Μια… ευχή που έγινε πραγματικότητα

H DPG στηρίζει έμπρακτα το Make-A-Wish.

Μια… ευχή που έγινε πραγματικότητα


Μια μοναδική βραδιά έζησαν την περασμένη Τρίτη, όσοι ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), που διοργάνωσε ένα ξεχωριστό δείπνο, στο Μουσείο Μπενάκη στην οδό Πειραιώς.

Στην εκδήλωση της φιλανθρωπικής οργάνωσης ανταποκρίθηκαν εκπρόσωποι της πολιτικής, επιχειρηματικής και καλλιτεχνικής ζωής ενώ αρκετές ελληνικές επιχειρήσεις έδωσαν το «παρών». Μεταξύ αυτών και η DPG Digital Media που στήριξε έμπρακτα την προσπάθεια αυτή με την εταιρική της συμμετοχή (παρευρέθησαν οι κ.κ. Δέσποινα Γιαννακοπούλου, Τίνα Φερεντίνου-CEO, Βασιλένια Αγγελούδη-Eμπορική Διευθύντρια, Σόνια Χαϊμαντά- Εditorial Director, Διονυσία Ζαπατίνα-Διευθύντρια Gossip-tv.gr, Δέσποινα Καμπούρη-Διευθύντρια Mothersblog.gr, Μαριλού Ρεπαπή-Διευθύντρια Queen.gr, Πέπη Κόντη-Αstrology.gr, Τούλα Ματζώρου-Γενική Διευθύντρια Lab 14).

Η εξαιρετική αυτή καλοκαιρινή βραδιά άνοιξε μουσικά με τις υπέροχες φωνές του διεθνούς τραγουδιστή κλασικής μουσικής, Evangelos Giamouris και της Άννας Παγκάλου (MezzoSoprano), ενώ ξεχωριστή, unplugged εμφάνιση με τη συνοδεία πιάνου, επεφύλαξε στους παρευρισκόμενους η Μελίνα Ασλανίδου

Κατά τη διάρκεια του δείπνου εξελίχθηκε το πρόγραμμα "Υιοθεσία Ευχής" ενώ πραγματοποιήθηκε σιωπηρή Δημοπρασία έργων Τέχνης από την ART EXPERTISE με πρωτότυπους Πίνακες των Βασίλη Διονυσόπουλου, Γιάννη Κούτρικα και Απόστολου Γιαγιάνου.

Να σημειωθεί ότι τo Μουσείο Μπενάκη, ενισχύοντας το Έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), προσέφερε για την αγορά κάθε εισιτηρίου, μία τρίμηνη συνδρομή μέλους. Τέλος, χορηγοί της εκδήλωσης ήταν οι:TSANTALI VINEYARDS & WINERIES, Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΙΟΛΗ, designers-on-call, Προσκλητήρια-Εκτυπώσεις DISENO.


Το μοναδικό έργο του Make-A-Wish

Τo Μake-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) πραγματοποιεί τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών με σοβαρές και απειλητικές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή, με χαρά, δύναμη και ελπίδα.

Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.350 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά.

Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργούμε για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύουμε τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει.

©2011-2024 Astrology.gr - All rights reserved