Συγκλονιστικό! Παρόλο που μεγάλωσε χωρίς πόδια κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα!

Δεν είναι λίγες οι φορές που οι περισσότεροι από εμάς απελπιζόμαστε με την πρώτη δυσκολία που θα εμφανιστεί στο δρόμο μας.

Συγκλονιστικό! Παρόλο που μεγάλωσε χωρίς πόδια κατάφερε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα!

Συχνά απογοητευόμαστε, τα παρατάμε και αισθανόμαστε αδικημένοι με το «κακό» που μας βρήκε!

Όμως, η συγκινητική ιστορία της Qian Hongyan από την Κίνα, θα μας κάνει σίγουρα να αναθεωρήσουμε!

Το άτυχο κορίτσι, όταν ήταν τεσσάρων ετών είχε ένα άσχημο ατύχημα, όταν ένα φορτηγό τη χτύπησε με μεγάλη ταχύτητα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να πρέπει να ακρωτηριαστεί και να χάσει τα πόδια της.

Δυστυχώς η οικογένεια της μικρούλας δεν είχε την οικονομική δυνατότητα να της παρέχει προσθετικά μέλη και οι δικοί της αναγκάστηκαν να αυτοσχεδιάσουν. Χρησιμοποίησαν μια μπάλα του μπάσκετ, την οποία την εφάρμοσαν κατάλληλα στον κορμό της μικρής, ώστε να έχει τη δυνατότητα να ισορροπεί και να μην έρχεται σε άμεση επαφή το σώμα της με το έδαφος. Στα χέρια της, η μικρή στηριζόταν σε δύο κομμάτια ξύλου ώστε να μπορεί να μετακινείται ευκολότερα.

Λόγω της ιδιαιτερότητάς της, οι συγχωριανοί της την αποκαλούσαν ως «το κορίτσι του μπάσκετ».

Η πρώτη φορά που η ιστορία της μικρής βγήκε στη δημοσιότητα, ήταν το 2005. Με τη βοήθεια των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, γνώρισε μεγάλη απήχηση και ευαισθητοποιήθηκε πολύς κόσμος, με αποτέλεσμα το 2007 η Qian να λάβει ένα ζευγάρι προσθετικά άκρα.

Η μικρούλα, γνωρίζοντας ότι η οικογένεια της δεν μπορούσε να πληρώσει για κινησιοθεραπείες, αποφάσισε να μην το βάλει κάτω και να γραφτεί στο κολυμβητήριο σε μια ομάδα για άτομα με ειδικές ανάγκες. Παρά τις αρχικές δυσκολίες στο να μάθει να επιπλέει και να κολυμπάει, η μικρή Qian, με σκληρή προπόνηση 4 ωρών την ημέρα, έγινε μια επιτυχημένη αθλήτρια με φιλοδοξία να συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς αγώνες στο μέλλον. Στα 18 της, έλαβε το δεύτερο ζευγάρι προσθετικών ποδιών.

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο παρακάτω με τη δυνατή μικρούλα που έχει εμπνεύσει όλον τον κόσμο!

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved