«Οι Φάροι της Ελλάδος» θα φωτίσουν αποκλειστικά στο ΣΚΑΪ

Η Sony Mobile Communications Ελλάδος (Sony Mobile) παρουσιάζει αποκλειστικά στη τηλεόραση του ΣΚΑΪ το ντοκιμαντέρ «Στου φάρους της Ελλάδος», ένα αφιέρωμα στους επιβλητικούς άγρυπνους φύλακες της χώρας μας!

«Οι Φάροι της Ελλάδος» θα φωτίσουν αποκλειστικά στο ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015 στις 20:00 μπορείτε να δείτε σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, ένα μοναδικό δημιούργημα με τις υπογραφές του Λεωνίδα Πανονίδη στη σκηνοθεσία και του Τάσσου Βρεττού στη φωτογραφική επιμέλεια.

Το ντοκιμαντέρ διηγείται επτά ιστορίες σε επτά διαφορετικά σημεία της Ελλάδος. Οι φάροι της Ελλάδος αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της ελληνικής ναυτικής παράδοσης και σημείο αναφοράς για τους ναυτιλλόμενους. Μοναδικά κτίσματα που στέκονται επιβλητικά σε διάφορα σημεία των ηπειρωτικών και νησιωτικών ακτών της χώρας μας εκπέμποντας φως. Οι φαροφύλακες καθημερινά καταβάλλουν ιδιαίτερη προσπάθεια για να προσεγγίσουν απόκρημνες περιοχές της χώρας μας, σε πολλές περιπτώσεις κάτω από αντίξοες συνθήκες.

Πηγή έμπνευσης για την υλοποίηση του ντοκιμαντέρ ήταν τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του Xperia M4 Aqua smartphone της Sony Mobile, με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας έως 2 ημέρες, ανθεκτικό στο νερό και τη σκόνη, κάμερα με εξαιρετικές δυνατότητες για λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού αλλά και υψηλής ηλιοφάνειας και με επεξεργαστή Snapdragon™ 615 της Qualcomm®.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved