ταυτιστούν με το περιεχόμενο και την ατζέντα που θα επιλέξουν. Η κορυφαία θέση του newsbomb.gr είναι το αποτέλεσμα μιας πολυδιάστατης δυναμικής που ξεκινά με την παραγωγή κορυφαίου ειδησεογραφικού και ψυχαγωγικού περιεχομένου και καταλήγει στην εμπορική επιτυχία."

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved